Syncwire Lightning Cable Review: eenvoudig en stevig opladen

Inhoudsopgave:

Syncwire Lightning Cable Review: eenvoudig en stevig opladen
Syncwire Lightning Cable Review: eenvoudig en stevig opladen
Anonim

Bottom Line

De Syncwire Lightning-kabel stelt duurzaamheid centraal. In combinatie met zijn gestroomlijnde, professionele uitstraling is het een geweldige kabel voor mensen die onderweg zijn.

Syncwire Lightning-kabel

Image
Image

We hebben de Syncwire Lightning-kabel gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Syncwire Lightning-kabel is een indrukwekkende optie voor diegenen die duurzaamheid bovenaan hun lijst met Lightning-kabelspecificaties willen plaatsen. Het controleert veel dozen - strak ontwerp, betrouwbaar opladen, twee kleurenopties. - maar de pasvorm en afwerking van de kabel is echt wat ons opviel. We brachten er ongeveer een week mee door in New York City, laadden onze telefoon 's nachts op, brachten back-ups over, sjouwden rond in onze rugzak en meer. Lees verder om te zien hoe het zich heeft gestapeld.

Image
Image

Design: Aangenaam eenvoudig met een mooie, strakke look

We hebben een zwarte versie van de Syncwire-kabel getest, maar je kunt hem ook in een meer Apple-vriendelijk wit kopen. Ons geld is op de zwarte kleur omdat het niet zo gemakkelijk vuil zal verzamelen, en het voelt eigenlijk een beetje professioneler aan. De officiële Apple-kabel kiest ervoor om twee plastic stukjes met harde randen aan elk uiteinde van de kabel te bevestigen. De Syncwire-kabel rondt die randen aanzienlijk af om het een modernere, zelfs futuristische uitstraling te geven. Een deel van de rubberen randen is bedoeld om de binnenkant van de kabel te beschermen - een categorie waar we hierna op in zullen gaan - maar ze zorgen voor een mooie uitstraling.

De Syncwire Lightning-kabel is een indrukwekkende optie voor diegenen die duurzaamheid bovenaan hun lijst met Lightning-kabelspecificaties willen plaatsen.

Ten slotte zijn het USB-logo en het Syncwire-logo ondiep in elk uiteinde gedrukt, recht onder de stalen aansluitingen, wat betekent dat ze alleen zichtbaar zijn als je ernaar zoekt. We hadden graag meer kleuropties gezien, maar de naam van het spel hier was duidelijk subtiliteit en strakheid.

Duurzaamheid en bouwkwaliteit: indrukwekkend sterk, ondanks de zachte buitenkant

Een interessante factor bij de Syncwire-kabel is hoe zacht de buitenkant aanvoelt. Voor een kabel die zichzelf op de markt brengt als superieure duurzaamheid, is het verrassend om rubber aan de buitenkant te vinden. Maar Syncwire belooft dat het bestand is tegen meer dan 200 pond trekdruk, en je kunt de uiteinden tot wel 30.000 keer tot 90 graden buigen.

Alleen al op geadverteerde nummers is dit veel aanzienlijker dan de meeste andere "duurzame" kabels. Dit komt grotendeels omdat de binnenkabels zo zijn gewikkeld dat ze wrijving en rafelen effectief tegengaan, een feit dat wordt versterkt door de versterkte schouders op de gebogen kriksteunen. Dit is allemaal indrukwekkend, aangezien andere duurzame kabels stijve, gevlochten buitenkanten en hard plastic gebruiken. De Syncwire voelt zacht en premium aan met behoud van zijn duurzaamheid. We waren onder de indruk van hoe goed het standhield in elk scenario.

Syncwire belooft dat het bestand is tegen meer dan 200 pond trekkracht, en je kunt de uiteinden tot wel 30.000 keer tot 90 graden buigen.

Image
Image

Oplaadsnelheid: betrouwbaar en zoals verwacht

Net als de meeste andere kabels in deze prijsklasse op Amazon, is de Syncwire MFI-gecertificeerd, wat betekent dat hij officieel door Apple wordt ondersteund voor de nieuwste iPhones. Als zodanig vonden we geen problemen met connectiviteit, en het werkte goed met zowel de standaard Apple-oplaadsteen als de grotere snellaadsteen die je bij iPads vindt. Het is belangrijk op te merken dat de kabel alleen geen laadsnelheid vormt - die snelheden worden bepaald door de steen die u gebruikt. Maar als je een compatibele oplader hebt, krijgt Syncwire een groot vinkje.

Net als de meeste andere kabels in deze prijsklasse op Amazon, is de Syncwire MFI-gecertificeerd, wat betekent dat hij officieel wordt ondersteund door Apple voor de nieuwste iPhones.

Image
Image

Bottom Line

Omdat zo'n nadruk werd gelegd op duurzaamheid, ontbraken de extra functies absoluut. De kabel is bijvoorbeeld slechts 3 voet, wat hetzelfde is als de officiële optie van Apple, waardoor hij naar onze mening iets te kort is. Syncwire heeft wat ze een "kabelmanager" noemen in de doos opgenomen, maar dit komt gewoon neer op een goedkoop, afgerond vierkant plastic om je kabel omheen te wikkelen. Dit is leuk om te hebben, maar we hadden liever een subtielere kabelomslag gezien. Dat gezegd hebbende, een verborgen voordeel van kabel is hoe gemakkelijk het zichzelf wikkelt. Omdat de Syncwire-kabel zo dik en stevig is, vonden we het gemakkelijk om hem in een cirkel te wikkelen die gemakkelijk op zichzelf terug te lussen is voor opslag.

Prijs: precies goed voor het aanbod

Bij ongeveer $ 10- $ 11, afhankelijk van de kleur, en slechts een paar dollar meer voor de langere versie, is de prijs de kwaliteit waard. De Syncwire is geen goedkope kabel, maar omdat hij een stap boven de rest biedt qua duurzaamheid, stra alt hij de premium sfeer uit. Je kunt mooiere kabels krijgen - met LED's en meer kleuropties, maar de waarde is hier zeker goed.

Concurrentie: slechts een paar merken om te overwegen

Apple (officieel): De officiële Apple Lightning-kabel kost ongeveer $ 19 en biedt veel van dezelfde premium looks als deze. Maar het is lang niet zo duurzaam.

Anker PowerLine+: De PowerLine Plus is een gevlochten optie met vergelijkbare duurzaamheid en een iets hogere prijs.

I:Anker PowerLine I Dit lijkt en voelt erg op de Syncwire en heeft meer kleuropties. Maar het is niet zo duurzaam.

Ongelooflijke duurzaamheid voor de prijs

Je zult niet teleurgesteld zijn over wat je krijgt met de Syncwire Lightning-kabel. Omdat het er zo premium uitziet en aanvoelt, zult u er meteen blij mee zijn. En dankzij de ingenieuze manier waarop ze de binnenkant van de kabel hebben geconstrueerd, gaat hij zeker lang mee.

Specs

  • Productnaam Lightning-kabel
  • Product Merk Syncwire
  • SKU B0177NSA9A
  • Prijs $10.99
  • Gewicht 1.4 oz.
  • Kleur Zwart, Wit, Rood en Goud
  • Bouwmateriaal Gevlochten nylon
  • MFI-gecertificeerd Ja
  • Garantie 18 maanden

Aanbevolen: