Mounting Dream MD2380 TV Wall Mount Review: een goedkope tv met kwaliteit

Inhoudsopgave:

Mounting Dream MD2380 TV Wall Mount Review: een goedkope tv met kwaliteit
Mounting Dream MD2380 TV Wall Mount Review: een goedkope tv met kwaliteit
Anonim

Bottom Line

De Mounting Dream MD2380 is een goed gebouwde tv-beugel die een volledige bewegingsvrijheid biedt tegen een goedkope prijs.

Montage Dream MD2380 TV-muurbeugel

Image
Image

Het kiezen van een goede tv-muurbeugel hoeft niet ingewikkeld te zijn. Zolang het compatibel is met je tv, is er niet veel meer om over na te denken. Mounting Dream maakte het nog eenvoudiger met een tv-standaard die op de meeste televisies tussen 26 en 55 inch past. Met een arm die kan draaien, kantelen en roteren, kan de MD2380 een ruimte transformeren met zijn volledige bewegingsbereik. Lees verder om te zien hoe het zich verhoudt tot de concurrentie in onze lijst met beste tv-muurbeugels.

Image
Image

Ontwerp: hoogwaardige constructie met een breed bewegingsbereik

De MD2380 wordt voorgemonteerd geleverd als een paar beugels die zijn verbonden door zes armen. De tv-beugel kan worden bevestigd aan tv's met VESA tussen 3x3 inch en 16x16 inch. Alle werkende delen voelen van hoge kwaliteit en sterk aan en bewegen soepel samen. De steun trekt zich terug tot iets meer dan 3 inch van de muur, iets te dik om als onopvallend te worden beschouwd.

Image
Image

Configuratieproces: één persoon kan het beheren

Het opzetten van de MD2380 duurde minder dan een half uur. Voor de installatie was een 13 mm-aansluiting nodig, maar een metrische of een imperiale aansluiting werkt prima. Het is mogelijk om de muurstijlen te lokaliseren door een magneet te gebruiken of op de muur te kloppen, maar een stijlzoeker is zeker ideaal om er zeker van te zijn dat de tv veilig staat. Eerst wordt de muurplaat geïnstalleerd en daarna de beugels aan de achterkant van de televisie, waarna de tv door slechts één persoon aan de muurplaat kan worden gehangen, zolang deze de televisie maar kan optillen. Er is een waterpas aanwezig, maar de fijnafstelling gebeurt met vier stelbouten, dus de MD2380 is redelijk vergevingsgezind.

Image
Image

Prestaties: soepele bewegingen bieden gemoedsrust

De televisie loslaten nadat ik hem voor het eerst alleen had opgehangen, was angstaanjagend, maar de MD2380 liet me niet in de steek. Er is slechts lichte druk nodig om de armen uit te strekken tot hun volledige lengte van 15,2 inch. De armen trekken zich net zo soepel terug naar de muur, zonder de minste zweem van wiebelen. De televisie moet worden verwijderd om de kanteling te wijzigen, maar anders zal het de rotatie (+/-3) en zwenken (+/-45 graden) van de steun niet belemmeren. De tv en de beugel bleven allebei stabiel over het hele bewegingsbereik.

Er is slechts lichte druk nodig om de armen uit te strekken tot hun volledige lengte van 15,2 inch.

Prijs: uitstekende kwaliteit voor een lage prijs

Voor minder dan $ 50 is de MD2380 gewoon goedkoop, en dat bedoel ik niet als een vies woord. Concurrentie drijft de prijs voor tv-beugels in het algemeen naar beneden, maar Mounting Dream behoudt zijn status als een van de beste dankzij de betrouwbaar goede kwaliteit.

Voor minder dan $ 50 is de MD2380 gewoon goedkoop, en dat bedoel ik niet als een vies woord.

Image
Image

MD2380 vs. Cheetah Mount

Hoewel de MD2380 een vrij groot bewegingsbereik heeft, is het niet genoeg om aan ieders behoeften te voldoen. De Cheetah Mount is beschikbaar op Amazon voor minder dan $ 40 en heeft een veel groter bewegingsbereik, dat tot 130 graden kan worden gedraaid.

Om zo'n groot bewegingsbereik te bereiken, zijn scharnierende armen nodig, die moeilijk in te trekken kunnen zijn als ze in een ongemakkelijke positie komen. Omdat de tv wiebelt op de beugel, is het een beetje zenuwslopend om de positie aan te passen. De houder is echter ongetwijfeld erg veilig, dus dat gevoel zal bij gebruik afnemen.

Een goedkope en duurzame tv-beugel die lang meegaat. De MD 2380 is misschien wel de laatste tv-beugel die je ooit zult moeten kopen. Met een breed bewegingsbereik, een ontwerp dat past bij de meeste televisieformaten, een uitstekende bouwkwaliteit die stevig genoeg is om tv's tot 99 pond stevig aan de muur te houden, hoef je niets meer te vragen van een tv-beugel.

Specs

  • Productnaam MD2380 TV-muurbeugel
  • Product Merk Montage Droom
  • MPN MD2380
  • Prijs $50.00
  • Gewicht 11,13 lbs.
  • Productafmetingen 17,15 x 9,18 x 3,2 inch.
  • Garantie 30 dagen

Aanbevolen: