WhatsApp geeft je meer controle over verdwijnende berichten

WhatsApp geeft je meer controle over verdwijnende berichten
WhatsApp geeft je meer controle over verdwijnende berichten
Anonim

WhatsApp heeft nieuwe opties toegevoegd aan de functie voor verdwijnende berichten, inclusief nieuwe duurinstellingen en een manier om het standaard in te stellen voor nieuwe chats.

WhatsApp heeft maandag de nieuwe toevoegingen aan verdwijnende berichten aangekondigd. Het bracht aanvankelijk verdwijnende berichten uit in 2020, met een latere update waardoor foto's en video's na één keer bekijken onmiddellijk verdwenen. Maar nu zegt de instant messenger dat het je meer controle wil geven over hoe en wanneer je berichten poef.

Image
Image

Voorheen konden gebruikers berichten pas na zeven dagen laten verdwijnen. Je moest het ook handmatig inschakelen voor elke afzonderlijke chat. Nu voegt WhatsApp echter twee nieuwe duur toe en de optie om het standaard in te schakelen voor nieuwe chats. De nieuwe duur zorgt ervoor dat uw berichten binnen 24 uur na verzending of zelfs 90 dagen daarna verdwijnen. De zevendaagse optie blijft ook bestaan.

Je kunt nu ook verdwijnende berichten inschakelen als de standaardoptie voor chats. Als dit is ingesteld, wordt er een bericht in je chats weergegeven om mensen te laten weten dat dit de standaardoptie is die je hebt gekozen, wat verwarring zou moeten wegnemen wanneer berichten na een bepaalde tijd verdwijnen. Als je echter wilt dat de berichten in een gesprek permanent blijven, zegt WhatsApp dat je verdwijnende berichten voor dat specifieke gesprek altijd kunt uitschakelen.

Image
Image

Veel mensen vertrouwen nu op instant messengers om familie en vrienden bij te houden. Als zodanig zegt WhatsApp dat verdwijnende berichten en end-to-end-codering cruciaal zijn om je volledige toegang te geven tot de gesprekken die je normaal gesproken persoonlijk hebt, allemaal zonder je zorgen te maken over je privacy.

Aanbevolen: