Hoe Fortnite-accounts samen te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Fortnite-accounts samen te voegen
Hoe Fortnite-accounts samen te voegen
Anonim

Deze functie wordt niet langer aangeboden door Fortnite. Dit artikel blijft alleen voor archiveringsdoeleinden.

Epic Games heeft in november 2018 een functie voor het samenvoegen van accounts uitgebracht voor zijn enorm populaire Battle Royale-titel Fortnite. Als een persoon meer dan één account heeft op meerdere platforms op Xbox One, PlayStation 4, pc, enz. ze, het overdragen van cosmetische items, V-Bucks, toegang tot de Save the World-campagne en meer. Als je wilt weten hoe je Fortnite-accounts kunt samenvoegen, lees dan verder en we laten je zien hoe.

Hoewel het niet nodig is om dit te doen, maakt het gebruik van de functie het gemakkelijker om de game op meerdere apparaten te spelen, de voortgang en gekochte items op verschillende platforms te delen en de noodzaak van meerdere aanmeldingen te elimineren.

Fortnite-account voorbehoud bij het samenvoegen

Er zijn enkele belangrijke dingen om in gedachten te houden bij het samenvoegen van uw "Fortnite"-accounts.

  • Eén account moet vóór 28 september 2018 worden gespeeld op Xbox One of Switch en de andere op PS4 om in aanmerking te komen.
  • Uw accounts kunnen niet worden samengevoegd als er een momenteel is verbannen of uitgeschakeld.
  • Je hebt toegang nodig tot alle e-mailadressen die zijn gekoppeld aan de accounts die je wilt samenvoegen.

Hoe Fortnite-accounts samen te voegen

  1. Ga naar https://www.epicgames.com/fortnite/account-merge/en-US/accounts/primary en selecteer een primair account. Dit is degene die u blijft gebruiken nadat de fusie is voltooid.

    Image
    Image
  2. Log in op dat account. Epic stuurt je een beveiligingscode die je moet invoeren om door te gaan.
  3. Kies een secundair account om samen te voegen en uit te schakelen, en log ook in op dat account.

    Image
    Image
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de fusie te voltooien.

Wat wordt wel of niet overgedragen nadat een Fortnite-account is samengevoegd?

Zodra je accounts zijn gecombineerd, wordt alle gekochte inhoud gedeeld op alle ondersteunde platforms, inclusief alle cosmetische items die je hebt gekocht in de Battle Royale-modus van Fortnite. Fans van de Save the World-campagne behouden hun Llamas, Defenders, Heroes, Schematics, Survivors, XP, Evolution en Perk Materials. Andere items, zoals Support-A-Creator-status, Unreal Marketplace-items, Creative Islands en Save the World-accountniveau en voortgang worden niet overgedragen van je secundaire account.

Gekochte V-Bucks (Fortnite's in-game valuta) worden ook gedeeld tussen alle ondersteunde platforms, en alle content die je ermee koopt zal ook beschikbaar zijn.

Nadat je accounts hebt samengevoegd, duurt het ongeveer twee weken voordat cosmetische items van "Fortnite" en V-Bucks zijn overgezet naar je primaire account.

Aanbevolen: