Loomie zet een geanimeerde 3D-avatar in je zoomgesprekken

Loomie zet een geanimeerde 3D-avatar in je zoomgesprekken
Loomie zet een geanimeerde 3D-avatar in je zoomgesprekken
Anonim

Loomie-avatars kunnen helpen om "Zoom-vermoeidheid" te bestrijden met een audio-aangedreven virtuele avatar en kantoorruimte, waardoor we verbonden kunnen blijven zonder de hele tijd "aan" te hoeven zijn.

Image
Image

Update: het lijkt erop dat de nieuwste versie van Zoom nu LoomieLive-videostreams kan gebruiken zonder een downgrade.

Als je net als velen van ons bent, woon je Zoom-bijeenkomsten (of andere videoconferenties) bij. Veel van hen. Dat leidt ertoe dat velen van ons "Zoommoeheid" ervaren. We moeten uiteindelijk "aan" zijn zodat onze collega's en bazen ons kunnen zien. We krijgen ook te maken met een heleboel gezichten tijdens een rastervergadering met veel andere mensen. Ze allemaal bekijken en ons eigen gezicht beheersen kan vermoeiend zijn.

Het idee achter Loom AI is dus om je gezicht te vervangen door een virtuele, 3D-avatar van jou, een soort moderne, videovriendelijke Bitmoji. De voordelen zijn talrijk, waaronder het behouden van je eigen verzorging (of het gebrek daaraan) en persoonlijke ruimte buiten werkgesprekken.

Wie? Loom AI is het geesteskind van een aantal voormalige technische visuele kunstenaars uit Hollywood. Mede-oprichter Kiran Bhat won in 2017 een Oscar voor de gezichtsopname- en animatietechnologie van Industrial Light and Magic, die op beroemde wijze werd gebruikt om Peter Cushing's Grand Moff Tarkin in Rogue One terug te brengen. Mede-oprichter en CEO Mahesh Ramasubramanian is een oude veteraan van DreamWorks Animation.

Het is de flexibiliteit om jezelf of je achtergrond niet te laten zien; geen make-up of verlichting nodig.

Hoe dit werkt: De magie bestaat uit twee delen. Eerst moet je een Loomie maken, wat ze de virtuele avatar noemen. Die Loomie wordt dan omgezet in een lip-synchroon pratend hoofd in een virtuele 3D-ruimte die je kunt gebruiken met een verscheidenheid aan videoconferentie-apps. Het beste gedeelte? De animatie is gebaseerd op je audiofeed, dus je kunt opstaan, je uitrekken, die belangrijke e-mail bekijken of met je kind omgaan zonder het visuele beeld dat je aan je collega's presenteert te onderbreken.

Image
Image

"Het is de flexibiliteit om jezelf of je achtergrond niet te laten zien", vertelde Bhat me tijdens een (natuurlijk) Zoom-meeting. "Er is geen make-up of verlichting nodig."

Avatar voor iedereen: zodra je je Loomie hebt gemaakt op de mobiele app (beschikbaar voor iOS en Android), start je LoomieLive op je computer (nu alleen voor macOS, maar een Windows-versie komt binnenkort). Je kiest dan de LoomieLive camera in Zoom of een andere videoconferencing app die je gebruikt. Je kunt op dit moment je eigenlijke camera uitschakelen en gewoon vertrouwen op Loom AI om je virtuele "jij" uit te voeren, inclusief enkele inactieve animaties, zoals het laten rusten van het hoofd op een hand. Er zijn ook emotes, zoals handzwaaien en lachen (die uiteindelijk worden geactiveerd als je LOL in het echte leven bent).

Image
Image

Toekomstplannen: Voorlopig gebeurt de AI op uw computer, maar de toekomst kan de verwerking ergens anders plaatsen, wat kan leiden tot gelikte technologie zoals deze op uw smartphone, zei bah. De technologie is ook volledig 3D, wat kan leiden tot coole dingen in VR- of gameruimtes, liet Ramasubramanian doorschemeren.

Voorbehoud: je kunt nu zowel de Mac-app als de mobiele apps gebruiken om ze uit te proberen. Tijdens onze tests was het maken van een avatar eenvoudig (en leuk), maar het was niet mogelijk om deze in Zoom te laten verschijnen. Het is een bekend probleem en volgens Loom AI werkt Zoom binnenkort aan een oplossing (Update: dit is opgelost). Het team raadt je aan om je Zoom-app te downgraden naar een eerdere versie, hoewel dat een veiligheidsrisico is. Skype en Google Hangouts werkten echter prima in onze tests.

Bottom line: Als je op zoek bent naar een manier om visueel aanwezig te zijn zonder de hele tijd verlichting en verzorging te moeten bedenken voor je werk thuis, kan LoomieLive wees het antwoord.

Aanbevolen: