Hier is nog een vreselijke Windows-update om te vermijden

Hier is nog een vreselijke Windows-update om te vermijden
Hier is nog een vreselijke Windows-update om te vermijden
Anonim

De laatste update voor Windows veroorzaakt grote fouten; misschien wil je de update vermijden (of terugdraaien).

Image
Image

De nieuwste update voor Windows 10, KB4556799, veroorzaakt naar verluidt een groot aantal problemen voor veel gebruikers van het besturingssysteem van Microsoft, waaronder een Blue Screen of Death, flikkerende monitoren, vreemde lettertypen, terugkeer naar Windows 10S en audioproblemen.

Oorzaak voor alarm? Het is mogelijk dat deze beveiligingsupdate tot soortgelijke problemen voor u leidt, hoewel een expert Lifewire vertelde dat de omvang van het probleem mogelijk overdreven is.

Niet macOS: Je vraagt je misschien af waarom Windows dit soort problemen met updates blijft hebben. Een van de dingen waar Microsoft mee te maken heeft, is een veel breder scala aan hardware en software die al dan niet compatibel is met bijgewerkte code. Apple vermijdt dit probleem vaker door strakke controle te houden over zowel de hardware als de software, wat resulteert in minder catastrofale problemen na updates (hoewel het niet helemaal vrij van problemen is).

Options: als de stroom van slechte updates u heeft uitgeschakeld, kunt u terugkeren naar de vorige Windows 10-versie of u kunt proactiever zijn en automatische updates helemaal stoppen. Het is mogelijk dat je pc het prima doet met de laatste update - het heeft niet voor iedereen gevolgen - dus je hoeft je geen zorgen te maken als je het al hebt toegepast en het goed gaat.

Aanbevolen: