De 5 beste wifi-camera-apps van 2018

Inhoudsopgave:

De 5 beste wifi-camera-apps van 2018
De 5 beste wifi-camera-apps van 2018
Anonim

Voor goed of slecht, camera's zijn nu overal, en we zouden eerlijk gezegd moeten verwachten dat er de komende jaren meer IP-webcams en action cams zullen verschijnen. Zodra je de limieten van de meegeleverde camera-apps hebt bereikt, kun je een wifi-camera-app proberen om meer uit je camera te halen.

We Video: Beste Editor voor Action Cams

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een van de meest gebruiksvriendelijke interfaces die we in een video-app hebben gezien.
  • Veel tools voor eenvoudige videobewerkingen en meer complex werk.

Wat we niet leuk vinden

  • In-app-aankopen voelen een beetje opdringerig.
  • Misschien te eenvoudig voor meer ervaren video-editors.

Action cams zoals de GoPro zijn nu overal. Ze zijn erg leuk om te gebruiken, of je nu van de hellingen scheurt of je kleinkinderen vastplakt. We Video is een bewerkingstool voor je telefoon of tablet waarmee je je video-inhoud kunt uploaden, bijsnijden, muziek en effecten kunt toevoegen en naar YouTube, e-mail of waar dan ook kunt sturen waar je je video wilt delen.

Download

Download

InShot: het beste voor gezinsplezier

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Plaats alles wat je nodig hebt om zowel video als foto's te bewerken in je zak.

  • Ontworpen met sociale media in gedachten, waardoor het het leukst is voor familiefoto's en video's.

Wat we niet leuk vinden

Zowel advertenties als in-app-aankopen slepen de ervaring naar beneden.

InShot is de leukste video-editor. Het zit vol met effecten, stickers en ander speelgoed en geknoei, en het is ook nog eens verrassend snel. Dat maakt het vooral geweldig voor gezinnen die voor Kerstmis een nieuwe actiecamera hebben gekregen en hun video's razendsnel willen omzetten in Instagram- of YouTube-vriendelijke video's. Het enige probleem is dat als je de volledige ervaring wilt, je ervoor moet betalen. Alle behalve de basisfuncties bevinden zich achter een betaalmuur. Er zijn ook heel veel advertenties om mee om te gaan.

Download

Download

IP-webcam: beste app om een oude telefoon te recyclen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een van de slimste apps voor het recyclen van je oude smartphone.

  • Hiermee kunt u de resulterende videofeed niet alleen via uw telefoon bekijken, maar op elke desktop of laptop.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen iOS-versie.
  • Pretty barebones voorbij de basis.
  • Instructies kunnen enigszins verwarrend zijn of u naar Google laten rennen als u niet zo technisch aangelegd bent als de ontwikkelaar.

Heb je een oude telefoon en weet je niet waar je hem voor moet gebruiken? IP Webcam verandert hem in een webcam die je via wifi kunt bedienen. Dit kan met name handig zijn als u iets goedkoops, eenvoudigs in te stellen en onopvallend wilt. Je kunt zelfs gewoon een gebruikte telefoon kopen, de app downloaden en direct een hoogwaardige webcam hebben voor veel goedkoper dan wanneer je er een in de winkel koopt.

Download

Nest: beste gebundelde app

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De app coördineert met alle Nest-producten, niet alleen je Nest-camera, waardoor het gemakkelijker wordt om je hele huis in de gaten te houden.

Wat we niet leuk vinden

  • Branded app-werkt niet met Google Home.
  • iOS-versie is barebones vergeleken met de Android-app, en we verwachten dat dit erger zal worden naarmate Google en Apple hun concurrentie opvoeren.

Hetzelfde bedrijf dat een van de beste slimme thermostaten maakt, maakt ook een beveiligingscamera, en het heeft de beste app van alle gebundelde apps voor een camera die we hebben gezien. Het is eenvoudig te gebruiken, de bedieningselementen zijn duidelijk en het werkt goed met al je Nest-producten, zodat je ze effectiever kunt coördineren.

Download

Download

Action Cam Toolbox: beste wifi-actiecamera-app

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Bedien meerdere camera's tegelijk, zelfs als het wat meer handmatig werk met zich meebrengt.
  • Sommige GPS en gegevens maken de coördinatie gemakkelijker.

Wat we niet leuk vinden

  • Omdat het een externe ontwikkelaar is, werken niet alle camera's hetzelfde of gebruiken ze dezelfde instellingen, dus het kan zijn dat je een tijdje aan het Googlen bent met configuraties voordat je aan de slag gaat.

  • Je moet betalen om merken camera's toe te voegen.

Als je van actiecamera's houdt, maar het beu bent om met hun eigen apps te jongleren, of als je alle camera's wilt gebruiken die je vrienden meenemen naar een evenement, is deze app ontworpen om ze allemaal naar dezelfde trommel te laten marcheren.

Hoewel het tot op zekere hoogte gericht is op professionals, moet je een in-app-aankoop doen om bepaalde merken camera's te gebruiken. De coördinatie- en ontwerpfuncties zijn echter eenvoudig genoeg om te gebruiken, zodat u in een mum van tijd opnamen met meerdere camera's kunt maken.

Aanbevolen: