Wat is de Samsung Galaxy Fit?

Inhoudsopgave:

Wat is de Samsung Galaxy Fit?
Wat is de Samsung Galaxy Fit?
Anonim

In 2019 kondigde Samsung de release aan van een paar nieuwe fitnesstrackers, de Samsung Galaxy Fit en de Samsung Galaxy Fit E. Deze fitnesstrackers hebben de vorm van meer bekende fitnesstrackers en zijn betaalbaarder dan de Samsung Galaxy Active Smart Watch. Ze zijn ook slanker, lichter en toegankelijker voor de meeste mensen dan veel concurrerende modellen.

Wat is Galaxy Fit?

Zowel de Galaxy Fit als de Galaxy Fit E zijn ontworpen om automatisch activiteiten bij te houden, zoals wandelen, hardlopen, roeien, fietsen en elliptische oefeningen. Gebruikers kunnen tot 90 extra soorten activiteiten volgen wanneer ze de Galaxy Fit verbinden met de Samsung He alth-app. Deze activiteiten moeten echter handmatig worden gestart vanuit de app.

Beide wearables van Samsung hebben ook hartslagmeters, maar alleen de Samsung Fit houdt je hartslag 24/7 bij. De Samsung Fit E heeft geen constante hartslagmeting, maar beide modellen hebben functies voor het volgen van stress en slaap. De Fit E, de low-end fitnesstracker, heeft iets minder algemene functionaliteit dan de Samsung Fit.

De Samsung Fit kost ongeveer $ 80, terwijl de Samsung Fit E te vinden is voor minder dan $ 50.

Beide apparaten hebben Bluetooth-connectiviteit, zodat u meldingen van uw Samsung-smartphone kunt ontvangen. Er zijn echter geen muziekmogelijkheden op beide apparaten, wat betekent dat je misschien teleurgesteld bent als je iets zoekt om je activiteiten bij te houden terwijl je een workout-afspeellijst afspeelt.

Ook opvallend ontbreken in de Samsung Fit-lijn zijn GPS-mogelijkheden. De Samsung Fit maakt dit misschien goed met zijn full colour AMOLED-touchscreen, maar de Fit E heeft alleen een zwart-witscherm. Beide apparaten hebben de mogelijkheid om ten minste enkele basiswidgets toe te voegen voor alarmen, kalenders en weer.

Samsung Galaxy Fit-specificaties

Image
Image

Naast de onderstaande specificaties heeft de Samsung Galaxy Fit een linkerknop voor bediening. De Galaxy Fit E heeft zo'n knop niet, dus gebruikers bedienen alle functies via het touchscreen. De Fit is verkrijgbaar in zwart, wit en zilver. De Fit E is verkrijgbaar in zwart, wit en geel.

Functie Galaxy Fit Galaxy Fit E
Weergeven 0,95 inch, 282 pixels per inch, full colour AMOLED 0,74 inch, 193 pixels per inch, zwart-wit
Geheugen

512KB intern RAM, 2048KB extern RAM32MB extern ROM

128KB intern RAM4MB extern ROM
Processor MCU Cortex M33F 96MHz + M0 16MHz MCU Cortex M0 96MHz
Bluetooth Ja Ja
Hartslagsensor Ja - 24/7 Ja - Niet 24/7
Versnellingsmeter Ja Ja
Gyroscoop Ja Nee
Batterij 120mAh 70mAh
Draadloos opladen Ja Nee
Waterbestendig Ja tot 50 meter Ja tot 50 meter
Software Re altime besturingssysteem Re altime besturingssysteem
Afmetingen 18,3 x 44,6 x 11,2 mm 16 x 40,2 x 10,9 mm
Gewicht 24g 15g
Compatibiliteit Samsung Galaxy, Android 5.0 of hoger met meer dan 1,5 GB RAMiPhone 5 en hoger, iOS 9.0 of hoger

Samsung Galaxy, Android 5.0 of hoger met meer dan 1,5 GB RAMiPhone 5 en hoger, iOS 9.0 of hoger

Aanbevolen: