Bekijk je favoriete video-podcasts op Spotify

Bekijk je favoriete video-podcasts op Spotify
Bekijk je favoriete video-podcasts op Spotify
Anonim

Luisteren naar podcasts is geweldig, maar soms wil je de aflevering zien terwijl hij gebeurt en een gezicht aan de stemmen van de gastheren koppelen.

Image
Image

Na de eerdere podcastverbeteringen (inclusief Top- en Trending Podcast-hitlijsten), introduceert Spotify nu videopodcasts om hun audio-tegenhangers te begeleiden.

Zien is geloven: Spotify noemt dit de "eerste versie" van zijn videopodcast-inspanningen, die alleen geselecteerde podcasts ondersteunt - The Misfits Podcast, The Morning Toast en The Rooster Teeth Podcast bijvoorbeeld, maar is beschikbaar voor alle gratis en Premium-abonnees.

Wat Spotify zegt: Veel podcastfans kijken net zo graag naar hun favoriete podcasts als naar ze luisteren. Door deze beelden kunnen fans hun favoriete podcast-hosts nog beter leren kennen en kunnen makers een diepere band met hun publiek maken.”

Hoe videopodcasts werken: om een videopodcast te bekijken, hoef je alleen maar de podcast te zoeken en afspelen te selecteren. De video start automatisch en wordt gesynchroniseerd met de audio. (Godzijdank!) Het beste van alles is dat als je ervoor kiest om een andere app, een browsertabblad te openen of je apparaat te vergrendelen, de podcast ononderbroken doorgaat. Je kunt ook de audioversie downloaden zoals je normaal zou doen.

Bottom line: Als je een Spotify-abonnee bent, ziet het er elke dag beter uit en heb je meer manieren om op nieuwe manieren met podcasts om te gaan. Dus waarom zou u er niet ten volle van profiteren en eens goed kijken naar de mensen die in uw oren praten?

Aanbevolen: