Fortnite's nieuwste in-game concert met Travis Scott

Fortnite's nieuwste in-game concert met Travis Scott
Fortnite's nieuwste in-game concert met Travis Scott
Anonim

Epic Games' Fortnite is misschien wel de perfecte combinatie van repetitieve competitie en sandbox-game. Het is een slimme zet om een hete nieuwe rapper in het spel te brengen voor een concert tijdens het thuisblijven-tijdperk van de COVID-19-pandemie.

Image
Image

Epic Games heeft een nieuw evenement aangekondigd in zijn ongelooflijk succesvolle multiplayer-shooter-game Fortnite. Het concert heet Astronomical en bevat rapper Travis Scott.

Als het gebeurt: Gamers kunnen het live in-game concert bijwonen op een van de vijf dagen en tijden, waaronder:

  • 23 april, 19:00 ET voor de V. S.
  • 24 april, 10.00 uur ET voor Europa
  • 25 april, 12AM ET voor Azië
  • 25 april, 11AM ET voor Europa
  • 25 april, 18:00 ET voor de V. S.

Je kunt inloggen en al deze shows bekijken; ze zijn niet gebonden aan regio's, maar worden soms eerder aangetrokken om mensen op die locaties de kans te geven het evenement te zien.

Image
Image

Hoe het te zien: Log in op Fortnite op je mobiele apparaat, computer of gameconsole en je kunt het evenement bekijken. Je hebt de laatste update nodig, die op 21 april live gaat. De "deuren" gaan 30 minuten voor elke show open, dus zorg dat je er vroeg bij bent om toegang te krijgen tot de servers.

Extra's: Ook op 21 april kun je speciale Travis Scott-outfits, emotes, "en meer" downloaden. Als je het concert bijwoont, krijg je een mooie zweefvliegtuig (gebruikt in het spel om aan het begin van elke wedstrijd te landen) en twee laadschermen. Er zullen ook speciale astronomische uitdagingen zijn voor Fortnite-spelers om te voltooien, waardoor ze nog meer thema-uitrusting zullen krijgen.

Bottom line: Wanneer je hele publiek thuis is, zijn evenementen als deze de enige manier om 'voor' ze te komen. Fortnite is een enorme hit bij gamers van alle leeftijden, hoewel het waarschijnlijk een beetje jonger is dan de meeste. Het evenement maakt in ieder geval deel uit van de geschiedenis van gaming, muziek en pandemie waar je (misschien) je kleinkinderen over kunt vertellen.

Aanbevolen: