Vervaag je minder-dan-perfecte achtergrond in Skype voor iOS

Vervaag je minder-dan-perfecte achtergrond in Skype voor iOS
Vervaag je minder-dan-perfecte achtergrond in Skype voor iOS
Anonim

Het veilig vervagen van je achtergrond is essentieel wanneer je vanuit huis (of op het strand!) werkt, en nu kun je het met je iPhone doen.

Image
Image

De mogelijkheid om je Skype-achtergrond te vervagen is vorig jaar toegevoegd aan de Skype-desktopversie, maar nu kunnen iOS-gebruikers van dezelfde luxe genieten.

Hoe het werkt: Zoals Microsoft heeft uitgelegd tijdens het eerste debuut van de functie, lijkt het op de vervagingsfunctie die wordt gebruikt in Microsoft Teams en gebruikt het kunstmatige intelligentie om te bepalen wat vervaagd is. Het kan je haar, handen en armen detecteren, zodat je meer gefocust bent, maar verwacht niet dat het voor anderen onmogelijk is om te zien wat er achter je gebeurt.

Vervaging: op deze Skype-ondersteuningspagina wordt uitgelegd dat u tijdens uw videogesprek gewoon op de optie Meer tikt en vervolgensinschakelt Vervaag mijn achtergrond aan. Als je de vervagingsoptie niet ziet, zorg er dan voor dat je de nieuwste versie van Skype voor iOS gebruikt.

Hoe zit het met Android? Helaas is er geen woord over of/wanneer vervaging naar Skype voor Android zal komen.

Bottom line: Niemand heeft meer de tijd of energie om zijn kamer(s) schoon te maken dankzij de quarantaine (en je vrienden geven er waarschijnlijk ook niets om), maar het is leuk om de mogelijkheid te hebben om je schaamte toch te verbergen.

Aanbevolen: