Download iPod nano-handleidingen voor alle modellen

Inhoudsopgave:

Download iPod nano-handleidingen voor alle modellen
Download iPod nano-handleidingen voor alle modellen
Anonim

Je zult geen gedrukte iPod nano-handleiding in de doos vinden. In ons digitale tijdperk zijn gedrukte handleidingen een zeldzame en bedreigde diersoort. Maar dat betekent niet dat Apple geen handleidingen voor de iPod nano maakt. Hij drukt ze gewoon niet meer af. Het bedrijf biedt deze handleidingen als downloadbare pdf's op haar site. Hier is je gids om te bepalen welk model je hebt en om vervolgens de juiste iPod nano-handleiding voor je te krijgen.

Apple stopte op 27 juli 2017 met alle modellen van de iPod Nano.

7e generatie iPod nano

Image
Image

De iPod nano van de 7e generatie onderscheidt zich van zijn voorgangers door zijn grotere multitouch-scherm, de Lightning-connector aan de onderkant, zijn dunne behuizing en ondersteuning voor functies zoals Bluetooth-audiostreaming. De link hierboven brengt je naar een artikel dat de 7e generatie beschrijft. nano in meer detail. Als je eenmaal weet of dit het model is dat je hebt, kun je:

  • Download de 7e generatie iPod nano-handleiding [PDF]
  • Download productinformatie [PDF]

Koop 7e generatie iPod nano bij Amazon.

6e generatie iPod nano

Image
Image

De iPod nano van de 6e generatie is vrij gemakkelijk te herkennen. Het is het enige nanomodel met een vierkante vorm en luciferformaat. Daarnaast heeft het een clip op de achterkant, een touchscreen en verwijdert het het klikwiel en de videocamera die het model van de 5e generatie bood. Als je eenmaal weet of dat het model is dat je hebt:

Download de 6e generatie iPod nano-handleiding [PDF]

Koop 6e generatie iPod nano bij Amazon.

5e generatie iPod nano

Image
Image

De 5e generatie iPod nano lijkt behoorlijk op de 4e generatie. van buitenaf modelleren. Hoewel hun gevallen redelijk vergelijkbaar zijn, is de 5e gen. onderscheidt zich door onder meer een videocamera aan de onderkant van de achterkant, een maximale capaciteit van 16 GB en een FM-tuner. Als je eenmaal weet of je de 5e gen. model:

Download de 5e generatie iPod nano-handleiding [PDF]

Koop 5e generatie iPod nano bij Amazon.

4e generatie iPod nano

Image
Image

Het is het gemakkelijkst om de 4e generatie te identificeren. iPod nano gebaseerd op wat hij niet heeft, in plaats van wat hij wel heeft. Sinds de 4e en 5e gen. modellen lijken zo op elkaar dat de belangrijkste manier om ze van elkaar te onderscheiden is door te zoeken naar de lens van de videocamera aan de achterkant. Als er geen lens is, heb je de 4e generatie nano. Het heeft ook een iets kleiner scherm dan de 5e generatie, maar dat is moeilijk te zien. Zodra je weet dat je dit model hebt:

Download de 4e generatie iPod nano-handleiding [PDF]

Koop 4e generatie iPod nano bij Amazon

3e generatie iPod nano

Image
Image

De 3e generatie iPod nano is gemakkelijk te herkennen aan zijn vierkante vorm, dunne behuizing en heldere kleuren. Terwijl de 6e gen. is ook vierkant, de 3e generatie. model is groter en dunner en heeft een Clickwheel. Als je eenmaal weet of dat het model is dat je hebt of niet:

Download de 3e generatie iPod nano-handleiding [PDF]

Koop 3e generatie iPod nano bij Amazon

2e generatie iPod nano

Image
Image

De 2e generatie iPod nano lijkt redelijk op het originele model, met één groot verschil: de kleur. De 2e gen. modellen waren de eersten die in andere kleuren dan zwart of wit kwamen. Als je een smalle, lange nano hebt in een andere kleur dan zwart of wit, is de kans groot dat het een 2e generatie is.model. Als je eenmaal weet of dat het model is dat je hebt:

Download de 2e generatie iPod nano-handleiding [PDF]

Koop 2e generatie iPod nano bij Amazon

1e generatie iPod nano

Image
Image

De iPod nano van de 1e generatie is lang en smal en wordt geleverd in zwart of wit. Het is een beetje boxier dan de 2e generatie. model. Als je eenmaal hebt vastgesteld dat je een 1e gen. model:

Download de 1e generatie iPod nano-handleiding [PDF]

Koop 1e generatie iPod nano bij Amazon

Aanbevolen: