Ontdek wat de archiefknop doet in OS X Mail

Inhoudsopgave:

Ontdek wat de archiefknop doet in OS X Mail
Ontdek wat de archiefknop doet in OS X Mail
Anonim

De Mail-toepassing in OS X en macOS biedt een Archief-mailbox voor elk e-mailaccount dat u gebruikt. De Archief-mailbox is handig voor het opslaan van e-mailberichten wanneer u ze niet wilt verwijderen, maar u wilt ook niet dat ze in uw Postvak IN zitten en vechten om uw aandacht.

Er gebeurt niets onherroepelijks of schadelijks met e-mails die u wilt archiveren. Ze worden uit je Inbox gehaald en veilig bewaard in de Archief-mailbox totdat je ze nodig hebt.

De informatie in dit artikel is van toepassing op de Mail-toepassing op Macs met macOS Catalina (10.15) tot en met OS X Lion (10.7).

Een e-mail verplaatsen naar de archiefmailbox

Selecteer een bericht in Mail en druk op de Archive knop bovenaan het Mail-scherm of selecteer Message > Archiveren in de menubalk van Mail om het bericht of de thread naar de Archief-mailbox van het account te verplaatsen, waar u het later snel kunt terugvinden voor andere acties. Het is niet verwijderd.

Als u liever een sneltoets gebruikt, verplaatst Control+ Command+ A een geselecteerde e-mail naar de Archief-mailbox. Laptops met een Touch Bar tonen het Archief mailbox icoon wanneer je een bericht selecteert. Tik op het Archive icoon in de Touch Bar om het bericht naar de Archive mailbox te sturen.

Mail genereert automatisch een mailbox met de naam Archief voor elk e-mailaccount. Als er geen archiveringsmailbox voor het account bestaat, maakt Mail automatisch een nieuwe mailbox met de naam Archiveren wanneer u voor het eerst een bericht archiveert in een van uw accounts.

Als je een e-mail archiveert die deel uitmaakt van een gesprek, worden andere berichten in het gesprek die zich in de huidige mailbox bevinden, ermee gearchiveerd. Gerelateerde e-mails in andere accounts worden niet gearchiveerd.

Waar vind je de archiefmailbox

Als de zijbalk van Mailboxen nog niet is geopend in Mail, klikt u op Mailboxes onder de knop Get Mail bovenaan de Mail scherm om de Mail-zijbalk te openen.

De Archief-mailbox bevindt zich in het gedeelte Mailboxen van de zijbalk. Als je maar één e-mailaccount hebt, verschijnen al je gearchiveerde berichten in deze mailbox. Als je meerdere e-mailaccounts hebt, kun je bij het uitvouwen van het Archief-postvak een aparte Archief-submap zien voor elk account dat je gebruikt.

Image
Image

Klik op de Archive mailbox om alle e-mails te zien die je in het verleden hebt gearchiveerd. De berichten blijven in de Archief-mailbox totdat u ze verplaatst of verwijdert.

Aanbevolen: