Hoe PowerPoints samen te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe PowerPoints samen te voegen
Hoe PowerPoints samen te voegen
Anonim

Wat te weten

  • In je primaire PowerPoint: Home > Nieuwe dia > Hergebruik dia's >Bladeren.
  • In je secundaire PowerPoint: Open. Klik met de rechtermuisknop op afzonderlijke dia's en kies Insert Slide, of selecteer Insert All Slides.

Dit artikel legt uit hoe u twee of meer PowerPoint-presentaties in één presentatie kunt combineren. Of je nu Mac- of pc-versies van PowerPoint gebruikt, het is gemakkelijk om PowerPoint-presentaties te combineren.

Methode 1: Dia's opnieuw gebruiken

Microsoft PowerPoint biedt de mogelijkheid om dia's opnieuw te gebruiken. Voor deze methode hoeft u niet al uw PowerPoint-presentaties te openen, dus het is de snelste en gemakkelijkste manier om presentaties te combineren.

  1. Open je belangrijkste PowerPoint-presentatie. Je kunt de grootste presentatie kiezen, of welke opmaak je wilt behouden.

    Als je dia's invoegt, worden ze ingevoegd na de dia die je momenteel hebt geselecteerd. Houd hier rekening mee voordat u dia's invoegt.

  2. Ga naar het tabblad Home in de linkerbovenhoek.

    Image
    Image
  3. Klik op Nieuwe dia. Er wordt een vervolgkeuzemenu geopend.

    Nieuwere versies van PowerPoint hebben een speciale Hergebruik Slides knop.

    Image
    Image
  4. Selecteer Hergebruik dia's, onderaan het menu.

    Image
    Image
  5. Klik op Bladeren.

    Image
    Image
  6. Zoek uw tweede PowerPoint-bestand en klik op Open. De dia's van uw tweede presentatie verschijnen in het menu Dia's opnieuw gebruiken.

    Image
    Image
  7. Zorg ervoor dat Bronopmaak behouden is aangevinkt als u wilt dat uw dia's hun opmaak behouden. Als het niet is aangevinkt, wordt de opmaak van uw PowerPoint-hoofdmap toegepast op de dia's wanneer u ze invoegt.

    Image
    Image
  8. Als u afzonderlijke dia's wilt invoegen, selecteert u deze en klikt u op Insert Slide.

    Image
    Image
  9. Als u alle dia's in de PowerPoint-presentatie opnieuw wilt gebruiken, klikt u op Insert All. Als u dit niet ziet, klikt u met de rechtermuisknop op een dia en kiest u Insert All Slides.

    Image
    Image
  10. Nadat uw dia's zijn samengevoegd in uw presentatie, Opslaan uw werk.

    Image
    Image

Methode 2: Kopieer dia's

Als u dia's van verschillende PowerPoint-presentaties moet combineren, is het kopiëren van PowerPoint Sides een andere snelle methode. Het is gemakkelijk om te kiezen waar elke reeks dia's in uw eindpresentatie terechtkomt.

  1. Open de PowerPoint-presentatie met dia's die u wilt verplaatsen.
  2. Selecteer de dia's die u wilt kopiëren in de diaviewer aan de linkerkant.

    Image
    Image
  3. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde dia's en kopieer ze.

    Image
    Image
  4. Open je PowerPoint-hoofdpresentatie.
  5. Klik met de rechtermuisknop waar u uw dia's wilt invoegen. Het Plakopties menu zal verschijnen.

    Je kunt ook CTRL + V gebruiken om de dia's te plakken. Gebruik op Mac command + V. Het Plakopties menu zal nog steeds verschijnen.

    Image
    Image
  6. Als u wilt dat uw ingevoegde dia's overeenkomen met uw hoofd-PowerPoint, klikt u op Gebruik bestemmingsthema aan de linkerkant. Hiermee worden de gekopieerde dia's aangepast aan uw hoofdpresentatie.

    Image
    Image
  7. Als u wilt dat uw ingevoegde dia's hun thema behouden, klikt u op Keep Source Formatting. Uw dia's behouden hun oorspronkelijke uiterlijk.

    Image
    Image
  8. Sla uw project op nadat u al uw dia's hebt verplaatst.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe voeg ik PowerPoints samen in één PDF?

    Combineer eerst PowerPoint-presentaties door dia's te kopiëren en te plakken in de primaire presentatie of door de optie Dia opnieuw gebruiken te gebruiken. Nadat u dia's in één samengevoegd document hebt gecombineerd, slaat u uw PowerPoint op als een PDF. Ga naar Bestand > Opslaan als > PDF of Bestand > Opslaan en verzenden > PDF/XPS-document maken > Publiceren

    Hoe voeg ik meerdere vergrendelde PowerPoints samen in één presentatie?

    Om meerdere vergrendelde PowerPoints samen te voegen, moet u de wachtwoorden kennen om ze te ontgrendelen. Zodra u toegang heeft tot een wachtwoord, opent u de PowerPoints en selecteert u File > Info > Protect Presentation >Coderen met wachtwoord > verwijder de inhoud in het Password veld > en selecteer OK U kunt nu dia's hergebruiken of kopiëren naar één hoofdpresentatie.

Aanbevolen: