Hoe het te repareren wanneer bijlagen niet worden weergegeven in Outlook

Inhoudsopgave:

Hoe het te repareren wanneer bijlagen niet worden weergegeven in Outlook
Hoe het te repareren wanneer bijlagen niet worden weergegeven in Outlook
Anonim

Soms is het moeilijk te zeggen wanneer je een bijlage correct hebt geüpload in Outlook. U kunt ook af en toe problemen ondervinden bij het bekijken van bijlagen die door anderen naar u zijn verzonden. Dit is wat u moet doen als u bijlagen niet kunt zien in Outlook.

Instructies in dit artikel zijn van toepassing op Outlook 2019, 2016, 2013 en 2010, evenals Outlook.com en Outlook voor Microsoft 365.

Oorzaken van ontbrekende Outlook-bijlagen

Als u bijlagen niet kunt zien in Outlook, wordt het probleem meestal geassocieerd met de app-instellingen, uw antivirusprogramma's of apparaatbeperkingen. Een zwakke of overbelaste internetverbinding kan er ook voor zorgen dat Outlook-bijlagen niet goed worden geladen. Als u meerdere bestanden tegelijk probeert te downloaden of andere internetintensieve apps gebruikt, kunnen bijlagen ook niet worden geladen.

Image
Image

Herstellen van bijlagen die niet worden weergegeven in Outlook

Als je problemen hebt met het toevoegen of bekijken van e-mailbijlagen in Outlook, probeer dan deze tips:

  1. Neem contact op met de afzender De oorspronkelijke afzender heeft de bestanden misschien niet goed geüpload, of ze zijn misschien vergeten ze in de eerste plaats aan de e-mail toe te voegen. Het is ook mogelijk dat ze u een link naar het bestand hebben ge-e-maild in plaats van het bij te voegen. Stuur ze een bericht en vraag ze de bestanden opnieuw te verzenden.

  2. Zoek naar het paperclippictogram. Als u er niet achter kunt komen hoe u een bijlage uploadt in uw versie van Outlook, wordt de optie om bestanden bij te voegen altijd weergegeven als paperclip boven of onder het vak voor het opstellen van e-mail.

    Als een bericht een bijlage bevat, verschijnt er een paperclip naast de onderwerpregel in je inbox.

  3. Slepen en neerzetten van bestanden. Als u de bijlage-optie om welke reden dan ook niet kunt zien, kunt u bestanden bijvoegen door ze te slepen en neer te zetten in Outlook. Zoek het bestand dat u wilt bijvoegen op uw computer en sleep het naar het opstelvak.
  4. Gebruik de pop-outoptie. Als u bijlagen in een e-mail probeert te bekijken terwijl u een antwoord opstelt, selecteert u Pop-Out in het vak voor het opstellen van berichten. Op die manier kunt u de originele e-mail en bijlagen zien terwijl u uw bericht opstelt in een apart venster.

    In sommige versies van Outlook verschijnt de pop-outoptie als Open in nieuw venster of een vak met een pijl die uit de rechterbovenhoek springt.

  5. Herlaad Outlook. Als u geen bijlagen in een e-mail kunt zien, sluit u Outlook, opent u het opnieuw en bekijkt u de e-mail opnieuw. Soms kan dit het programma dwingen om de bestanden opnieuw van de server te downloaden.
  6. Controleer uw internetverbinding Uw Outlook-app heeft mogelijk de tekst van nieuwe e-mails gedownload terwijl u online was; Als u momenteel echter offline bent, worden de bijlagen waarschijnlijk niet geladen. Zorg ervoor dat uw apparaat is verbonden met internet of uw data-abonnement en probeer de e-mail opnieuw te openen.
  7. Selecteer Alles tonen Als u uw e-mails leest op Outlook.com, is het u misschien opgevallen dat u niet alle fotobijlagen in een bericht tegelijk kunt zien. Dit is zodat de afbeeldingen niet het hele scherm vullen. Selecteer Toon alle bijlagen onder de zichtbare foto's om ze allemaal te zien.

  8. Schakel uw antivirussoftware uit. Antivirusprogramma's kunnen voorkomen dat e-mailclients bijlagen correct laden. Dit is over het algemeen een goede zaak, aangezien e-mailbijlagen computervirussen en malware kunnen bevatten, maar ze kunnen soms ook legitieme bestanden blokkeren.

    Zorg ervoor dat je je antivirussoftware weer aanzet nadat je de bijlagen hebt bekeken.

  9. Hernoem de bestandsextensie. Microsoft Outlook blokkeert bijlagen die uitvoerbare bestandstypen bevatten (bijv. EXE-bestanden). Microsoft heeft instructies voor het openen van een geblokkeerde bijlage in Outlook door de bestandsextensie in het Windows-register te wijzigen.
  10. Gebruik een dienst voor het delen van bestanden. Outlook beperkt de grootte van bijlagen standaard tot 20 MB. Als u grote bestanden zoals films, software of hele fotoalbums moet verzenden, gebruikt u een service voor het delen van bestanden zoals OneDrive of Dropbox. Een andere populaire optie is Google Drive.

  11. Verzoek om wijzigingen in uw Outlook-beveiligingsinstellingen Als u Outlook in een werkomgeving gebruikt, kunnen de beveiligingsinstellingen bijlagen blokkeren. Deze instellingen kunnen vooral van invloed zijn op degenen die Outlook via Exchange Server gebruiken. Vraag indien mogelijk de beheerder of technische ondersteuning om de beveiligingsinstellingen voor u aan te passen.
  12. Gebruik in plaats daarvan een berichten-app. Met berichten-apps zoals WhatsApp en Facebook Messenger kun je met één of twee tikken bestanden naar al je contacten sturen. U kunt ook bestanden delen via VoIP-services zoals Skype en Line.

FAQ

    Hoe stuur ik een e-mail door als bijlage in Outlook?

    Als u een e-mail als bijlage in Outlook wilt doorsturen, selecteert u de e-mail die u wilt doorsturen en gaat u naar het tabblad Start. Selecteer in het gedeelte Reageren Meer Reageer-acties > Doorsturen als bijlage Voer in het vak Aan de e-mailadres waarnaar je doorstuurt, typ een bericht als je wilt en selecteer Verzenden

    Hoe maak ik een e-mailbijlage in Outlook?

    Als u een bestand wilt bijvoegen bij een e-mail in Outlook, gaat u naar Message > Bestand bijvoegen of Insert> Bestand bijvoegen , afhankelijk van uw Outlook-versie. Selecteer uw document, afbeelding, tekst of ander type bestand om het aan het bericht toe te voegen.

    Hoe groot kan een bijlage zijn met Outlook?

    Outlook 2013 en latere versies hebben een limiet voor de grootte van bijlagen van 20 MB. Als je een groter bestand moet verzenden, probeer dan de bijlage te uploaden naar een cloudservice zoals OneDrive of Dropbox. U kunt dan een link naar het bestand in een e-mail sturen.

Aanbevolen: