Is Comcast neer of ben jij het?

Inhoudsopgave:

Is Comcast neer of ben jij het?
Is Comcast neer of ben jij het?
Anonim

Als uw Comcast-kabel of Xfinity-internetverbinding niet lijkt te werken, is er mogelijk een storing in Xfinity in uw regio. Als u zich zorgen maakt over een internetstoring van Comcast Xfinity, is het belangrijk om te weten of de service voor u of voor iedereen niet beschikbaar is. Gelukkig zijn er enkele belangrijke manieren waarop u kunt achterhalen of u het probleem bent of dat er op dit moment een Comcast-storing is.

Hoe weet ik of Comcast down is

Xfinity stream naar beneden? Of ben jij het alleen? Probeer deze eenvoudige stappen om erachter te komen of Comcast Xfinity internet voor iedereen niet beschikbaar is.

Je hebt een alternatieve internetverbinding nodig om deze te controleren. Je smartphone is het perfecte alternatief, mits je wifi erop uitschakelt.

  1. Controleer het Comcast Cares Twitter-account voor updates.

    Image
    Image

    Dit zou altijd je eerste aanspreekpunt moeten zijn, aangezien het officiële Twitter-account een goede bron van actuele informatie is.

  2. Zoek op Twitter naar Comcastdown. Als de ISP voor iedereen offline is, hebben mensen er vrijwel zeker over getweet. Let op de tijdstempels van de tweets om er zeker van te zijn dat ze niet praten over een eerdere tijd dat Comcast niet werkte.

    Image
    Image
  3. Controleer de Comcast Xfinity-website op storingen.

    Image
    Image

    U moet inloggen op uw Comcast-account om te bevestigen.

  4. Gebruik een externe "status checker" website. Populaire opties zijn onder meer Downdetector, Is It Down Right Now? en Outage. Report. Ze zullen je allemaal vertellen of Comcast voor iedereen werkt.

    Image
    Image

Wat te doen als u geen verbinding kunt maken via Comcast

Als niemand anders een probleem met Comcast meldt, ligt het probleem waarschijnlijk aan uw kant.

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als Comcast internet goed lijkt te werken voor iedereen, maar niet voor jou.

  1. Start je router of modem opnieuw op. Dit lost vaak netwerkproblemen op en is het beste om te proberen.
  2. Controleer of uw Comcast-account tot nu toe volledig is betaald. Een onbetaalde rekening kan van invloed zijn op uw service.
  3. Probeer een ander apparaat dat ook is verbonden met de Comcast Wi-Fi. Schakel over naar je telefoon of tablet en kijk of dat werkt. Als dit het geval is, weet u dat het probleem met één specifiek apparaat te maken heeft. Als dat het geval is, kunnen de volgende tips helpen om dingen voor dat apparaat op te lossen.

  4. Wis de cache van je browser.
  5. Wis de cookies van uw browser.
  6. Controleer uw computer op malware.
  7. Start je computer opnieuw op.
  8. Af en toe kan er een probleem zijn met uw DNS-server. Als u zich op uw gemak voelt om van DNS-server te wisselen, zijn er veel gratis en openbare methoden, maar deze kunnen meer geavanceerde kennis vereisen.

Als je nog steeds geen verbinding kunt maken via Comcast

Als niets de Comcast-verbinding voor u heeft hersteld, moet u mogelijk contact opnemen met de hulplijn voor verdere hulp. De pagina voor het oplossen van problemen geeft advies over waar te bellen en wat te doen.

Je kunt ook wachten als er een probleem is aan de kant van Comcast. Deze problemen lossen zichzelf meestal redelijk snel op.

Aanbevolen: