Weet wanneer uw Outlook.Com-account verloopt

Inhoudsopgave:

Weet wanneer uw Outlook.Com-account verloopt
Weet wanneer uw Outlook.Com-account verloopt
Anonim

Hoewel je maar eens in de vijf jaar toegang nodig hebt tot je Microsoft-account om het actief te houden, heeft het bedrijf andere regels met betrekking tot sommige van zijn diensten, waaronder Outlook.com.

De informatie in dit artikel is van toepassing op gratis browsergebaseerd Outlook.com.

Bottom Line

Om uw gratis Outlook.com-account actief te houden, moet u zich minimaal één keer per 365 dagen aanmelden bij uw Outlook.com-inbox. Microsoft sluit de e-mailaccounts van Outlook.com automatisch na een jaar van inactiviteit. Wanneer een account wordt gesloten, worden de berichten en gegevens in het account verwijderd.

Hoe te voorkomen dat uw Outlook. Com-account verloopt

Een keer per jaar inloggen houdt het Outlook.com-account actief. Als je je account niet vaak gebruikt, stel dan een herinnering in in je agenda-app die je waarschuwt wanneer je moet inloggen op je Outlook.com-account.

Uw Outlook. Com-accountvoorwaarden

Microsoft kan uw account ook sluiten als u de servicevoorwaarden van het bedrijf schendt. Deze zijn aan verandering onderhevig, controleer ze daarom om de paar maanden. Om de servicevoorwaarden te lezen, selecteert u ? in het bovenste lint van Outlook.com en kiest u Legal onderaan het Help-venster om de Gebruiksvoorwaarden voor Microsoft Online Services

Image
Image

Bottom Line

Een back-up maken van je berichten en instellingen is een goed idee voor het geval je account verloopt. Gratis Outlook.com-accounts hebben geen manier om deze informatie naar een PST-bestand te exporteren. Stuur in plaats daarvan berichten en contacten door naar een ander e-mailadres voor bewaring of sla ze op als tekstbestanden.

Vervaldatum voor betaalde, advertentievrije Outlook. Com-accounts

Als u beta alt voor advertentievrij Outlook.com, verloopt uw account nooit zolang u uw jaarlijkse betaalde abonnement behoudt. U hoeft niet in te loggen, maar u moet wel uw rekeningbetalingen doen.

Aanbevolen: