Google Nest Hello Review: gezichtsherkenning, pakketdetectie en meer

Inhoudsopgave:

Google Nest Hello Review: gezichtsherkenning, pakketdetectie en meer
Google Nest Hello Review: gezichtsherkenning, pakketdetectie en meer
Anonim

Bottom Line

De Google Nest Hello zet een gouden standaard voor andere videodeurbellen.

Google Nest Hallo

Image
Image

We hebben de Google Nest Hello gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Met de beste videodeurbellen kun je mensen zien en praten die op je veranda komen zonder dat je fysiek de deur hoeft op te doen. Een goede videodeurbel moet niet alleen zorgen voor extra beveiliging in huis, maar moet ook een heldere videokwaliteit hebben, zowel overdag als 's nachts, uitzonderlijke duurzaamheid en weersbestendigheid, heldere tweerichtingsaudio en functies die het gebruiksgemak voor de gebruiker vergroten. De Google Nest Hello-videodeurbel is een van de meest populaire opties die beschikbaar zijn, en de Google Nest Hello in combinatie met een Nest Aware-abonnement zou een thuisbeveiligingservaring van het volgende niveau moeten bieden. Ik heb de Google Nest Hello samen met vijf andere videodeurbellen getest om te zien hoe deze zich verhoudt.

Ontwerp: Schoon en klassiek

De Nest Hello heeft een klassiek ontwerp, met een langwerpige cilindervorm en een zwart-wit kleurenschema. Niet overdreven groot, de Nest Hello is 4,6 inch lang, 1,7 inch breed en 1 inch diep. De hoofdcamera bevindt zich op de bovenste helft van de voorkant, terwijl de fysieke deurbelknop op het onderste gedeelte zit. De deurbelknop heeft een LED-statuslampje rondom de omtrek.

De Nest Hello is op geen enkele manier de meest flitsende videodeurbel die er is, maar dankzij het simplistische ontwerp past hij beter bij de esthetiek van een huis. Over het algemeen heeft het een schone, bescheiden uitstraling, maar het is net opvallend genoeg om tegen bezoekers en potentiële sluipers te zeggen: Glimlach, je staat voor de camera.”

Image
Image

Setup: Niet slecht voor een bedrade deurbel

De Nest Hello werkt niet op batterijstroom, dus je kunt er niet zomaar een oplaadbare batterij in stoppen en de deurbel installeren. U moet bestaande deurbelbedrading hebben, bedrading hebben geïnstalleerd of een voedingsadapter kopen voor $ 29 waarmee u het apparaat op een binnenstopcontact kunt aansluiten. De meeste bedrade deurbellen kunnen worden verwisseld met de Nest Hello, maar sommige voldoen mogelijk niet aan de stroom- of compatibiliteitsvereisten (16 V wisselstroom tot 24 V wisselstroom en een 10 VA-transformator), dus het is een goed idee om te controleren op compatibiliteit voordat u een besluit neemt over de Google Nest Hallo.

Als je al een basisdeurbel hebt, v alt het installeren van de Nest Hello in de meeste gevallen mee. De montageset bevat een wig van 15 graden, waarmee je de deurbel desgewenst onder een kleine hoek kunt monteren. Het kostte me minder dan een uur om mijn oude deurbel te verwijderen, de Nest Hello aan te sluiten en te monteren, de voedingsadapter op mijn deurbelbel aan te sluiten en de app-configuratie te doorlopen. Als je een lamp of stopcontact kunt installeren, kun je waarschijnlijk ook de Nest Hello installeren.

Naast de basis heeft de Nest Hello een aantal meer geavanceerde functies, maar voor veel daarvan heb je een abonnement op Nest Aware nodig.

Kenmerken en prestaties: een goedkoper Nest Aware

Nest Hello is een van de meer veelzijdige deurbellen die beschikbaar zijn. Het heeft de belangrijkste functies die we gewend zijn van een videodeurbel, zoals weersbestendigheid (IPX4-classificatie), tweerichtingsaudio, bewegingsdetectie met activiteitszones en verschillende instellingen waarmee je dingen zoals videokwaliteit kunt aanpassen. Het heeft ook geofencing, of thuis/afwezig-hulp zoals het in de app wordt genoemd, waarmee de deurbelcamera kan worden in- en uitgeschakeld op basis van de locatie van je telefoon.

Naast de basis heeft de Nest Hello een aantal meer geavanceerde functies, maar voor veel daarvan is een Nest Aware-abonnement vereist. Nest Aware heeft nu meer betaalbare en duidelijke prijzen, maar het kost nog steeds $ 6 per maand ($ 12 voor het premium-niveau). Zonder het abonnement is de deurbel functioneel, maar je kunt niet profiteren van de functies waarmee de Nest Hello zich onderscheidt van veel van zijn concurrenten. Dit omvat functies zoals slimme waarschuwingen, die u kunnen waarschuwen wanneer de deurbel een persoon, geluid of beweging detecteert. Met persoonsdetectie kan de Nest Hello verschillende personen herkennen en hun aankomst op een Google Home-apparaat aankondigen.

De meeste slimme waarschuwingen zijn nauwkeurig, maar de functie voor persoonsdetectie kost wat tijd om elk individu in huis nauwkeurig te identificeren. Ongeveer vijf dagen lang zou het een gezicht detecteren en zeggen: "Je camera heeft een nieuw iemand gezien", hoewel de camera die persoon al eerder als een bekend gezicht had gedetecteerd. Met Nest Aware kan de deurbel je ook laten weten wanneer er een pakket op je veranda arriveert en je waarschuwen wanneer iemand een pakket opha alt. Toen ik de pakketdetectiefunctie testte, deed het beter werk bij het detecteren van pakketten die aankwamen dan bij het detecteren van opgehaalde pakketten.

In deze tijd is beveiliging een belangrijke factor die ik in overweging neem bij het evalueren van elk type smart home-apparaat met een camera. Gelukkig heeft de Nest Hello 128-bits AES-codering en kun je ook profiteren van authenticatie in twee stappen om je account verder te beschermen.

Image
Image

Videokwaliteit: de specificaties doen het geen recht

De Nest Hello heeft een 1/3-inch, 3 megapixel camera die HD UXGA 1600 x 1200 video opneemt met maximaal 30 frames per seconde. De beeldkwaliteit is overdag helder en levendig, met heldere kleuren en een diagonaal gezichtsveld van 160 graden. Dankzij het beeld met hoge resolutie en het grote gezichtsveld kunt u een behoorlijk substantieel deel van uw eigendom duidelijk zien. Ik kon het grootste deel van mijn voortuin en veranda zien, en een aanzienlijk deel van de oprit. De Nest Hello heeft infrarood-LED's van 850 nm voor helder nachtzicht, met een helder en helder nachtbeeld.

De Nest Hello neemt video's op tijdens evenementen. Als het activiteit-beweging, een persoon, geluid detecteert, maakt het een gebeurtenis in het logboek. Met het Nest-abonnement van $ 6 per maand ($ 60 per jaar) krijg je 30 dagen video-opnamegeschiedenis van gebeurtenissen (cloudopname), zodat je terug kunt gaan en de activiteit van de afgelopen maand kunt bekijken. Met het hogere abonnement van $ 12 per maand ($ 120 per jaar) kun je de 24/7 activiteit van de camera van de afgelopen 10 dagen controleren, ongeacht of deze een gebeurtenis heeft gedetecteerd of niet, plus je kunt 60 dagen teruggaan en het gebeurtenislogboek bekijken. Zonder abonnement heb je echter alleen toegang tot de laatste drie uur aan gebeurtenislogboeken, wat betekent dat je een zeer beperkte geschiedenis hebt. Meestal krijg je echter een gratis proefperiode van 30 dagen voor Nest Aware wanneer je de Nest Hello koopt.

App: snel, gemakkelijk en schoon

De Nest-app heeft een overzichtelijke en intuïtieve interface. Op het hoofdscherm is er een feed waarmee u een afbeelding van uw eigendom kunt zien. Als u op de afbeelding klikt, worden de gebeurtenislogboeken geopend. U kunt eenvoudig door de activiteit op uw camera bladeren en deze controleren, en het instellingenmenu bevindt zich in de rechterbovenhoek als u instellingen wilt aanpassen.

Op de hoofdpagina van het gebeurtenislogboek is er ook een pijl-omlaag die het scherm vergroot. Dit vergroot het scherm en stelt u in staat om een live-feed van uw eigendom op volledig scherm te bekijken en te spreken met wie zich op uw veranda bevindt via de tweerichtingsgesprekfunctie. De Nest Hello heeft HD talk and listen met echo en ruisonderdrukking, zodat je de persoon aan de andere kant duidelijk kunt horen. Ik was onder de indruk van hoe goed ik via de deurbel met bezoekers heen en weer kon communiceren, omdat ik de persoon op de veranda veel duidelijker kon horen dan met veel andere deurbellen die ik heb getest.

De meeste slimme waarschuwingen zijn nauwkeurig, maar de functie voor persoonsdetectie kost wat tijd om elk individu in huis nauwkeurig te identificeren.

Bottom Line

De Nest Hello-deurbel kost $ 229, maar de meeste mensen zullen rekening willen houden met de abonnementskosten van Nest Aware bij het berekenen van de totale prijs. Als u kiest voor het reguliere abonnement, kost het eerste jaar u bijna $ 300 all-in. Dit is niet goedkoop, vooral als je bedenkt hoe gemakkelijk het tegenwoordig is om een videodeurbel te vinden voor $ 150 of minder. En sommige van de meer betaalbare opties worden zelfs geleverd met SD-kaartopslag, zodat je video lokaal kunt opslaan, iets wat de Nest Hello mist. Maar met de Nest Hello betaal je voor kwaliteit, veiligheid en de mogelijkheid om naadloos een smart home-ecosysteem te creëren.

Google Nest Hello vs. Arlo Video Doorbell

De Arlo Video Doorbell lijkt in veel opzichten op de Google Nest Hello. De deurbellen hebben een vergelijkbaar design, al is de Google Nest Hello kleiner. Beide deurbellen hebben slimme waarschuwingen en een geavanceerdere AI-functieset, en beide vereisen een abonnement om toegang te krijgen tot de volledige lijst met functies. Maar de Arlo Video Doorbell is goedkoper dan de Nest Hello en heeft een ingebouwde sirene. Dit betekent niet dat de Arlo beter is - de Arlo heeft zijn voordelen, maar de Google Nest Hello heeft minder vertraging in de video- en audiofeeds en de Nest-app voelt over het algemeen sneller aan.

Een gebruiksvriendelijke videodeurbel die trouw uw veranda bewaakt

De Nest Hello biedt nauwkeurige slimme meldingen, levendige dag- en nachtvideo en heldere tweerichtingsaudio, maar de deurbel is het gewoon niet waard, tenzij je het abonnement op Nest Aware aanschaft.

Specs

  • Productnaam Nest Hallo
  • Productmerk Google
  • Prijs $229.00
  • Gewicht 4.28 oz.
  • Productafmetingen 4,6 x 1,7 x 1 inch.
  • Kleur Zwart/wit
  • Video HD UXGA 1600 x 1200, tot 30 frames/sec, H.264-codering, HDR
  • Camera 1/3-inch, 3-megapixel (2K) kleurensensor, 8x digitale zoom
  • Gezichtsveld 160 graden diagonaal
  • Bidirectionele audio Ja
  • Nachtzicht 850 nm infrarood LED's

Aanbevolen: