Batterijlevensduur in Magic Mouse trekt een verdwijnende handeling

Inhoudsopgave:

Batterijlevensduur in Magic Mouse trekt een verdwijnende handeling
Batterijlevensduur in Magic Mouse trekt een verdwijnende handeling
Anonim

De originele Magic Mouse wordt geleverd met AA-alkalinebatterijen geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Sommige vroege gebruikers meldden dat de levensduur van de batterij laag was en ongeveer 30 dagen duurde. Deze zwakte is misschien de reden waarom Apple het batterijtype voor de Magic Mouse 2 heeft gewijzigd in een interne oplaadbare lithium-ionbatterij. Wanneer uw Apple draadloze muis de batterij leegraakt, is er een eenvoudige oplossing.

Image
Image

Bronnen van Magic Mouse Battery Drain

Als de batterij abnormaal leegloopt, is het mogelijk dat de batterijen, en niet de muis, de boosdoener zijn. In de meeste gevallen wordt de Magic Mouse geleverd met Energizer-batterijen, een gerespecteerd merk. Het is echter moeilijk om te weten hoe lang de batterijen op de plank lagen voordat ze werden gebruikt. Nieuwe, verse batterijen gaan waarschijnlijk langer mee dan de 30 dagen die sommige gebruikers uit de eerste batch haalden.

De levensduur van de batterij hangt ook af van het gebruik. De Magic Mouse gaat in de slaapstand als hij niet wordt gebruikt, wat de levensduur van de batterij verlengt. Als u de Magic Mouse handmatig uitschakelt wanneer u klaar bent met gebruiken, met de schakelaar aan de onderkant van de muis, zou ook de levensduur van de batterij moeten verlengen.

Overschakelen naar oplaadbare batterijen

Een andere optie om het meeste uit de Magic Mouse te halen, is door de standaardbatterijen te vervangen door lithium-ion AA-batterijen of oplaadbare nikkel-metaalhydridebatterijen. Beide zouden een langere levensduur moeten bieden. De NiMH-batterijen hebben het extra voordeel dat ze oplaadbaar zijn.

Als je besluit oplaadbare batterijen te gebruiken, zoek dan naar NiMH AA's met een classificatie van 2900 milliampère-uur of beter. Veel oplaadbare oplaadbare bubbels van een merk die in de kassa van lokale hardware- of supermarkten worden gevonden, hebben een capaciteit van 2300 tot 2500 mAh. Deze werken, maar hebben niet zoveel uithoudingsvermogen, en je zult deze batterijen vaak opladen.

De 2900 mAh-batterijen worden soms batterijen met hoge capaciteit genoemd.

Lithium AA's zijn ook verkrijgbaar in verschillende mAh-classificaties. De 2900 mAh-classificatie is een goede waarde. Lithiumbatterijen hebben een langere levensduur dan standaard alkaline AA's. Deze gaan langer mee dan de NiMH-batterijen op een enkele lading, maar zijn niet oplaadbaar. Lithium AA's zijn duur in vergelijking met standaard AA-batterijen.

Aanbevolen: