Mirari OK om wakker te worden! Wekkerbeoordeling: wekker voor kinderen

Inhoudsopgave:

Mirari OK om wakker te worden! Wekkerbeoordeling: wekker voor kinderen
Mirari OK om wakker te worden! Wekkerbeoordeling: wekker voor kinderen
Anonim

Bottom Line

De Mirari OK om wakker te worden! Alarm Clock is een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken apparaat dat u zelfs kan helpen om wat extra slaap te krijgen door uw jonge kinderen op afstand te houden. Pas echter op voor het goedkope plastic ontwerp.

Mirari OK om wakker te worden! Wekker

Image
Image

We kochten de Mirari OK to Wake! Alarm Clock zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Mirari OK om wakker te worden! Alarm Clock is ontworpen als een trainingstool voor peuters. Het is een visueel aantrekkelijk apparaat dat, hoewel eenvoudig van opzet, grote potentiële voordelen belooft. Het wordt op de markt gebracht als een manier om gemakkelijk te regelen hoe vroeg je kinderen je wakker maken, of hoe lang hun dutje mag zijn, en net als sommige van de beste lichttherapiewekkers, helpen gebruikers om te slapen of wakker te worden.

Image
Image

Ontwerp: Een vrolijk kereltje

De Mirari OK om wakker te worden! Wekker is zeker schattig en zal in geen enkele kinderkamer misstaan. De lichtblauwe schaal is vrolijk, net als de cartoonachtige vorm en verwisselbare frontjes. Twee hiervan zijn inbegrepen - een groen met insectenachtige antennes, de andere roze met een bloemmotief. Door deze aanpassing kan deze wekker een groter potentieel aanspreken voor een groter aantal kinderen.

De algehele constructie van de OK to Wake! Alarm Clock is van redelijk goedkoop plastic, wat misschien wel mijn grootste kritiek op het toestel is. Het is niet waarschijnlijk dat het een val op een harde vloer zal overleven, en die kwetsbaarheid is een probleem bij een apparaat dat bedoeld is voor jonge kinderen.

Ik waardeerde de grote knoppen op de "voeten" van de wekker zeer, een om het alarm te snoozen en een om het uit te zetten. In zekere zin maakt dit het superieur aan veel "volwassen" wekkers met kleinere, minder intuïtieve snooze/off-knoppen. Als je op mij lijkt, schieten je hersenen vaak niet op alle cilinders wanneer je voor het eerst wakker wordt, dus een apparaat dat is ontworpen voor peuters heeft zijn voordelen voor de extra ochtendgeest. Het scherm is een heel eenvoudige aangelegenheid, maar is perfect functioneel en verlicht, net als de knoppen op de voetjes.

De bedieningselementen voor het instellen van de tijd en alarmen zijn verborgen onder een luik aan de achterkant van de klok, dat moeilijk genoeg te openen is zodat jonge kinderen ontmoedigd kunnen worden om met de verborgen knoppen te spelen. Een ander luik onder de klok bedekt een batterijcompartiment en is bevestigd met een schroef om te voorkomen dat nieuwsgierige kleine handen de batterijen verwijderen. Het batterijluik is echter slordig gebouwd en de schroef is slecht van schroefdraad voorzien, wat betekent dat ik uiteindelijk een platte schroevendraaier moest gebruiken om op de schroef te drukken terwijl ik hem losschroefde. De klok kan ook worden gevoed via een meegeleverde USB-kabel die is aangesloten op een computer of oplader. Helaas wordt er geen wandoplader meegeleverd.

Configuratieproces: redelijk eenvoudig

Ik waardeerde de goed doordachte verpakking van de OK to Wake! Wekker, die is ontworpen om verzend- en pakketafval tot een minimum te beperken en om frustratievrij te zijn. Beide beweringen bleken zeer waar te zijn, en het apparaat was niet al te lastig om in te stellen.

De bedieningselementen voor het instellen van de tijd en alarmen worden goed uitgelegd in de meegeleverde instructies en lijken erg op de bedieningselementen voor andere digitale wekkers. Ik vond wel dat het bedienen van de bedieningselementen aan de achterkant en het kijken naar het scherm aan de voorkant een beetje frustrerend kon zijn. Als je de OK to Wake! functie, dutje of het alarm, houd er dan rekening mee dat als u de bedieningselementen aan de achterkant bedient op het moment dat OK to Wake! of het alarm is ingesteld om af te gaan, kunnen ze niet worden geactiveerd. Dit zou geen probleem moeten zijn voor de normale werking van het apparaat.

Image
Image

Bottom Line

Het opvallende kenmerk van deze wekker is de naamgenoot OK to Wake! functie. Dit is in principe ongecompliceerd, omdat het gewoon een eenvoudig licht is dat vanuit de klok gloeit en een vriendelijk gezicht dat op het scherm verschijnt. Dit kan onafhankelijk van het alarm worden ingesteld om op een vooraf bepaalde tijd af te gaan en is bedoeld als een soort "groen licht" om kinderen te vertellen dat het OK is om hun ouders wakker te maken wanneer het actief is. Het verandert in wezen wakker worden in een heel eenvoudig soort spel dat zelfs heel jonge kinderen kunnen leren. Bovendien kan de klok worden ingesteld als timer voor dutjes en kan de interne lamp ook als nachtlampje worden gebruikt.

Prijs: alleen een beetje hoog

Met een adviesprijs van $35 is OK to Wake! Wekker is een beetje aan de steile kant als wekkers gaan, en de slechte bouwkwaliteit vermindert de waarde ervan aanzienlijk. Het kindgerichte ontwerp en de eenvoudige maar potentieel zeer nuttige functies rechtvaardigen die extra kosten enigszins.

Mirari OK om wakker te worden! versus HeimVision Zonsopgang Wekker A80S

Voor niet veel meer dan de Mirari OK to Wake! Wekker je zou in plaats daarvan de HeimVision Sunrise Alarm Clock A80S kunnen kopen, die veel beter gebouwd, rijker en veelzijdiger is dan de OK to Wake! De A80S mist echter het vriendelijke gezicht van de OK to Wake!, evenals de wonderbaarlijk eenvoudige en voor de hand liggende snooze/off-knoppen.

Een eenvoudige en kindvriendelijke wekker met eenvoudige maar handige op licht gebaseerde functies

De Mirari OK om wakker te worden! Alarm Clock is een vriendelijke kleine wekker voor kinderen met mogelijke opvoedingstoepassingen. Hoewel ik het eenvoudig te gebruiken ontwerp op prijs stelde, is de slechte bouwkwaliteit beperkend, en gezien de premium prijs en basisfuncties is het enigszins moeilijk aan te bevelen.

Specs

  • Productnaam OK om wakker te worden! Wekker
  • Product Merk Mirari
  • Prijs $35.00
  • Productafmetingen 5 x 5 x 4 inch.
  • Kleur Groen
  • Voeding USB, batterij (4 AA)
  • Garantie Een jaar

Aanbevolen: