Comcast maakt low-end internet gratis voor klanten met een laag inkomen

Inhoudsopgave:

Comcast maakt low-end internet gratis voor klanten met een laag inkomen
Comcast maakt low-end internet gratis voor klanten met een laag inkomen
Anonim

Waarom dit ertoe doet

Werken op afstand vereist over het algemeen goed internet. Voor miljoenen mensen met een laag inkomen kunnen de kosten onbetaalbaar zijn; dit is een goede stap voorwaarts, ook al is het beperkt tot twee maanden.

Internetserviceprovider Comcast heeft zojuist de snelheden voor zijn low-tier internetpakket verhoogd van 15 naar 25 Mbps (met een upload van 3 Mbps) en heeft het gratis gemaakt voor in aanmerking komende klanten met een laag inkomen.

Image
Image
Getty Images / Cindy Ord

Het grote plaatje: Het Coronavirus blijft voor opschudding zorgen in onze samenleving, vooral omdat van veel werknemers wordt gevraagd om vanuit huis te werken. Om dit te doen, is echter meestal een snellere breedbandverbinding vereist, wat duur kan zijn. Terwijl sommige bedrijven, zoals AT&T, afzien van datalimieten om in deze crisis te helpen, draagt Comcast zijn steentje bij om te helpen met een snellere, gratis internetservice.

De details: Comcast's "Internet Essentials" kost normaal $ 9,95 per maand, maar nieuwe en bestaande klanten zullen de prijs zien dalen en de service 60 dagen gratis krijgen. Daarna kunnen klanten de service annuleren of behouden voor $ 9,95 per maand. Het bedrijf zal gratis een kabelmodem en wifi-router verzenden zonder termijncontact of kredietcontrole, maar het is onduidelijk of u deze moet retourneren.

Bottom line: Als u plotseling op internet moet vertrouwen en denkt in aanmerking te komen, ga dan naar Internet Essentials en vraag de service aan. Na goedkeuring kan het tot 10 dagen duren om de apparatuur te verzenden.

Aanbevolen: