Eve Online krijgt ondersteuning voor Microsoft Excel

Eve Online krijgt ondersteuning voor Microsoft Excel
Eve Online krijgt ondersteuning voor Microsoft Excel
Anonim

Microsoft Excel-ondersteuning komt naar EVE Online, wat terecht opwindend nieuws is voor veel van zijn spelers.

EVE Online is het soort online rollenspel waarvan iedereen lijkt te weten, maar het nog niet heeft gespeeld. Het wordt tenslotte niet voor niets een 'spreadsheetsimulator' genoemd, wat niet zo vergezocht is, aangezien veel spelers spreadsheets gebruiken om de intense hoeveelheden gegevens bij te houden die de game naar hen gooit. En binnenkort zal die gegevensverzameling eenvoudiger worden, aangezien CCP Games een samenwerking met Microsoft voor ondersteuning voor Excel heeft aangekondigd.

Image
Image

Volgens een nieuwsbericht waarin veel van de EVE Fanfest 2022-onthullingen worden beschreven, kunnen spelers dingen instellen zodat ze gegevens van EVE Online rechtstreeks naar Excel kunnen exporteren. Afhankelijk van hun focus kan dit veel tijd besparen omdat ze niet handmatig over meerdere datapunten hoeven te kopiëren. In plaats daarvan kunnen ze alles wat ze nodig hebben in één keer exporteren, zodat ze meer tijd hebben om de cijfers te vergelijken en te berekenen.

Image
Image

Het lijkt misschien bizar, maar EVE Online heeft veel bewegende (spelergestuurde) onderdelen, tot in zijn eigen economie. Als je een korps met meerdere spelers beheert, moet je misschien bijhouden wie wat wanneer regelt. Als je een massale aanval op een rivaliserende vloot plant, moet je misschien op de hoogte blijven van wat elke piloot kan bijdragen. Of misschien wil je gewoon beter bijhouden welke systemen het meeste betalen voor welke materialen. Hoe dan ook, er is veel om bij te houden.

CCP Games heeft geen uitroldatum gespecificeerd voor Excel-compatibiliteit, maar zegt dat het later dit jaar meer details zal onthullen. Als je het spel zelf wilt proberen of gewoon nieuwsgierig bent waarom een ruimtevarende MMO spreadsheetondersteuning nodig zou hebben, kun je het gratis uitproberen.

Aanbevolen: