De 5 beste educatieve gadgets om in te investeren voor je middelbare scholier

Inhoudsopgave:

De 5 beste educatieve gadgets om in te investeren voor je middelbare scholier
De 5 beste educatieve gadgets om in te investeren voor je middelbare scholier
Anonim

In een wereld vol technologie kunnen sommige gadgets en hulpmiddelen kinderen helpen bij het leerproces en hen zelfs aanmoedigen om uit te blinken in hun schoolwerk. Hier zijn de vijf beste onderwijstechnologieën die je zou kunnen overwegen voor je middelbare scholier.

Smartphones: niet alleen om vrienden te sms'en

Image
Image

Als je een smartphone voor je kleine geleerde koopt, lijkt het misschien alsof het alleen maar voor afleiding zorgt. Smartphones kunnen de tijd van uw kind overnemen zonder goed beheer. Fabrikanten hebben het ouders echter gemakkelijker gemaakt om te bepalen tot welk type inhoud hun kinderen toegang hebben en wanneer ze er toegang toe hebben. Stel apparaatbeperkingen in zodat ze alleen toegang hebben tot de inhoud die u goedkeurt.

Zodra je het apparaat van je kind hebt beperkt, kun je beginnen met het verkennen van de enorme bibliotheek met beschikbare educatieve inhoud. Is uw kind op school begonnen met het leren van een nieuwe taal? Verbeter hun ontwikkeling met een app als Duolingo. Misschien is er een beetje moeite met wiskundelessen. Gebruik Photomath om foto's van vergelijkingen te maken en te zien hoe u ze kunt oplossen.

De bibliotheek met beschikbare educatieve apps wordt voortdurend uitgebreid en we raden u aan de beste educatieve apps te bekijken voor meer suggesties om aan de slag te gaan.

Smartpens: meer dan een nr. 2 potlood

Image
Image

Hoe kan een pen ooit slim zijn? Je kinderen hebben niet alleen toegang tot de oude balpennen en gele potloden nr. 2 die je vroeger had. Moderne smartpens kunnen reservekopieën maken van de inhoud die uw kind opschrijft, naast het opnemen van aantekeningen in de klas met een microfoon en nog veel meer. Een van de nieuwste toevoegingen aan deze productcategorie is de Livescribe Smart Pen.

Door een smartpen zoals de Livescribe te gebruiken, kan uw kind aantekeningen maken en deze vervolgens snel uploaden naar zijn computer of smartphone. Als uw kind moeite heeft met concentreren in de klas, kunnen ze snel aantekeningen maken in hun notitieboekje en met een simpele tik herhalen wat de leraar heeft gezegd. Smartpens kunnen uw kind in staat stellen om efficiënter te werken en grotere hoeveelheden informatie vast te houden na elke les.

Tablets en laptops: een moderne basis in het onderwijs

Image
Image

Zelfs op basisscholen nemen kinderen tablets mee naar de klas. Tablets en laptops bieden geweldige manieren voor uw kind om aantekeningen te maken, onderzoek te doen en inhoud te maken voor schoolcursussen. Een verzameling educatieve software die beschikbaar is voor computers, gecombineerd met kantoorsuites zoals Apple iWork, Google Docs en Microsoft Office, biedt nieuwe manieren om te leren voor moderne studenten.

We raden aan om bij je school na te vragen wat hun beleid is met betrekking tot computerapparatuur in de klas, maar velen zullen voorstellen om een laptop of tablet te kopen. Praat met de leerkracht van uw kind om te zien wat voor hen de beste optie is. Betaalbare Google Chromebooks dekken de basis, Windows- en Mac-machines bieden complete ervaringen die klaar zijn om elke taak aan te pakken. Tablets, zoals de iPad Pro van Apple, bieden een uitstekende oplossing voor het maken van aantekeningen in de klas.

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoon: blokkeer afleiding

Image
Image

De wereld is vol afleidingen. Zelfs in de kinderkamer kunnen ze hun broers en zussen horen rondrennen, een buurman die op muziek blaast of de televisie beneden. Met een stevige hoofdtelefoon met ruisonderdrukking kunnen studenten aan het werk gaan en mogelijke afleiding worden buitengesloten. Uw huis is ook niet de enige plaats waar ze haalbare opties zijn. Dergelijke koptelefoons kunnen in de bibliotheek of op de bus worden gebruikt.

Sommige leerlingen kunnen zich ook beter concentreren als ze naar muziek luisteren. Met een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking kan je kind kiezen of het met absolute stilte wil werken of met de soepele klanken van klassiek of Drake, welk genre dan ook voor hen werkt. Het beste van alles is dat hoofdtelefoons met ruisonderdrukking niet langer de bank breken.

Virtuele assistenten: krijg hulp van een digitale vriend

Image
Image

Virtuele assistenten zijn een uitstekende aanvulling op de slaapkamer of studeerkamer van uw kind. Hoewel je misschien weet dat je Google Home- of Amazon Echo-apparaten kunt vragen naar het weer, nieuws en sport, realiseer je je misschien niet hoeveel huiswerk deze gadgets kunnen zijn. Heeft u vragen over wanneer de burgeroorlog plaatsvond? Gewoon vragen. Als uw kind hulp nodig heeft in het Engels of een andere taal, zijn deze assistenten geweldige spellers. Het kan zelfs je rekenkunde dubbel controleren.

Met bepaalde apparaten, zoals de reeks Echo-speakers van Amazon, kun je je assistent uitbreiden door nieuwe vaardigheden toe te voegen. Huidige opties omvatten vaardigheden die historische gebeurtenissen delen, helpen bij het leren van een nieuwe taal of het verbeteren van de woordenschat van uw kind.

Aanbevolen: