Diablo III: Eternal Collection Review: Button Mashing Fun

Inhoudsopgave:

Diablo III: Eternal Collection Review: Button Mashing Fun
Diablo III: Eternal Collection Review: Button Mashing Fun
Anonim

Bottom Line

Diablo III zet de geliefde gameplay van de serie voort met een nieuw verhaal, nieuwe vaardigheden en personages. Hoewel het spel leuk is, kan het soms repetitief worden en kan het beter met een vriend worden gespeeld om het interessant te houden.

Blizzard Entertainment Diablo 3: Eternal Collection (Switch)

Image
Image

We hebben de Diablo III: Eternal Collection gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Diablo III: Eternal Collection is een role-playing game waarin de knoppen worden verpulverd, gericht op maffia-vijanden, plunderingen en leuke vaardigheden die kunnen worden gespamd. Zeer vergelijkbaar met de vorige Diablo-games, Diablo III volgt dezelfde gameplay, maar met een nieuw verhaal en een paar nieuwe vaardigheden en personages. Ik heb het spel 15 uur gespeeld op de Nintendo Switch en ik heb het op de pc voltooid. Lees verder om te zien hoe het zich houdt in vergelijking met de oudere games.

Image
Image

Verhaal: In de diepten van de hel

Diablo III speelt zich twintig jaar na de tweede game af, niet dat je de andere Diablo-games gespeeld hoeft te hebben om in de derde te springen. Een ster v alt uit de lucht en raakt de kathedraal en Deckard Cain verdwijnt. Je komt naar de stad waar de ster viel en onderzoekt. Je ontmoet verschillende personages in deze stad, waarvan sommige je benodigdheden verkopen, je helpen met het betoveren van items en missies bieden. Nadat je Leah hebt ontmoet, ga je met haar mee om Kaïn te redden, maar je komt erachter dat er een Skeleton King is opgestaan en dat je hem moet verslaan.

Diablo is gebouwd rond het idee om kleine missies uit te bouwen tot grotere en grotere. De game is opgedeeld in vier acts, die je door steden voeren en je kennis laten maken met verschillende personages totdat je uiteindelijk oog in oog komt te staan met Diablo zelf. Je ontmoet demonenheren, aartsengelen, tovenaars en dieven, teleporterend tussen locaties om missies te doen voor verschillende NPC's.

Hoewel het plot aanwezig is, is het niet erg spannend. Zeker niet in vergelijking met de andere Diablo-games. De verhaallijnen hebben de neiging om samen te vervagen, en niets v alt op als duidelijk uniek in vergelijking met de andere Diablo-spellen. In sommige opzichten deed Blizzard dit doelbewust, in een poging fans aan te spreken, maar hoewel er genoeg verhaal is om je vooruit te stuwen, houdt het je aandacht nauwelijks vast.

Gameplay: Smash en buit

De gameplay van Diablo III lijkt sterk op Diablo II. De game is een third-person role-playing-avontuur met een focus op een bijna-knop-mashing systeem van gevechten. Aan het begin van het spel wordt u gevraagd uw klas te kiezen. Klassekeuze is een belangrijk onderdeel van Diablo en is de belangrijkste functie van wat het spel herspeelbaar maakt.

Je kunt kiezen tussen barbaar, kruisvaarder, demonenjager, monnik, necromancer, medicijnman en tovenaar. Welke klasse je kiest, bepa alt de vaardigheden die je kunt gebruiken en de aanvalsstijl van je personage. Tovenaars zullen bijvoorbeeld voornamelijk elementaire spreuken gebruiken om vijanden te doden, terwijl necromancers zich zullen concentreren op het oproepen.

Als je eenmaal in het spel bent, ga je over open land en begin je zombies te doden. Je volgt de kaart naar de stad, en daar ontmoet je de belangrijkste NPC's van de game en krijg je je eerste missie. Diablo volgt een reeks eenvoudige spelregels: ga op een missie, ruim een deel van de kaart op, klim naar beneden in een kerker en ruim hem op. Afspoelen en herhalen. Deze kerkers eindigen bijna altijd in een baas. Het is dit spoelen en herhalen dat Diablo zowel leuk als soms saai maakt, het hangt gewoon af van je humeur.

De game is opgedeeld in vier acts, die je door steden leiden en je kennis laten maken met verschillende personages totdat je uiteindelijk oog in oog komt te staan met Diablo zelf.

Er zijn een paar dingen die het spoelen en herhalen van het doden van de menigte in Diablo leuk maken. Eerst de buit. Vijanden zullen een reeks buit laten vallen, van basisitems tot zeldzaam. Het is duidelijk dat bazen betere buit zullen laten vallen, en het is deze buit van een hoger niveau die de neiging heeft om de ene naar het volgende niveau te brengen, en het volgende. Het is vooral aanlokkelijk als je een buit krijgt die specifiek is voor de door jou gekozen klasse, of een item dat je hoofdaanval verbetert.

Dat brengt het tweede naar voren dat het spel leuk maakt: er altijd naar streven deze mobs zo efficiënt mogelijk te doden. Elke klasse wordt geleverd met een verscheidenheid aan vaardigheden die je in de loop van het spel langzaam ontgrendelt en het is een deel van het plezier om deze vaardigheden in verschillende combinaties uit te proberen, om te zien wat het beste werkt.

Ik speelde oorspronkelijk via Diablo III op de pc en het was interessant om de verschillen tussen de pc-versie en de Switch te zien. Om te beginnen bestaan genezingsdrankjes niet in de Switch-versie zoals in de pc-versie. Op de Switch heb je oneindig veel genezingsdrankjes, maar er is een tijdslimiet voor hoe vaak je er een kunt gebruiken. Andere vereenvoudigingen die bij de Switch-versie worden geleverd, hebben betrekking op de interface voor inventaris en vaardigheden. Op de Switch zal het menu je personage naar voren brengen en een wieloptie bieden, met alle beschikbare item-slots. Je kunt rond het stuur scrollen, een helm of riem selecteren en zien welke andere beschikbare items je hebt.

Aangezien Diablo complex kan worden met betrekking tot inventarisslots en vaardigheden, is de vereenvoudiging van deze functies voor de Switch absoluut noodzakelijk en zijn de wijzigingen goed ontworpen. Het enige negatieve van het spelen op de Switch is dat als je alleen op de handheld speelt, het scherm te klein is om sommige details te waarderen die Blizzard heeft aangebracht in het landschap en de vijanden van de game.

Image
Image

Graphics: doet denken aan andere Diablo-games

De graphics van Diablo III zijn wat je verwacht van een nieuwe Diablo-game. De texturen zijn gedetailleerd en realistisch, en de modellen zijn goed ontworpen. Het gevoel van het spel blijft bij de oudere versie en de meeste personagemodellen zien eruit als bijgewerkte versies van de originelen. Het spel hield zich aan de vreemde gloed van vijanden op een hoger niveau die de neiging hebben om de aandacht te trekken, wat een grotere kans op zeldzame buit betekent.

Natuurlijk is het thematische gevoel van het spel donker en demonisch, zoals bij het plot past. Welke kaart je ook bezoekt, de beelden zullen altijd een beetje somber zijn. Kerkers zijn donker en vijanden zijn enigszins walgelijk. Het past goed bij het algemene thema van de game en bij de sfeer van de Diablo-serie in het algemeen.

Prijs: Een beetje duur

Diablo III is duur voor de Nintendo Switch en kost de standaard nieuwe gameprijs van $ 60. Dit is niet slecht voor een normaal Switch-spel, maar het punt is dat Diablo III al heel lang uit is.

Welke klasse je kiest, bepa alt de vaardigheden die je kunt gebruiken en de aanvalsstijl van je personage.

Diablo, oorspronkelijk uitgebracht in 2012, begint een beetje gedateerd te worden en de meeste fans kijken en wachten op het volgende vervolg. Het is echter vermeldenswaard dat de Switch-versie de Eternal Collection is, die alle Diablo III-inhoud bevat. Dit helpt de waarde meer de moeite waard te maken, maar uiteindelijk raad ik aan te wachten tot de game in de uitverkoop gaat of een aantal van de goedkopere alternatieven te overwegen die vergelijkbare gameplay bieden.

Diablo III vs. Torchlight 2

Diablo was een favoriet toen de tweede game in de serie uitkwam―populair genoeg dat veel andere gamingbedrijven de kans aangrepen om de Diablo-ervaring op hun eigen manier te recreëren.

Er zijn een paar toptitels die als Diablo zullen aanvoelen, maar met kleine verschillen. De eerste is de Torchlight-serie. Torchlight 2 (zie op Nintendo) is ook beschikbaar op de Switch en kost veel minder dan Diablo III, maar het komt met minder gameplay. Als het donkere en griezelige gevoel van Diablo echter niet jouw ding is, dan is Torchlight een geweldige optie. Het heeft een schattiger, meer kinderachtig gevoel en de gameplay is net zo leuk.

De tweede game die het bekijken waard is, is Path of Exile (zie op Steam). Hoewel niet beschikbaar op de Switch, is Path of Exile een gratis te spelen pc-game die bijna precies hetzelfde is als Diablo III, alleen naar mijn mening beter. Er zijn heel veel uitbreidingen toegevoegd aan Path of Exile, en het spel is enorm populair omdat het de leuke menigte doden en plunderen van Diablo nodig heeft en nog een stap verder gaat.

Een leuke hersenloze knopstamper op de Nintendo Switch

Diablo III is leuk en wordt geleverd met verslavende eigenschappen die je keer op keer terug zullen trekken. De Switch-versie wordt geleverd met lokale co-op, wat een extra stimulans kan zijn als je de game overweegt. Ga op de bank zitten met een geliefde en stamp je een weg door de hel, maar wees voorbereid op wat repetitieve gameplay.

Specs

  • Productnaam Diablo 3: Eternal Collection (Switch)
  • Productmerk Blizzard Entertainment
  • Prijs $60.00
  • Releasedatum mei 2012
  • Platformen PC, PS3, PS4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox 360

Aanbevolen: