Beantwoord e-mails met originele bijlagen in Mac OS X Mail

Inhoudsopgave:

Beantwoord e-mails met originele bijlagen in Mac OS X Mail
Beantwoord e-mails met originele bijlagen in Mac OS X Mail
Anonim

Het is gebruikelijk om bestanden als bijlage bij e-mails te ontvangen. Wanneer u een e-mail beantwoordt, citeert u doorgaans net genoeg van het oorspronkelijke bericht in uw antwoord zodat de ontvanger weet waar u over schrijft, en voegt u geen grote bijlagen toe aan de oorspronkelijke e-mail in het antwoord. Standaard bevat de Mail-toepassing in Mac OS X en macOS alleen een tekstbestandsnaam voor elk van de bestanden die in volgende antwoorden aan het oorspronkelijke bericht waren toegevoegd.

Hoe zit het met antwoorden die mensen bevatten die het originele bericht en de bijbehorende bestanden misschien niet hebben ontvangen, of antwoorden aan mensen waarvan je weet dat ze je zullen vragen de bijlagen opnieuw te verzenden? De Mac Mail-toepassing kan een uitzondering maken en volledige bestanden verzenden in plaats van tijdelijke aanduidingen voor tekst.

Informatie is dat dit artikel van toepassing is op de Mail-toepassing in de volgende besturingssystemen: macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12), OS X El Capitan (10.11), OS X Yosemite (10.10), OS X Mavericks (10.9), OS X Mountain Lion (10.8) en OS X Lion (10.7).

Image
Image

Vervang tekstbestandsnamen door volledige bijlagen

Om de bijlagen van het originele bericht aan uw antwoord toe te voegen in plaats van tijdelijke aanduidingen voor tekst te gebruiken in de Mail-toepassing voor Mac OS X- of macOS-besturingssystemen:

  1. Open de e-mail die de bijlage bevat in de Mail applicatie.

    Image
    Image
  2. Klik op de Reply knop zonder enig deel van de tekst te markeren.

    Image
    Image
  3. De bijlage wordt gereduceerd tot alleen een tekstbestandsnaam samen met de geciteerde originele tekst in het antwoordscherm. Als u selectief moet markeren en citeren, markeer dan ook de gewenste bijlage.

    Image
    Image
  4. Select Edit > Attachments > Originele bijlagen opnemen in Reply in de Mail-menubalk om de naam van het tekstbestand te vervangen door de volledige bijlage in uw antwoord.

    Image
    Image
  5. Voeg een extra bericht of informatie toe aan het antwoord en klik op het Send icoon.

    Image
    Image

Je kunt de bijlagen verwijderen en ze weer vervangen door tekstbestandsnamen door Bewerken > Attachments > Include te selecteren Originele bijlagen in Reply om de instelling te deselecteren.

Aanbevolen: