Apple neemt weer-app Dark Sky over

Apple neemt weer-app Dark Sky over
Apple neemt weer-app Dark Sky over
Anonim

Apps wisselen vaak van eigenaar, maar Apple's prioriteit is hun eigen platform, wat betekent dat de fans van Dark Sky op Android en degenen die hun API gebruiken, snel een alternatief moeten vinden.

Image
Image

Apple heeft zojuist Dark Sky gekocht van de ontwikkelaar van de weer-app, in wat blijkbaar de eerste weeraanwinst is van de techgigant. De ontwikkelaar van Dark Sky kondigde de deal aan in een blogpost om klanten te helpen weten wat de toekomst biedt.

Wat nu? De huidige iOS-app zal voorlopig niet veranderen en zal nog steeds beschikbaar zijn voor aankoop in de App Store. Helaas kunt u vanaf nu de Android-versie (of Wear OS) van de app niet downloaden. De service aan bestaande gebruikers loopt door tot 1 juli 2020, waarna de app niet meer werkt. Alle abonnees op dat moment krijgen hun geld terug.

Hoe zit het met hun beroemde API? De web-app en API-systemen zullen na 1 juli blijven werken om gebruikers van API- en iOS-apps te ondersteunen, maar weersvoorspellingen, kaarten en insluitingen werkt alleen tot die tijd. De API zelf accepteert geen nieuwe aanmeldingen, maar "zal blijven functioneren tot eind 2021."

Waar het op neerkomt: Als je de API gebruikt om smart home-functies aan te drijven, zoals sommige van onze eigen medewerkers doen, is het waarschijnlijk tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe service. Als je een Android- of Wear OS-gebruiker bent, wil je misschien ook de concurrentie op dit punt bekijken.

Via: MacRumors

Aanbevolen: