Is AOL Mail niet beschikbaar of ligt het aan jou?

Inhoudsopgave:

Is AOL Mail niet beschikbaar of ligt het aan jou?
Is AOL Mail niet beschikbaar of ligt het aan jou?
Anonim

Als u AOL Mail niet kunt controleren, is AOL mogelijk niet beschikbaar of is er een probleem met uw eigen verbinding met internet. Soms is het moeilijk te zeggen wat het is: is AOL Mail niet beschikbaar voor iedereen, of alleen voor jou? Gelukkig kun je met een paar snelle controles erachter komen wat het is.

Hoe weet u of AOL-e-mail niet werkt

Als AOL Mail voor iedereen niet beschikbaar is, v alt er niet veel te doen, behalve wachten tot de service is hersteld. Dit zijn de meest gebruikelijke manieren om te controleren of de service niet beschikbaar is:

  1. Controleer de AOL-pagina van Downdetector. Deze site controleert veel sites en services op netwerkstatus en is een goede plek om te beginnen. Het zal u vertellen of de site problemen heeft of normaal werkt.

    Image
    Image
  2. Als je het nog steeds niet zeker weet, kun je andere sites bekijken, zoals IsItDownRightNow of Outage. Report.
  3. Je kunt ook de Twitter-feed van het AOL Mail-team bekijken. Het Mail-team houdt deze feed up-to-date met informatie over storingen en problemen met de service. Als alternatief kan de hashtag aolmaildown ook wat informatie geven als je problemen ondervindt.

Als je problemen hebt om verbinding te maken met een van deze sites, of als niemand anders problemen met AOL Mail heeft vastgesteld, ligt het probleem waarschijnlijk bij je eigen verbinding.

Wat te doen als AOL-e-mail niet werkt

Als AOL Mail voor iedereen lijkt te werken, behalve voor u, zijn hier enkele dingen die u kunt doen om uw probleem op te lossen en op te lossen:

  1. Als je een webbrowser gebruikt, zorg er dan voor dat je naar de juiste locatie gaat en typ de URL niet verkeerd: je zou moeten proberen https://mail.aol.com. te bezoeken
  2. Als je een mobiele app gebruikt, zorg er dan voor dat je de officiële AOL Mail-app voor iPhone of AOL Mail-app voor Android gebruikt.
  3. Als je AOL Mail niet kunt bereiken via een webbrowser, is de site mogelijk niet beschikbaar, maar werkt de service zelf nog, dus probeer indien mogelijk de mobiele app op je telefoon te gebruiken. Je kunt ook het omgekeerde proberen: als je er niet kunt komen met de app, probeer het dan in een browser.
  4. Als je AOL Mail niet kunt bereiken in je gebruikelijke browser, probeer dan in te loggen met een andere browser (zoals Chrome in plaats van Firefox bijvoorbeeld) of log in met de privé- of incognitomodus van je browser.

  5. Als u geen e-mail kunt krijgen met uw mobiele app, sluit u de app volledig, start u de app opnieuw en probeert u het opnieuw. Zorg ervoor dat u niet alleen de app in de sluimerstand zet, maar de Android-app of de iPhone-app daadwerkelijk sluit.
  6. Als je een browser gebruikt, wis dan de cache.
  7. Wis de cookies van uw browser.
  8. Controleer uw computer op malware.
  9. Als geen van deze opties werkte, heb je waarschijnlijk een probleem met internet. Neem contact op met de technische ondersteuning van uw ISP voor aanvullende hulp.

Veelvoorkomende AOL-e-mailfoutberichten

Naast standaard HTTP-statuscodefouten zoals 404 Not Found, 500 Internal Server Error, 403 Forbidden, kan AOL soms andere foutmeldingen weergeven die verklaren waarom u geen verbinding kunt maken. Dit zijn de meest voorkomende die u kunt tegenkomen:

  • De site is offline voor onderhoud. Mogelijk ziet u ook een variant van dit bericht waarin staat dat uw account niet beschikbaar is.
  • Blerk ERROR 1 is een fout die u zou kunnen zien als u AOL Mail probeert te openen met een oudere of verouderde browser.
  • GAH! ERROR 1111 is een fout die over het algemeen kan worden verholpen door uw AOL-wachtwoord te wijzigen of de cache van uw browser te wissen.
  • GAH! FOUT 2 en BLERK! FOUT 3 geven beide aan dat er een verbindingsprobleem met de mailbox is. U kunt dit over het algemeen oplossen door uw browser opnieuw op te starten, een andere browser te gebruiken of de browsercache te wissen.

Aanbevolen: