SimCity 4-strategie: tips voor het starten van een nieuwe stad

Inhoudsopgave:

SimCity 4-strategie: tips voor het starten van een nieuwe stad
SimCity 4-strategie: tips voor het starten van een nieuwe stad
Anonim

SimCity 4 is een simulatiespel voor het bouwen van steden, ontwikkeld door Maxis en uitgegeven door Electronic Arts in 2003. Het starten van een nieuwe stad in het spel is moeilijker en uitdagender dan in eerdere versies. Je kunt niet langer gewoon in een aantal zones ploffen en de Sims naar je stad zien stromen. Het bouwproces in SimCity 4 weerspiegelt de problemen en zorgen van echte stadsplanners. Net als zij moet je werken voor elk stukje groei en goed nadenken over je strategie.

De belangrijkste Sim City 4-strategie is om langzaam te bouwen. Haast je niet om brandweerkorpsen, watersystemen, scholen en ziekenhuizen te bouwen. U zult uw initiële fondsen zeer snel opgebruiken. Heb in plaats daarvan geduld en wacht met het toevoegen van deze services nadat u een stabiele belastinggrondslag heeft.

Hier zijn nog een paar SimCity 4-tips om je te helpen een nieuwe stad succesvol te beginnen.

Image
Image

Bottom Line

Bouw openbare diensten alleen als dat nodig is. Ze zijn niet nodig als je de stad voor het eerst begint. Wacht in plaats daarvan tot de stad erom vraagt. Bouw commerciële en residentiële zones met een lage dichtheid en industriële zones met een gemiddelde dichtheid.

Financiering voor services beheren

Beheer de financiering voor de diensten (school, politie, enz.) die u wel verleent zeer nauw. Produceert uw elektriciteitscentrale meer energie dan nodig is? Verlaag de financiering om aan uw behoeften te voldoen, maar onthoud dat bezuinigen op financiering betekent dat uw planten sneller zullen rotten. Uw doel is om zo min mogelijk aan diensten uit te geven zonder de gezondheid van uw infrastructuur en bevolking in gevaar te brengen.

Bottom Line

Verhoog de belastingen in het begin tot 8 of 9 procent om uw inkomende inkomsten te vergroten.

Maak van residentiële en industriële ontwikkeling een prioriteit

Focus op residentiële en industriële gebouwen wanneer je voor het eerst begint met het creëren van je nieuwe stad. Zodra het een beetje is gegroeid, voegt u commerciële zones en vervolgens landbouwzones toe. Dit advies geldt mogelijk niet voor steden die verbonden zijn met regio's. Maar als er meteen vraag is naar commerciële ontwikkeling, begin er dan aan. Probeer in het algemeen woonzones zo te plannen dat ze dicht bij de industriële zones (en uw eventuele commerciële zones) liggen. Dat verkort de reistijd.

Bottom Line

Sim City 4 erkent sterk de effecten van vervuiling op de gezondheid van een stad, en veel spelers hebben steden eraan zien bezwijken. Bomen planten is een manier om de vervuiling onder controle te houden. Het is een langetermijnstrategie die tijd en geld kost, maar gezonde steden met schone lucht trekken doorgaans bedrijven en inwoners aan, en uiteindelijk inkomsten.

Wacht af bij brandweer en politie

Bouw alleen brandweer- en politieafdelingen als burgers ze beginnen te eisen. Sommige Sim City 4-spelers wachten tot de eerste brand ontstaat om een brandweerkazerne te bouwen.

Zorgvuldig laten groeien zorginstellingen

Een van de grootste Sim City 4-tips voor nieuwe steden is dat gezondheidszorg in de beginfase geen grote zorg is. Als uw budget het aankan, bouw dan een kliniek. Breid langzaam uit als je stad winst begint te maken. Bouw niet zo veel dat uw budget in het rood springt. Wacht tot je genoeg geld hebt om de uitgaven te dekken.

Aanbevolen: