Plan je volgende fietstocht met Google Maps

Plan je volgende fietstocht met Google Maps
Plan je volgende fietstocht met Google Maps
Anonim

Een fietstocht klinkt geweldig totdat je je herinnert dat je geen fiets hebt. Gebruik Google Maps om een fietsenwinkel of deelfietsenservice te vinden, ga er vervolgens op uit en rijd.

Image
Image

Als je geen fiets direct beschikbaar hebt om te rijden, heeft Google nieuwe updates voor Google Maps aangekondigd die het mogelijk maken om lokale deelfietsen te vinden en actuele fietsroutes te bekijken.

Gone biking: wanneer u nu fietsroutes opzoekt, toont Google Maps u wandelroutes naar lokale deelfietsen, afslag-voor-afslag fietsroutes naar de dichtstbijzijnde deelfietsen, en, belangrijker nog, de beschikbaarheid van fietsen. Het beste van alles is dat Maps ook links naar de relevante app biedt om de deelfiets te boeken en te ontgrendelen, in plaats van dat je de app haastig downloadt als je er bent.

Perfect pad: Natuurlijk is een fietstocht niet goed zonder een fatsoenlijke route, en Maps houdt nu routes up-to-date om u zowel een vlotte rit als bereid je voor op wat komen gaat. Niemand wil trappen beklimmen of door tunnels navigeren als ze alleen maar een snelle afdaling wilden.

"De beste route kan echter altijd veranderen en we zijn hard aan het werk om nieuwe informatie weer te geven", schreef Google. "Als gevolg van COVID-19 voegen veel steden bijvoorbeeld fietspaden toe en verbreden ze om fietsen aan te moedigen en meer fietsers te huisvesten."

Over de hele wereld: Google legt uit dat ze de afgelopen jaren in meer dan 100 steden een integratie van fietsen en scooters zonder dock hebben gelanceerd met Lime en dat ze er nog 10 zullen toevoegen. steden naast deze nieuwe updates.

Dankzij samenwerkingen met Divvy, Lyft, Bay Wheels, Santander Cycles en meer, zullen routebeschrijvingen voor het delen van fietsen worden ondersteund in Chicago, New York City, de San Francisco Bay Area, Washington, DC, Londen, Mexico City, Montreal, Rio de Janeiro, São Paulo, Taipei en New Taipei City.

Bottom line: Volgens Google bereikten de wereldwijde zoekopdrachten naar "fietsreparatie bij mij in de buurt" in juli een recordhoogte, wat wijst op een groeiend verlangen van mensen om een fiets te nemen voor een rondje. Als je thuis vastzit en meer naar buiten wilt, waarom plan je dan geen rit en verken je je stad?

Aanbevolen: