Download regio's voor 'SimCity 4

Inhoudsopgave:

Download regio's voor 'SimCity 4
Download regio's voor 'SimCity 4
Anonim

Bekijk voordat je een nieuwe stad maakt in SimCity 4, de vele door fans gemaakte regio's die beschikbaar zijn op internet. Ontdek waar en hoe u regio's voor SimCity 4. kunt downloaden

Dit artikel is van toepassing op SimCity 4 voor Windows en macOS.

Image
Image

Waar te downloaden SimCity 4-regio's

Simtropolis en de SC4 Devotion-forums hebben honderden aangepaste SimCity 4-regio's om te downloaden. Sim Archive heeft ook een paar regio's samen met andere aangepaste bronnen. Mogelijk vindt u links naar aangepaste regio's in de SimCity 4-forums op Steam. Als u de naam van de gewenste regio weet, zoekt u deze gewoon op Google.

Voer altijd antivirussoftware uit voordat u bestanden opent die u van internet downloadt om op malware te scannen.

Hoe SimCity 4-regio's te installeren

Sommige regio's of kaarten worden geleverd met installatie-instructies. Als je een regio hebt gedownload zonder instructies, volg dan deze stappen:

  1. Download de regio en pak het ZIP-bestand indien nodig uit. Meestal zie je een JPEG- en een bitmapbestand.
  2. Zoek de Mijn documenten/SimCity/Regions map op je computer en kopieer de uitgepakte regiobestanden die je hebt gedownload naar de map.

    Als je meerdere aangepaste regio's hebt, kun je extra mappen maken in de Regions map om ze georganiseerd te houden.

  3. Start SimCity 4 en start je game.
  4. Om een nieuwe regio te importeren, houdt u Shift + Alt + Ctrl ingedrukt + R of ga naar je Regions lijst en laad de nieuwe regio.

    Mogelijk moet u het JPEG-bestand in de nieuwe map selecteren.

Beste regio's om te downloaden in SimCity 4

Hier is een overzicht van de meest populaire aangepaste regio's voor SimCity 4.

  • Maxisland-regio: De Maxisland-regio is een volledig ontwikkelde metropool met drie middelgrote steden met een kunstmuseum, een casino, een gerechtsgebouw en 1,3 miljoen sims. Een enkele waterstoffabriek drijft alle drie de steden aan. Er is een landbouwgebied in het noorden en een baai in het zuiden waar Sims een cruise kunnen maken of afgelegen eilanden per veerboot kunnen bezoeken.
  • Rina's Ridiculous Rivers: Rina's Ridiculous Rivers-regio heeft water, overal water, maar er zijn ook glooiende heuvels met voorgeplatte terrassen die perfect zijn om op te bouwen. De kaart is in feite een leeg canvas, perfect om je eigen community helemaal opnieuw te creëren.
  • Boston Region: De regio Boston voor SimCity 4 is een kaart op schaal 1: 1 van het grotere gebied van Boston in Massachusetts. De kaart is volledig vlak, dus klaar voor zware ontwikkeling.
  • Nihon, Japan Regio: De Nihon, Japan-regio voor SimCity 4 is een favoriet bij fans en een zeer gewaardeerde downloadbare regio. Het is een recreatie van echte eilanden in de Pacific Ring of Fire.
  • Reykjavik Region: De Reykjavik-regio toont de hoofdstad van IJsland. Deze kaart, uitgebracht in 2003, heeft duizenden downloads op zijn naam staan en wordt hoog gewaardeerd door gebruikers.
  • Mannelijke en vrouwelijke regio's: De mannelijke en vrouwelijke regiokaarten zijn gebaseerd op de mannelijke en vrouwelijke geslachtssymbolen, maar je hoeft geen geslachtsgescheiden steden te maken. Wees creatief en bouw gemeenschappen die het genderbinaire getal ombuigen.

Aanbevolen: