IMovie 3.0-update wil het bewerken nog eenvoudiger maken

IMovie 3.0-update wil het bewerken nog eenvoudiger maken
IMovie 3.0-update wil het bewerken nog eenvoudiger maken
Anonim

Er is een nieuwe 3.0-update naar iMovie op de iPhone en iPad gekomen, die volgens Apple "het gemakkelijker dan ooit zal maken om prachtige bewerkte video's te maken."

Video's bewerken vanaf een iPhone of iPad gaat misschien niet zo soepel als op een computer, maar iMovie 3.0 heeft als doel om in ieder geval de basisvideobewerking veel eenvoudiger te maken op kleinere apparaten. De nieuwe update voegt een aantal nieuwe functies toe die speciaal zijn ontworpen om u te helpen bij het samenstellen van een project of om er automatisch een voor u te maken vanuit uw fotobibliotheek. Eenmaal gemaakt, kunnen video's vervolgens via iMovie rechtstreeks worden gedeeld met Berichten, Mail of op verschillende sociale platforms.

Image
Image

Storyboards vervangt de lege filmtijdlijn die gewoonlijk wordt gevonden bij het starten van een nieuw project met een selectie van maximaal 20 verschillende storyboards die als een soort losse gids kunnen dienen. Thema's variëren van videostijlen zoals nieuwsverslagen tot productrecensies, en elk thema biedt een aanbevolen shotlijst om je op het goede spoor te houden. Plaatsaanduidingsminiaturen bevatten ook tips en aanbevelingen voor de bijbehorende opnamen, en u bent vrij om de opnamevolgorde van een storyboard te herschikken (en opnamen toe te voegen/te verwijderen) zoals u wilt.

Image
Image

Magic Movie, aan de andere kant, neemt de teugels bijna volledig in handen om video's voor je te genereren door toegang te krijgen tot je fotobibliotheek en albums. Het enige wat je hoeft te doen is het album (of individuele foto's) te selecteren die je wilt gebruiken, en Magic Movie zorgt voor de rest, inclusief muziek, titels en overgangen. Als je klaar bent, kun je alle gewenste aanpassingen maken, inclusief kleine bewerkingen, clips herschikken, stijlen toevoegen of delen verwijderen die je misschien niet wilt.

De iMovie 3.0-update is nu beschikbaar voor zowel de iPhone als de iPad (iOS 15.2 of iPad OS 15.2 zijn ook vereist), waarbij de app zelf gratis te downloaden is.

Aanbevolen: