Wat is Samsung Galaxy Home?

Inhoudsopgave:

Wat is Samsung Galaxy Home?
Wat is Samsung Galaxy Home?
Anonim

Galaxy Home is de slimme luidspreker van Samsung met zijn virtuele Bixby-assistent. Het werd geïntroduceerd in augustus 2018.

Bedoeld als vervanging voor stereo, vervult de Galaxy Home een vergelijkbare rol als concurrerende producten, Apple HomePod, Google Home Max en Sonos-luidsprekers.

Een slimme luidspreker van Samsung

De Galaxy Home werd voor het eerst aangekondigd tijdens Samsung's Unpacked-evenement in New York City. De thuisspreker werd op het podium getoond en daarna aan de aanwezigen getoond, maar specifieke details over de spreker werden niet bekendgemaakt en de aanwezigen kregen geen hands-on tijd met het apparaat.

Galaxy Home heeft een aparte uitstraling met een zwarte behuizing met omnidirectionele tweeters, die wordt ondersteund door drie metalen poten. Het uiterlijk van de luidspreker is vergeleken met dingen als een wijnglas en een barbecuegrill.

Image
Image

Spotify werd gepromoot als de eerste muziekservice, diep geïntegreerd in de Galaxy Home. In de toekomst kunnen gebruikers die naar muziek luisteren via Spotify bijvoorbeeld overstappen van een Samsung-telefoon naar een Samsung-tv naar de Galaxy Home.

Het is onduidelijk of er meer muziekservices standaard op de luidspreker zullen worden opgenomen dan Spotify. Apple HomePod maakt uitsluitend gebruik van Apple Music, terwijl Google Home Max- en Sonos-speakers meerdere muziekservices rechtstreeks ondersteunen.

Galaxy Home ondersteunt echter het "casten" van muziek naar de luidspreker, waardoor deze wordt opengesteld voor andere muziekdiensten - vergelijkbaar met de manier waarop HomePod met AirPlay werkt.

Bixby is de ingebouwde virtuele assistent van Galaxy Home

Image
Image

Samen met muziek is het andere belangrijke onderdeel van Galaxy Home de spraakgestuurde virtuele assistent Bixby. De Galaxy Home bevat acht microfoons om Bixby te helpen met geavanceerd luisteren en begrijpen.

We weten dat Bixby in staat is om apparaatinstellingen, telefoontjes, sms'en, weerberichten, herinneringen en meer van ondersteunde telefoons te beheren, dus het zou logisch zijn om diezelfde functionaliteit ook op de luidspreker te zien verschijnen.

Samsung Galaxy Home-functies in één oogopslag

  • Bixby virtuele assistent
  • 8 microfoons
  • Audiotechnologie van AKG
  • 6 tweeters en 1 subwoofer
  • SmartThings smart home hub-integratie
  • Deep Spotify-integratie
  • Capacitieve aanraakknoppen

Aanbevolen: