De beste gratis executie-zoeksites

Inhoudsopgave:

De beste gratis executie-zoeksites
De beste gratis executie-zoeksites
Anonim

Vastgoedmakelaars zijn niet de enigen die veel kunnen uitzoeken over afgeschermde of noodlijdende huizen. Met behulp van deze lijst met gratis, doorzoekbare online databases, kunt u huizen vinden die in executie zijn, in pre-executie, REO (eigendom van onroerend goed), in beslag genomen en ook in nood. De meeste van deze diensten worden gratis aangeboden of met een klein abonnement dat meestal een gratis proefperiode omvat. Hier kunt u uw browser aanwijzen om de juiste woning voor u te vinden.

Voor Bank REO's

Image
Image

Een REO is een eigendom dat is teruggekeerd naar de geldschieter nadat een executieveiling geen koper heeft gevonden. Dit betekent niet dat het pand in zo'n slechte staat verkeert dat niemand het wilde hebben; het betekent alleen dat het vereiste openingsbod niet werd gehaald.

Het vereiste openingsbod voor een REO-veiling is meestal het uitstaande geleende bedrag.

Wanneer de lening-tot-waarde-ratio hoog is, trekt het onroerend goed mogelijk geen biedingen aan en keert het actief terug naar de geldschieter. Bank REO's kunnen grote waarden zijn in de vastgoedmarkt. Evenzo kunnen ze een aantal echte stinkers serveren, dus wees grondig in je onderzoek. Hier zijn een paar sites om te controleren:

  • Bank of America REO
  • CitiMortgage REO
  • Vijfde Derde Bank REO
  • Huntington REO
  • PNC Financiële diensten REO
  • SunTrust Hypotheek REO
  • Wells Fargo REO

Deze lijst bevat bekende banken die nationale of regionale gebieden bestrijken. U kunt andere eigendommen van de bank vinden door te zoeken op de naam van de bank plus de term REO (bijvoorbeeld MyBank REO).

Voor eigendommen van de overheid

Image
Image

Banken en kredietverstrekkers zijn niet de enigen die onroerend goed bezitten waarop beslag is gelegd. De overheid heeft een voorraad REO's, afgeschermde huizen en onroerend goed dat het op verschillende manieren verwerft, waaronder leninggarantieprogramma's zoals de FHA (Federal Housing Administration) en VA (Veterans Affairs). De woningen zijn beschikbaar via conventionele verkopen en veilingen. Je vindt er veel op:

  • HomePath-Fannie Mae-eigendom verhinderingen
  • HUD REO-Housing and Urban Development eigendom van onroerend goed
  • Verkopen en inbeslagnames in eigendom van de HomeSales-Overheid
  • USDA-RD/FSA-Rural Development and Farm Service Agency REOs
  • IRS-eigendommen - Huizen, onroerend goed en andere eigendommen die in beslag zijn genomen door de IRS

Bovendien heeft uw provincie of stadsbestuur waarschijnlijk een eigen executielijst. Idealiter delen ze dit op een website; zo niet, dan moet je een uitstapje maken naar de gemeente of de gemeentesecretaris.

Algemene afscherming, REO, en noodlijdende eigendomsvermeldingen

Image
Image

Een paar diensten compileren executies, REO's en andere vormen van noodlijdende eigendommen in doorzoekbare databases. Sommige bieden de lijsten gratis aan; anderen gebruiken een abonnementsmodel waarmee u een bepaalde periode in hun service kunt zoeken.

In de meeste gevallen is basisinformatie over een woning beschikbaar, zelfs als u zich niet abonneert. Meestal hebben abonnees echter toegang tot veel aanvullende gedetailleerde informatie over de status van eigendommen, zoals voorwaarden, geschiedenis en zorgen.

Sommige diensten om uit te checken zijn:

  • Re altyTrac REO-gratis proefperiode, daarna maandelijks abonnement
  • Verhinderingsvermeldingen: proef van zeven dagen, daarna maandelijks of jaarlijks abonnement
  • Foreclosure.com-Gratis proefperiode, daarna wekelijks abonnement
  • Equator-Free, met de mogelijkheid om zoekopdrachten en eigendommen op te slaan, kaarten te openen en meer

Makers, makelaars en vastgoeddiensten

Image
Image

Het tijdperk van makelaars die geheimzinnig deden over executies, pre-executies, noodlijdende eigendommen en REO's is allang voorbij. Tegenwoordig is het aanbieden van dit soort eigendommen gewoon een andere manier om kopers aan te trekken. Daarom bieden de meeste vastgoeddiensten nu gemakkelijke toegang tot hun databases van noodlijdende eigendommen, zoals deze:

  • Re altor.com-Het officieel gelicentieerde huis voor de National Association of Re altors biedt gratis toegang tot de zoekmachine voor onroerend goed. Voorgedefinieerde filters verwijderen executies, eigendommen die prijsverlagingen hebben ondergaan en betaalbare huizen in gemeenschappen die u zoekt. U vindt er ook recent nieuws en inzichten over noodlijdende eigendommen.
  • Trulia-biedt een goed ontworpen zoeksysteem met een vooraf gedefinieerd filter voor het vinden van faillissementen in gemeenschappen die u zoekt. Om executies te vinden met Trulia, voert u een eenvoudige zoekopdracht uit op plaatsnaam, gebruikt u vervolgens het More zoekfilter en selecteert u Foreclosures voor het type verkoopaanbieding.
  • Zillow-Hier vindt u een executiecentrum met toegang tot geavanceerde zoekmogelijkheden met behulp van een aantal criteria, waaronder op kosten (of kostenramingen), buurt en meer. Koopgidsen, veelgestelde vragen en zelfs een gids voor degenen die mogelijk te maken krijgen met afscherming ronden het aanbod van Zillow af.

Aanbevolen: