Office 365 krijgt antwoord All Storm Protection in Exchange Online

Office 365 krijgt antwoord All Storm Protection in Exchange Online
Office 365 krijgt antwoord All Storm Protection in Exchange Online
Anonim

Misschien krijg je snel verlichting van onwetende collega's die de functie Allen beantwoorden ongepast gebruiken, dankzij Microsoft Office 365.

Image
Image

Microsoft is begonnen met het uitrollen van een nieuwe e-mailfunctie voor Office 365 die volledig gericht is op die Reply All Storms die we allemaal kennen en haten.

Wat is een Reply All Storm? Wanneer een e-mail met een enorme distributielijst verschijnt, gebruiken mensen soms de functie Allen beantwoorden, waarbij ze hun eenvoudige reactie naar iedereen op de lijst sturen binnen de organisatie. Andere mensen kunnen hetzelfde doen, wat resulteert in een enorme kettingmail die relatief niets nuttigs zegt, maar in ieders inbox terechtkomt.

Hoe het werkt: Tot nu toe detecteert Exchange (de e-mailclient van Office 365) elke e-mail die binnen 60 minuten 10 antwoorden krijgt - alle antwoorden van meer dan 5.000 ontvangers. Alle antwoorden daarna worden gedurende vier uur geblokkeerd. Iedereen die probeert om nog een Allen Beantwoorden te sturen, ziet zoiets als het onderstaande dialoogvenster.

Image
Image

Microsoft zegt: Het bedrijf is van plan gegevens te verzamelen over gebruik en feedback van klanten om het systeem in de loop van de tijd te verfijnen, "om het nog waardevoller te maken voor een breder scala aan Office 365-klanten.” De functie heeft al een positieve impact gehad bij Microsoft zelf, en het team hoopt dat "het ook veel andere organisaties ten goede zal komen."

Aanbevolen: