Beste plaatsen om gebruikte videogames te verkopen

Inhoudsopgave:

Beste plaatsen om gebruikte videogames te verkopen
Beste plaatsen om gebruikte videogames te verkopen
Anonim

Heb je een stapel videogames die je nooit speelt? Misschien kun je die spellen verkopen en wat extra geld in je zak steken.

Of je nu je huis aan het opruimen bent of je klaarmaakt om te verhuizen, die oude videogames kunnen meer waarde hebben dan je denkt. Ze hoeven niet eens recent te zijn om de moeite waard te zijn om te verkopen. In feite vragen oudere spellen vaak meer geld dan nieuwe spellen. Als je bijvoorbeeld Atari- of Commodore 64-spellen hebt, zou je op een absolute goudmijn kunnen zitten. Dat is vooral het geval als je de gameconsole, joysticks en controllers erbij hebt. Klaar om erachter te komen hoeveel je kunt krijgen voor je games?

Hier zijn verschillende plaatsen waar je je gebruikte videogames kunt verkopen en misschien wat oude dvd's die je hebt liggen. Kies de optie die het beste bij u past.

Breng je games naar de winkel om ze te verkopen voor contant geld of tegoed

Image
Image

Sommige grootwinkelbedrijven en speciaalzaken betalen je contant of geven je winkeltegoed voor je gebruikte videogames en consoles. Dit kan de gemakkelijkste en snelste manier zijn om waarde uit games te halen, maar u zult waarschijnlijk minder verdienen dan wanneer u ze afzonderlijk online zou verkopen. Kijk in het telefoonboek voor lokale winkels of probeer een van deze ketens:

  • GameStop - Bezoek hun website om de waarde van de games, consoles en accessoires die je hebt op te zoeken, voordat je naar de dichtstbijzijnde winkel gaat. Zo kun je aanbiedingen vergelijken, zodat je zeker weet dat je een eerlijke deal krijgt. GameStop beta alt contant of met handelskrediet.
  • Best Buy - Zoek je gametitels op om te zien hoeveel deze big-boxketen er momenteel voor beta alt. Als u tevreden bent met het aanbod, drukt u een prepaid verzendlabel af; en mail je games naar hen. Ze beoordelen de staat van je games en e-mailen je binnen 10 dagen na ontvangst een Best Buy-cadeaubon. Merk op dat ze ook gameconsoles en andere soorten elektronica kopen.

Verkoop en verzend een partij videogames

Als je geen tijd hebt om je games naar een winkel te brengen of ze afzonderlijk online te verkopen, probeer dan deze online kopers:

  • CashForGamers.com - Selecteer gewoon de games en consoles die je hebt, en print een gratis pre-paid verzendlabel om ze op te sturen. Je kunt ervoor kiezen om betaald te worden via PayPal of een gemailde cheque. Als je ze voor meer dan $ 50 aan koopwaar stuurt, sturen ze je zelfs gratis verzendingsbenodigdheden.
  • Decluttr.com - Typ de streepjescode op de achterkant van je games of gebruik hun app om de streepjescodes te scannen. Gebruik vervolgens het gratis verzendlabel dat ze verstrekken om je games op te sturen. Wanneer ze je pakket ontvangen, inspecteren ze je items en betalen ze je de volgende dag via directe storting, cheque, PayPal of liefdadigheidsdonatie.
  • Secondspin.com - Gebruik hun verkoopcalculator om ze te vertellen welke games je hebt, en je krijgt meteen een aanbieding voor degenen waarin ze geïnteresseerd zijn. naast games nemen ze ook muziek-cd's, dvd's en Blu-rays. Zorg ervoor dat je hun Hot Game Trade-Ins-pagina bekijkt om te zien waar ze momenteel topdollar voor betalen. Heeft u veel te verkopen? Bespaar tijd door hun bulkverkoopformulier te gebruiken. Ze betalen via PayPal, cheque of winkeltegoed.

Verkoop je videogames één voor één online

Als je je inkomsten wilt maximaliseren en je hebt het geld niet meteen nodig, vermeld dan je games afzonderlijk en wacht tot de juiste koper langskomt. Hier zijn enkele plaatsen om te proberen:

  • Amazon Marketplace: als je je games via Amazon Marketplace aanbiedt, verschijnen ze in de reguliere Amazon-lijsten voor dezelfde nieuwe of gebruikte titel. Dat zal je games voor veel ogen brengen. Amazon heeft ook een inruilprogramma voor videogames, muziek-cd's, dvd's en elektronica, als je niet wilt wachten tot ze zijn verkocht.
  • eBay.com - Zet je games op de veiling en hoop op een biedoorlog om hun verkoopprijs te verhogen. Dit is een geweldige strategie als je populaire of moeilijk te vinden titels uitlaadt. Als je zoveel mogelijk wilt krijgen voor je games, vermeld ze dan tijdens het kerstinkopenseizoen.
  • Facebook Marketplace - Gebruik je Facebook-account om je games lokaal te vermelden en te verkopen. Er zijn geen aanbiedingskosten en items zijn over het algemeen erg snel verkocht. Besteed een paar minuten aan het maken van een advertentie met een mooie foto, en je gebruikte games kunnen vandaag al weg zijn. Als je besluit deze route te gaan, zorg er dan voor dat je een originele foto maakt, in plaats van een afbeelding van een andere site te halen. Je items zullen sneller verkopen als je dat doet, en je vermijdt problemen met inbreuk op het auteursrecht.

Verzend je videogames

Een laatste optie is om je videogames te verkopen bij een lokale kinderverkoop of via een lokale moedergroep. Houd er rekening mee dat ze waarschijnlijk geen games met de classificatie voor volwassenen of volwassenen accepteren.

Aanbevolen: