Hoe zet je een nummer op Repeat op Spotify

Inhoudsopgave:

Hoe zet je een nummer op Repeat op Spotify
Hoe zet je een nummer op Repeat op Spotify
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer de Now Playing-balk om het nummer in het volledige afspeelvenster weer te geven met de albumhoes en de afspeelknoppen.

  • Selecteer twee keer de Enable Repeat knop om een nummer op repeat te zetten.
  • Selecteer de knop Herhalen inschakelen eenmaal om een afspeellijst in een lus af te spelen.

Dit artikel laat je zien hoe je een nummer op Spotify kunt herhalen en er keer op keer naar kunt blijven luisteren.

Waar is de herhaalknop op Spotify?

De herhaalknop op Spotify bevindt zich rechts van de afspeelknoppen op de onderste balk van de Spotify-speler. Het ziet eruit als twee witte pijlen in een lus. Deze locatie is consistent voor alle platformversies van de Spotify-speler. Het pictogram wordt groen met een kleine stip wanneer je het selecteert om een nummer of een afspeellijst te herhalen.

De onderstaande afbeelding is van de Spotify-speler op het bureaublad.

Image
Image

Herhaalde sneltoetsen voor de desktopspeler inschakelen zijn: Ctrl + R (op Windows) of Command + R (op macOS).

Hoe kan ik een nummer herhalen in de Spotify Mobile-app?

De locatie en het gedrag van de herhaalknop op Spotify zijn hetzelfde op alle platforms. Hier leest u hoe u herhalen inschakelt.

We gebruiken hier toevallig een iPhone, maar het is hetzelfde op Android.

  1. Open de Spotify-app op de iPhone.
  2. Speel het nummer waarnaar je wilt luisteren herhaaldelijk af. Het kan een individueel nummer zijn of een deel van een afspeellijst.
  3. Tik eenmaal op de Now Playing balk om de albumhoezen en de afspeelknoppen te maximaliseren.
  4. Tik eenmaal op de Repeat-knop om deze groen te maken. Hierdoor kan de afspeellijst herhaald worden afgespeeld.
  5. Tik twee keer achter elkaar op de knop Herhalen om deze groen te maken en een kleine "1" weer te geven. Het zal het nummer herhalen totdat je het uitzet.

    Image
    Image
  6. Tik er nogmaals op om het afspelen van het nummer bij herhalen te stoppen.

Als je een geselecteerd aantal favoriete nummers op Spotify wilt herhalen (en niet de hele afspeellijst), maak je gewoon een nieuwe afspeellijst met je selecties en herhaal je deze afspeellijst.

Waarom kan ik een nummer niet herhalen op Spotify?

De herhaalfunctie is beschikbaar in de Android- en iOS-apps voor gebruikers van Spotify Premium-accounts. Je kunt de herhaalfunctie echter gebruiken op gratis accounts als je naar Spotify luistert op een desktopcomputer.

Onthoud, om toegang te krijgen tot de Repeat-knop inschakelen; je moet het nummer in een volledig venster weergeven door op de balk Nu afspelen te tikken.

Hoe herhaal je een nummer op Spotify zonder Premium?

Als je een nummer wilt herhalen zonder Premium-account, open je de Spotify-speler op het bureaublad om naar je favoriete nummers te luisteren.

FAQ

    Hoe zet ik een nummer op repeat met de Spotify-webplayer?

    Start de Spotify-webplayer en zoek het nummer dat je op repeat wilt zetten. Speel het nummer af en zoek de Repeat-knop in de mediaknoppen. Druk twee keer op de Repeat-knop; het wordt groen en toont een 1 Druk nogmaals op de Repeat-knop om het herhalen van het nummer te stoppen.

    Hoe zet ik een podcast op repeat met Spotify?

    Helaas kun je met Spotify geen podcast op repeat zetten. Als tijdelijke oplossing om de loop-functie na te bootsen, voegt u de podcast toe aan uw wachtrij, zodat deze opnieuw wordt afgespeeld wanneer deze is afgelopen.

    Hoe kan ik een playlist herhalen op Spotify?

    Om een album of afspeellijst op Spotify te herhalen, begint u het af te spelen en drukt u eenmaal op de Repeat-knop. De herhaalknop wordt groen, maar er wordt geen 1 weergegeven alsof u twee keer op de knop hebt gedrukt. De afspeellijst of het album wordt afgespeeld en begint vervolgens opnieuw te spelen. Als je twee keer op de Repeat-knop drukt en er verschijnt 1, dan wordt het huidige nummer in een lus afgespeeld.

Aanbevolen: