1Meer Quad Driver Review: oortelefoons voor audiofielen

Inhoudsopgave:

1Meer Quad Driver Review: oortelefoons voor audiofielen
1Meer Quad Driver Review: oortelefoons voor audiofielen
Anonim

Bottom Line

De 1More Quad Driver in-ear oordopjes zijn geen doorsnee audioaccessoire, verpakt in technologie die een rijke luisterervaring biedt die zowel audiofielen als casual luisteraars kunnen waarderen.

1Meer Quad Driver-oordopjes

Image
Image

We hebben de 1More Quad Driver in-ear oortelefoons gekocht zodat onze deskundige recensent ze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De 1More Quad Driver in-ear oortelefoons zorgen ervoor dat je wilt luisteren naar elke afspeellijst die je in je rotatie hebt. Deze hoogwaardige bedrade oordopjes bieden een genuanceerde luisterervaring die deskundige en niet-audiofiele luisteraars gemakkelijk zullen oppikken. Alle innerlijke werkingen worden ondersteund door indrukwekkende referenties. Als je ooit wilde dat je luisterervaring profiteerde van een bekroonde geluidstechnicus, dan vind je die hier. Ik heb een paar dagen deze oortelefoons gebruikt om naar een reeks muziek te luisteren om te zien of de beweringen van filmische audio waar waren.

Image
Image

Design: uitmuntendheid in details

Deze oortelefoons zijn op geen enkele manier zwaar, maar draagbaarheid is gemakkelijker en exclusiever gemaakt met het geschenk van een leren magnetische draagtas die gemakkelijk in een werktas of rugzak past. Wat ik ook op prijs stelde, was het gebrek aan gedoe bij het verwijderen van de oortelefoons uit de hoes. Het snoer is gemaakt van zwaar, zuurstofvrij koperdraad (vermoedelijk verbeterde het de geluidskwaliteit) en verpakt in veelkleurig Kevlar. Het is ongelooflijk licht van gewicht, maar toch klitbestendig.

De aluminium en wolfraam oordopjes hebben een donkergrijze/zilveren tint en voelen tegelijkertijd stevig maar ook erg licht aan - een aantrekkelijke mix die een high-end gevoel geeft. De koptelefoonaansluiting en het bedieningspaneel met knoppen volgen ook qua bouwmaterialen en uiterlijk. In tegenstelling tot andere afstandsbedieningen voor oortelefoons met platte of rechthoekige knoppen, hebben de knoppen een aangename ronde vorm en reageren ze gemakkelijk op aanraakprompts. En ze zijn gemakkelijk te bereiken omdat het paneel gemakkelijk onder de kin en rond het sleutelbeen v alt.

Comfort: nauwelijks gemak

Hoewel je de keuze hebt uit acht verschillende maten oordopjes, variërend van 10 millimeter tot 14,5 millimeter, heb ik geen tijd besteed aan het spelen met de pasvorm. De standaard meegeleverde oordopjes van 14 millimeter werkten perfect. Ik schrijf het comfort van de pasvorm grotendeels toe aan het ontwerp met een hoek van 45 graden van de rubberen oorstukken, die een nauwsluitende pasvorm creëerden die niet te strak of te los was. Ik heb deze oortelefoons gebruikt voor een luistersessie van zes uur en had geen van de problemen met ongemak die andere oortelefoons wel hebben.

De Quad Driver-oortelefoons onderscheiden zich als een van de eerste THX-gecertificeerde oortelefoons.

Geluidskwaliteit: Gelaagd en vol

De Quad Driver-oortelefoons onderscheiden zich als een van de eerste THX-gecertificeerde oortelefoons. Je hebt waarschijnlijk gehoord van THX in relatie tot George Lucas en pionier van de THX-audiostandaard voor bioscopen, auto- en computerluidsprekers en thuisbioscoopsystemen. Gezien dit indrukwekkende stempel van goedkeuring, zou je een geweldig geluid verwachten - en dat is precies wat ik heb ervaren.

In het begin miste ik de zware basnoot waar ik naar toe neig, maar ik paste me snel aan. Naarmate ik meer tijd besteedde aan het luisteren naar verschillende soorten muziek - van hiphop tot folk tot klassiek - begon ik nieuwe geluiden op te pikken waarvan ik dacht dat ze soms van buiten de muziek kwamen, maar die in feite deel uitmaakten van de arrangement of lied. Dat omvatte hoge tonen van instrumenten, ademhaling en zelfs achtergrondgeluiden die ik nog nooit eerder had opgemerkt. Dat is precies wat 1More zegt dat er zal gebeuren. Dat is allemaal te danken aan het hoge frequentiebereik van 40.000 Hz van deze oortelefoons. Zo ver overtreft het typische bereik tussen 20Hz en 20.000 Hz.

Hoewel deze niet per se ruisonderdrukking zijn, beweert het merk wel dat ze geluidsisolerend zijn. Ik zou zeggen dat dat waar is. Gedurende meerdere dagen van gebruik thuis en onderweg, merkte ik dat geluiden uit mijn dagelijkse routine met apparaten zoals een wasmachine, vaatwasser, kachel en stadsverkeersgeluiden grotendeels onmerkbaar waren. Ik voelde me altijd erg ondergedompeld in alles waar ik naar luisterde.

Image
Image

Kenmerken: Accessoires, hoogwaardige verpakkingen en een unieke driver

Er zijn geen aanvullende apps of software bij de 1More Quad Driver, maar de bijbehorende accessoires zijn behoorlijk doordacht en prachtig verpakt. Samen met de acht extra oordopjes worden deze oortelefoons geleverd met een shirtclip, een 1,4-inch adapter en een oortelefoonadapter voor een vliegtuig.

Nog beter, de verpakking is zo aantrekkelijk dat je het niet erg zou vinden om die accessoires die je niet gebruikt in de boekachtige doos te laten en op je boekenplank of in je platencollectie te bewaren. Hoewel deze extra's de prijs niet rechtvaardigen, zijn het duidelijke accenten voor een verfijnd product.

De grote aantrekkingskracht van de 1More Quad Driver-hardware is de driverconstructie. De meeste quad-driver-oortelefoons gebruiken vier BA of gebalanceerde armatuurdrivers. Elke driver heeft een mini-armachtige structuur die is gewikkeld in draad en magneten, die stroom van de spoel naar de magneten trekt om een gebalanceerd geluid te produceren. De Quad Driver gebruikt dezelfde toepassing, maar combineert deze met een ander type driver, de dynamische driver, die bedreven is in het overbrengen van bas. In tegenstelling tot het typische quad-driverontwerp dat bij de vier BA-drivers blijft, combineert de Quad Driver een diamantachtige carbondriver die bastonen aanneemt met twee armaturen die hoge frequenties aankunnen, en een andere die de hoogste geluidsgolven aankan.

Als u eersteklas geluidskwaliteit wilt, biedt de Quad Driver veel waar voor minder.

Prijs: een koopje voor de kwaliteit

De 1More Quad Driver is te koop voor ongeveer $170 MSRP. Als je meer gewend bent om oortelefoons te kopen voor $ 100 of minder, kun je de prijs niet waarderen, vooral omdat deze oortelefoons niet draadloos zijn en de 3,5-millimeter-stekker hebben die minder compatibel wordt met de nieuwste smartphones. Dat is eenvoudig op te lossen met een adapter, die slechts $ 9 kost voor een eenvoudige 3,5 millimeter-naar-bliksemkabeladapter.

Maar als het kopen van een adapter of het afzien van draadloze connectiviteit geen probleem voor je is, en je een eersteklas geluidskwaliteit wilt, biedt de Quad Driver veel waar voor minder als je hem vergelijkt met een hoogwaardige single-driver opties in het bereik van $ 200. En gezien de unieke quad-driverconstructie en prijsklasse van dit product, voert het een sterke strijd tegen concurrerende quad-drivermodellen die bijna $ 500 kosten.

1Meer quad-driver in-ear-koptelefoon vs. Westone W40-koptelefoon

Praten over de 1More Quad-driver zal een vergelijking trekken met aanbiedingen van de merken Shure en Westone. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het produceren van audioapparatuur en benodigdheden voor professionele musici en muziekexperts. Een waardige concurrent van de Quad Driver is de Westone W40 Earphones (zie op Amazon). Het grote contrast is de adviesprijs van $ 499, die aanzienlijk duurder is. Voor de extra investering profiteert u echter van Bluetooth en aptX audiocodec-technologie voor gemak onderweg en cd-achtige audiokwaliteit.

Westone zegt dat deze draadloze oortelefoons een bereik van 32 voet hebben, een batterijduur van 8 uur bieden en een IPX-4 stof- en waterbestendigheidsclassificatie hebben. Een ander pluspunt is de langere garantie van 2 jaar en extra accessoires zoals de gepatenteerde Bluetooth-kabel die compatibel is met elk oortje en verwisselbare metalen frontplaten, maar je krijgt maar vijf paar alternatieve schuimtips. Als u dit forse bedrag liever niet beta alt, kunt u terugvallen op het feit dat de goedkopere 1More Quad Driver zich onderscheidt door zijn THX- en Hi-Res-certificering en de unieke driverconfiguratie.

Hoofdtelefoon voor klanten die elke keer weer een meeslepende luisterervaring willen

De 1More Quad Driver-oortelefoons zijn ideaal voor de serieuze luisteraar die urenlang wil kunnen luisteren, zonder vermoeidheid, naar wat hij maar wil. Hoewel deze oortelefoons een luxe uitstraling hebben, hebben ze ook een heel bijzondere uitstraling, die misschien niet iedereen aanspreekt. Maar als je geïnteresseerd bent om een beetje te investeren in een accessoire dat professionele, filmische audio uitzendt, dan zijn deze op details georiënteerde oortelefoons misschien wel de beste oordopjes voor jou.

Specs

  • Productnaam Quad Driver Earbuds
  • Product Merk 1Meer
  • Prijs $170.00
  • Gewicht 0,65 oz.
  • Bedraad/Draadloos Bedraad
  • Compatibiliteit iOS- en Android-besturingselementen
  • Garantie Een jaar

Aanbevolen: