Slack Update is bedoeld om eenvoudiger en meer georganiseerd te worden

Inhoudsopgave:

Slack Update is bedoeld om eenvoudiger en meer georganiseerd te worden
Slack Update is bedoeld om eenvoudiger en meer georganiseerd te worden
Anonim

Miljoenen thuis- en kantoormedewerkers gebruiken Slack om hun teams en bedrijven te organiseren. Nieuwe functies om het nog beter te maken, zullen ons allemaal raken.

Image
Image

Slack heeft een nieuwe update aangekondigd die een meer gestroomlijnde, georganiseerde benadering van zijn populaire samenwerkingstool zal bieden.

Wat is er nieuw: Er is een nieuwe navigatiebalk, een ontdekkingsfunctie bovenaan de zijbalk, een nieuwe knop voor overal opstellen, nieuwe snelkoppelingen en inklapbare kanalen, apps en berichten.

Navigatie en organisatie: je kunt hier zoeken en schakelen tussen gesprekken, evenals vermeldingen, reacties, bestanden, mensen en apps vinden in de nieuwe navigatiebalk. Betaalde gebruikers kunnen kanalen, directe berichten en apps ordenen in aangepaste secties in de zijbalk, zoals het verplaatsen van belangrijke dingen naar boven en minder vaak gebruikte dingen naar beneden. Je kunt deze nieuwe secties een naam geven met tekst en emoji, en dingen erin nesten.

Nieuw gesprek: Er is ook een nieuwe knop voor het opstellen van een bericht. U kunt beginnen met het typen van een bericht zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over naar wie u verzendt of welk kanaal u wilt gebruiken. Beter nog, als je afgeleid raakt en niet klaar bent, slaat Slack je bericht op als concept.

Bij de cijfers

  • Dagelijks actieve gebruikers: 10 miljoen
  • Betalende organisatiegebruikers: 85, 000
  • Dagelijkse gemiddelde tijd doorgebracht in Slack: 9 uur
  • Dagelijks gemiddeld actief gebruik: 90 minuten
  • Wekelijkse acties: meer dan 5 miljard

Snelkoppelingen: je hebt nu toegang tot je apps en andere tools in Slack met een handige sneltoets, die eruitziet als een bliksemschichtpictogram naast je bericht invoer veld. Niet meer overschakelen naar app-specifieke kanalen in de zijbalk.

Wanneer krijgen we dit? Slack zegt dat het deze nieuwe functies in de komende weken uitrolt, dus ben niet van plan om meteen veel te zien. U ziet eerst wijzigingen in de desktop- en webversie, waarna de mobiele versies snel daarna worden bijgewerkt.

Aanbevolen: