Gids voor het gebruik van uw Mac als een HTPC (thuisbioscoop-pc)

Inhoudsopgave:

Gids voor het gebruik van uw Mac als een HTPC (thuisbioscoop-pc)
Gids voor het gebruik van uw Mac als een HTPC (thuisbioscoop-pc)
Anonim

Je Mac kan het centrum van je thuisbioscoop zijn, waardoor je computer in wezen verandert in een HTPC (Home Theater-pc). Zodra je Mac, je tv en je meerkanaalsontvanger allemaal zijn aangesloten, ben je klaar om alle multimedia-inhoud te delen die op je Mac is opgeslagen. U kunt uw zelfgemaakte films bekijken, uw iTunes-videocollectie bekijken of gewoon op internet surfen op een heel groot scherm. En vergeet niet: games kunnen een geheel nieuwe speelervaring zijn op een enorme tv.

Wilt u verbinding maken en optimaal gebruik maken van uw Mac en HDTV? Volg gewoon onze lijst met gidsen hieronder.

Image
Image

Bottom Line

Dit is de nieuwste versie van onze gids voor het aansluiten van je Mac op je tv. Het bevat informatie voor het aansluiten van Macs met Mini DisplayPorts en voor het oplossen van problemen met een beeld dat niet op uw tv verschijnt.

Surroundgeluid van uw Mac naar uw AV-receiver krijgen met VLC

Je thuisbioscoop is waarschijnlijk niet alleen de tv. Om het meeste uit uw installatie te halen, moet u uw Mac configureren om het surround sound-systeem te gebruiken en optimaal te profiteren van uw hardware.

Bottom Line

Misschien heb je goede, juridische redenen om je dvd-collectie naar je Mac te kopiëren. Misschien ben je bang dat je kinderen hun favoriete schijf zullen verslijten. Je kunt deze techniek ook gebruiken om je bibliotheek te digitaliseren en over te zetten naar je iTunes-bibliotheek, waar je een back-up kunt houden zonder je zorgen te maken over fysieke media.

Een iMac gebruiken als extern beeldscherm

Met de juiste accessoires kun je de 27-inch iMac gebruiken als tweede monitor voor een andere computer. Gebruik deze functie om films op een groter scherm te bekijken wanneer er geen HDTV beschikbaar is. Bekijk deze handleiding om erachter te komen welke poorten, kabels en adapters je nodig hebt om je scherm te vergroten.

Apple TV

Met de kleine maar krachtige settopbox van Apple kun je je iTunes-collectie bekijken, je Apple Music-collectie streamen en draadloos naar je foto's kijken. Je kunt ook een scherm spiegelen vanaf elk Mac-apparaat dat dezelfde Apple ID gebruikt. Bekijk deze handleiding voor het instellen van de Apple TV om een van de snelste manieren te zien om media van je Mac naar het grootste scherm in je huis te krijgen.

Aanbevolen: