De minimumvereisten voor het uitvoeren van macOS Sierra

Inhoudsopgave:

De minimumvereisten voor het uitvoeren van macOS Sierra
De minimumvereisten voor het uitvoeren van macOS Sierra
Anonim

Apple bracht macOS Sierra in juli 2016 uit als een openbare bètaversie. Het besturingssysteem werd goud en werd volledig uitgebracht op 20 september 2016. Naast het geven van een nieuwe naam aan het besturingssysteem, heeft Apple veel nieuwe functies toegevoegd naar macOS Sierra. Het is meer dan een simpele update of een heleboel beveiligings- en bugfixes.

In plaats daarvan voegt macOS Sierra nieuwe functies toe aan het besturingssysteem, waaronder de integratie van Siri, uitbreiding van op Bluetooth en Wi-Fi gebaseerde connectiviteitsfuncties, en een geheel nieuw bestandssysteem dat het eerbiedwaardige maar verouderde HFS+-systeem vervangt dat Macs hebben de afgelopen 30 jaar gebruikt.

Image
Image

Mac-ondersteuningslijst

Als een besturingssysteem zo'n breed scala aan nieuwe functies en mogelijkheden omvat, kan niet alle oudere hardware worden geüpgraded. In dit geval is de lijst met Macs die macOS Sierra kunnen ondersteunen aanzienlijk ingekort. Voor het eerst in vijf jaar heeft Apple Mac-modellen verwijderd van de lijst met ondersteunde apparaten voor een Mac OS.

De volgende Macs kunnen macOS Sierra draaien:

Mac-modellen Jaar Laagste compatibele model-ID
MacBook Eind 2009 en later MacBook 6, 1
MacBook Air 2010 en later MacBookAir 3, 1
MacBook Pro Mid 2010 en later MacBookPro 6, 1
iMac Eind 2009 en later iMac 10, 1
Mac mini Mid 2010 en later Mac mini 4, 1
Mac Pro Mid 2010 en later MacPro 5, 1

Behalve twee Mac-modellen van eind 2009 (MacBook en iMac), kunnen alle Macs ouder dan 2010 macOS Sierra niet draaien. Wat niet duidelijk is, is waarom sommige modellen de snit maakten en andere niet. Een Mac Pro uit 2009 die niet wordt ondersteund, heeft bijvoorbeeld veel betere specificaties dan de Mac mini uit 2009 die wel wordt ondersteund. Apple zegt niet waarom de oudere Macs de ondersteuningslijst niet hebben gehaald.

Zorg ervoor dat u een recente back-up hebt voordat u doorgaat met het patch- en installatieproces.

Andere vereisten voor macOS Sierra

Apple heeft geen specifieke minimumvereisten opgesteld die verder gaan dan de lijst met ondersteunde Macs, maar het vereist wel dat een machine OS X Lion (10.7) en hoger draait.

Het doornemen van de ondersteuningslijst en kijken naar wat een basisinstallatie van de macOS Sierra-preview nodig heeft, geeft echter een goed idee van de minimumvereisten voor macOS Sierra, evenals een lijst met voorkeursvereisten.

De grootte van de schijfruimte is een indicatie van de hoeveelheid vrije ruimte die nodig is alleen voor de installatie van het besturingssysteem en vertegenwoordigt niet de totale hoeveelheid vrije ruimte die aanwezig zou moeten zijn voor de effectieve werking van uw Mac.

Artikel Minimum Aanbevolen Veel beter
RAM 4GB 8GB 16GB
Drive-ruimte 16GB 32GB 64GB

Als je Mac voldoet aan de minimumvereisten voor het installeren van macOS Sierra, ben je klaar om het installatieproces uit te voeren.

Aanbevolen: