Een Netflix-cadeaubon kopen

Inhoudsopgave:

Een Netflix-cadeaubon kopen
Een Netflix-cadeaubon kopen
Anonim

Netflix-cadeaubonnen geven ontvangers volledige toegang tot Netflix-streamingcontent. De cadeaukaart werkt net als een rekeningsaldo en verlengt een abonnement voor hoe lang het bedrag ook is. Kaarten kunnen worden toegepast op bestaande accounts of worden gebruikt om een nieuwe aan te maken.

In deze gids laten we zien hoe je een Netflix-cadeaubon kunt kopen, inclusief Netflix dvd-servicecadeaubon.

Image
Image

Wat is Netflix?

Netflix begon als een online dvd-verhuurservice waarbij gebruikers een maandelijks bedrag betaalden om dvd's naar hen te laten opsturen. Uiteindelijk veranderde het bedrijf in een online film- en tv-service die films, tv en originele inhoud rechtstreeks naar Netflix-compatibele apparaten streamt. Het blijft de dvd-per-mailservice op een aparte site aanbieden.

Netflix biedt een brede selectie van gearchiveerde binnenlandse en internationale tv-programma's en films (inclusief een grote selectie Aziatische, Bollywood- en Latijnse films), evenals veelgeprezen originele programmering.

Netflix is via internet toegankelijk op verschillende apparaten, waaronder mediastreamers zoals Roku, Amazon Fire TV, Google Chromecast en Apple TV. Het is ook te vinden op de meeste Smart TV's, Blu-ray Disc-spelers, Playstation- en Xbox-gameconsoles, pc's en zelfs de meeste smartphones en tablets.

Vanaf 2 december 2019 werkt Netflix niet meer op smart-tv's van 2010-11 of eerder van Samsung, Vizio Smart-tv's van 2012-2014 en verschillende oudere Roku-mediastreamers (SD N1050, HD XR N1101, HD N1100, 2000C en XD modellen 2050X, 2050N, 2100X, 2100N). Andere smart-tv's uit 2010-11 en apparaten voor het streamen van media van andere merken kunnen ook worden beïnvloed.

Bottom Line

Wat betreft abonnementen en gerelateerde kosten, zijn er verschillende opties. Sommige zijn beschikbaar op de belangrijkste Netflix-site; anderen zijn elders beschikbaar, maar nog steeds via Netflix. Hieronder staan de soorten abonnementen en maandelijkse abonnementsprijzen die beschikbaar zijn.

Streamingplannen

  • Basic (alleen standaarddefinitie): Er kan op elk moment één Netflix-apparaat worden gebruikt. Je kunt ook titels downloaden naar één smartphone of tablet – $ 8,99 per maand.
  • Standard (Standaard en High Definition 480p, 720 of 1080p): Er kunnen maximaal twee apparaten tegelijk worden gebruikt. Je kunt ook titels downloaden naar maximaal twee telefoons of tablets – $ 12,99 per maand.
  • Premium (High Definition en Ultra HD 720p, 1080p of 4K): Er kunnen maximaal vier apparaten tegelijk worden gebruikt. Met dit abonnement kan Netflix worden gestreamd in 4K, op voorwaarde dat de kijker een compatibele mediastreamer, smart-tv en de vereiste breedbandsnelheid heeft - $ 15,99 per maand.

Wat het gebruik van apparaten betreft, vereist alleen het gebruik van meerdere apparaten tegelijk een duurder abonnement. Als je bijvoorbeeld meerdere Netflix-compatibele apparaten hebt, maar slechts één apparaat tegelijk gebruikt met het Basic-abonnement, niet meer dan twee apparaten tegelijk met het standaardabonnement, of niet meer dan vier apparaten tegelijk met het Premium-abonnement plan, brengt u geen extra kosten in rekening. Als je meer apparaten probeert te gebruiken dan toegestaan, ontvang je een waarschuwing op je tv-scherm.

DVD/Blu-ray-by-Mail online huurplannen

Dit abonnement is beschikbaar via de DVD. Netflix-site. De service omvat zowel dvd- als Blu-ray Disc-opties.

  • Standaard: Eén schijf per huur/Onbeperkt aantal schijven per maand – $ 9,99/maand.
  • Premier: Twee schijven per huur/Onbeperkt aantal schijven per maand – $ 14,99/maand.

Koopopties voor Netflix-cadeaubonnen

Image
Image

Netflix heeft het gemakkelijk gemaakt om cadeaubonnen te kopen en ze kunnen worden ingewisseld voor streaming of dvd/blu-ray-verhuur.

Een optie is om er een te kopen bij een deelnemende winkel, zoals Target, Walmart of Kroger. De prijzen in de winkel variëren doorgaans van $ 15 tot $ 100 dollar.

Als alternatief kunnen Netflix-cadeaubonnen ook online worden gekocht via Walmart, Amazon, Game Stop, PayPal en anderen. Wanneer u online koopt, kunt u kiezen hoeveel geld u op de cadeaukaart wilt gebruiken

De bovenstaande opties en prijzen zijn voor de VS. Voor meer informatie over prijzen en leveringsopties in andere regio's van de wereld, ga je naar de officiële ondersteuningspagina voor Netflix-cadeaubonnen en selecteer je je land. Enkele van de deelnemende landen zijn Canada, Mexico, het VK, Duitsland, Frankrijk, Brazilië, Colombia en Japan.

Cadeaubon verzilveren

Image
Image

Om een abonnement op een Netflix-cadeaubon in te wisselen, moet de ontvanger naar de pagina voor het inwisselen van Netflix-cadeaubonnen gaan. Houd er rekening mee dat de ontvanger een betaalmethode moet registreren.

De betaalmethode zal elke maand een nominaal bedrag in rekening brengen (waarschijnlijk slechts een paar cent) om er zeker van te zijn dat het nog steeds geldig is. Dit betekent dat je het abonnement niet kunt geven aan iemand die geen creditcard of andere manier van betalen heeft om het abonnement voort te zetten. Abonnementen kunnen echter op elk moment worden geannuleerd.

The Bottom Line

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor iemand die al een Netflix-compatibel apparaat heeft, of, beter nog, als je van plan bent om die ene speciale persoon een mediastreamer, smart-tv of Blu-ray-schijf te geven speler cadeau doen, overweeg dan ook om een Netflix-cadeaubon te geven. Het is een begeleidend geschenk dat een geweldige bron van internetstreaminginhoud ontgrendelt waarvan u altijd en (bijna) overal kunt genieten.

Aanbevolen: