Hoe alles te doorzoeken (inclusief de prullenbak) in Gmail

Inhoudsopgave:

Hoe alles te doorzoeken (inclusief de prullenbak) in Gmail
Hoe alles te doorzoeken (inclusief de prullenbak) in Gmail
Anonim

Wat te weten

  • Aan de rechterkant van de zoekbalk, selecteer het filter icoon.
  • Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt down-arrow > Mail & Spam & Trash > Zoeken.

Hier leest u hoe u de reikwijdte van een Gmail-zoekopdracht kunt uitbreiden om elk bericht te vinden en te herstellen, zelfs als het in de Prullenbak of Spam staat.

Zoeken naar berichten in Gmail

Zoeken in alle categorieën in Gmail:

  1. Aan de rechterkant van de zoekbalk, selecteer het filter icoon.

    Image
    Image
  2. Er verschijnt een dialoogvenster. Helemaal rechts van het zoekitem selecteert u de pijl omlaag. Selecteer Mail & Spam & Prullenbak.

    Image
    Image
  3. Maak aanvullende selecties om het gewenste item te vinden en selecteer vervolgens Zoeken.

    Image
    Image

Kan het nog steeds niet vinden?

De bovenstaande methode werkt mogelijk niet als het bericht in de Prullenbak of Spam stond en daarna permanent verwijderd is, aangezien deze berichten niet kunnen worden hersteld. Berichten kunnen echter in de cache worden opgeslagen in een desktop-e-mailclient (zoals Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird) als u de internetverbinding verbreekt voordat u ernaar zoekt. Hoewel het niet gebruikelijk is, zullen sommige mensen die Post Office Protocol (POP) gebruiken om e-mail te controleren met een desktop-e-mailclient, alle e-mails zien verwijderd uit Gmail nadat het andere e-mailprogramma ze heeft gedownload.

Om het risico op onverwachte verwijderingen te verkleinen, gebruikt u een webbrowser om uw Gmail te controleren, of configureert u uw e-mailclient om in plaats daarvan het IMAP-protocol te gebruiken.

Aanbevolen: