Waarom u een tweede monitor nodig heeft voor uw kantoor

Inhoudsopgave:

Waarom u een tweede monitor nodig heeft voor uw kantoor
Waarom u een tweede monitor nodig heeft voor uw kantoor
Anonim

Het kopen van een tweede monitor biedt mogelijk het beste rendement op de investering in termen van productiviteit en algemeen computercomfort. De uitgebreide desktopruimte is geweldig voor werkactiviteiten, zoals het vergelijken van documenten, het schrijven van e-mails of artikelen, verwijzend naar online onderzoek en algemene multitasking.

Een tweede monitor kan u helpen tot 50% aan productiviteit te winnen en gelukkiger te zijn tijdens het computeren.

Productiviteit verbeteren

De bevindingen van Microsoft's Research Center geven aan dat gebruikers de productiviteit met 9% tot 50% kunnen verbeteren door een extra monitor aan hun computeromgeving toe te voegen (afhankelijk van het type taak). Andere studies die in de New York Times worden aangehaald, suggereren een productiviteitsverhoging van 20 tot 30 procent.

Image
Image

Ongeacht het werkelijke procentuele productiviteitstoename, het toevoegen van een tweede monitor kan de meeste productiviteit opleveren "waar voor uw geld:" u kunt meer gedaan krijgen in minder tijd voor een relatief kleine investering (meerdere aanbevolen 22" monitoren zijn $200 of minder).

Om nog maar te zwijgen van het feit dat het werken met een groter weergavegebied het werken op de computer alleen maar comfortabeler maakt. Productiviteitstips bij Lifehacker zijn al lang voorstander van een opstelling met meerdere monitoren. In hun "Upgrade Your Life"-boek vergelijken ze het hebben van een tweede monitor met een chef-kok die zijn/haar keukenwerkblad verdubbelt. Meer ruimte en werkruimte betekent meer werkcomfort, wat zich direct verta alt in een betere productiviteit.

In feite is het enige nadeel van het toevoegen van een andere monitor misschien voor laptopgebruikers: je zult misschien terughoudender zijn om je computer los te koppelen nadat je die multi-monitor goedheid hebt ervaren.

Twee monitoren zijn beter dan één

Met een tweede (of derde of meer) monitor kunt u:

  • Schakel sneller tussen toepassingen - In plaats van sneltoetsen te gebruiken, zoals "Afbeelding" + TAB om te multitasken, richt u uw muis naar het andere scherm en bespaar veel tijd. alt="</li" />
  • Seggeer uw werktaken, zoals Bill Gates doet, waarbij het ene scherm de stroom van binnenkomende informatie verzamelt, het andere gericht op wat u op dit moment moet doen, en mogelijk nog een ander scherm voor extra taakbehoeften.
  • Bekijk documenten naast elkaar voor vergelijking, onderzoek of knippen en plakken. Aangezien u bij sommige monitoren het scherm naar de "portret"-weergave kunt draaien, kunt u de ene kant gebruiken voor het lezen of referentiemateriaal en de andere voor uw werkdocument.

Een extra monitor toevoegen

Vertrouw ons, u zult er geen spijt van krijgen een tweede monitor toe te voegen, en het is vrij eenvoudig om een tweede monitor toe te voegen op desktop-pc's.

Het is nog eenvoudiger op laptops met een DVI- of VGA-connector - sluit gewoon de externe monitor aan op die poort. Voor het ultieme gemak kunt u ook een USB-dock met video-ondersteuning krijgen om het uitbreiden van uw schermvastgoed doodeenvoudig te maken. Met een dockingstation met video-ondersteuning kunt u zelfs vrij eenvoudig een opstelling met drie schermen krijgen: uw laptopscherm, de externe monitor aangesloten op het USB-dockingstation en een derde monitor aangesloten op de VGA- of DVI-monitorpoort van uw laptop.

Een randapparaat waar je niet zonder kunt

Vraag iedereen die meer dan één computerscherm heeft en ze zullen je vertellen dat de extra monitor - externe monitor, voor laptopgebruikers - de enige randapparatuur is die ze niet zouden opgeven.

Vraag het maar aan Bill Gates. In een Forbes-interview waarin Bill Gates onthult hoe hij werkt, beschrijft Gates zijn opstelling met drie monitoren: het scherm aan de linkerkant is gewijd aan zijn e-maillijst (ongetwijfeld in Outlook), het centrum is gewijd aan alles waar hij aan werkt (meestal een e-mail), en rechts houdt hij zijn browser. Hij zegt: "Als je eenmaal dat grote weergavegebied hebt, ga je nooit meer terug, want het heeft een directe impact op de productiviteit."

Aanbevolen: