Hoe van account op Facebook te wisselen

Inhoudsopgave:

Hoe van account op Facebook te wisselen
Hoe van account op Facebook te wisselen
Anonim

Wat te weten

  • Klik op de pijl omlaag > Uitloggen, klik vervolgens op Account toevoegen en meld u aan bij uw alternatieve account.

  • Tik in de app op Menu > Uitloggen > Log in op een ander account, en log in op uw alternatieve account.
  • In een browser: pijl omlaag > Account wisselen, of tik op Menu > Uitloggen > kies account.

Dit artikel legt uit hoe je kunt schakelen tussen meerdere Facebook-accounts. Je zult wat voorbereidend werk moeten doen als het de eerste keer is dat je alternatieve accounts verbindt, maar als het eenmaal is ingesteld, gaat het overschakelen veel soepeler.

Hoe van Facebook-account te wisselen in een webbrowser

Hoewel het schakelen tussen meerdere Facebook-accounts (persoonlijk, professioneel, enz.) geen probleem is, moet u mogelijk handmatig inloggen op een ander account voordat u gemakkelijker kunt schakelen. Zo krijg je het werkend.

Je moet eerst alternatieve accounts verbinden, maar eenmaal verbonden hoef je niet meer uit te loggen.

  1. Klik op Facebook.com op uw profielafbeelding in de rechterbovenhoek van het scherm (naast de Notifications bel).
  2. Klik op Uitloggen om terug te keren naar de Facebook-aanmeldingspagina.

    Image
    Image
  3. Klik op de inlogpagina op Account toevoegen.

    Image
    Image
  4. Volg de stappen om u aan te melden bij uw alternatieve account om het te verbinden met uw browserlogin om het overstappen in de toekomst gemakkelijker te maken.

    Image
    Image
  5. Als je al een alternatief account hebt dat aan je browser is gekoppeld, klik je op profielafbeelding en vervolgens Bekijk alle profielen > Switch accounts om te wijzigen naar een ander verbonden account.

    Image
    Image
  6. Voer, indien gevraagd, het bijbehorende wachtwoord van het account in wanneer daarom wordt gevraagd, of selecteer de juiste invoer als u uw wachtwoorden in uw browser hebt opgeslagen.

Hoe van Facebook-account te wisselen in de iOS-app

Net als in een browser is het mogelijk om meerdere accounts aan je Facebook-app te koppelen, maar dit vereist enige initiële configuratie. Houd er echter rekening mee dat het schakelen tussen accounts in de app iets ingewikkelder is, omdat het de functie Account wisselen van de browserversie niet ondersteunt.

Alle alternatieve accounts die al zijn verbonden via een webbrowser, worden niet automatisch overgedragen naar de mobiele app - je moet ze nog steeds handmatig verbinden.

  1. Tik in de app op Menu in de linkerbenedenhoek van het scherm, scrol omlaag naar de onderkant van het menu en tik op Uitloggen.
  2. Tik op Uitloggen om te bevestigen.

    Image
    Image
  3. Tik in het inlogscherm van de app op Aanmelden bij een ander account (net onder het tandwielpictogram).
  4. Volg de nodige stappen om u aan te melden bij uw andere Facebook-account en tik op Inloggen.

    Image
    Image
  5. Als je nu tussen accounts wilt schakelen, tik je op Menu > Uitloggen zoals eerder, en kies je het account dat je wilt wisselen naar vanaf het inlogscherm.

Een ander account ontkoppelen

Als je om welke reden dan ook niet langer snel naar een bepaald account wilt kunnen overschakelen, kun je het uit je rotatie verwijderen. Hiermee wordt het Facebook-account niet verwijderd - het verwijdert alleen de koppeling met uw andere accounts, zodat het niet langer wordt weergegeven als een schakeloptie.

  1. Selecteer uw profielafbeelding in uw browser en vervolgens Zie alle profielen > Switch accounts > Xnaast het account dat u wilt verwijderen > Account verwijderen.
  2. Klik op Remove Account en klik vervolgens op Remove Account om te bevestigen.

    Image
    Image
  3. Tik in de app op Menu > Uitloggen > Uitloggen om terug te keren naar het inlogscherm.

    Op Android is dit: Menu > Uitloggen > menu met drie stippen > Verwijder account van apparaat.

  4. Tik op het tandwielpictogram en tik vervolgens op het account dat je wilt verwijderen.
  5. Tik op Remove account om het te verwijderen uit de login-opties van uw account.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe verwijder ik een Facebook-account?

    Als je klaar bent met je alt=""Afbeelding" (of zelfs je hoofdafbeelding), kun je een Facebook-account in een webbrowser verwijderen. Ga naar je profielafbeelding > <strong" />Instellingen & privacy > Instellingen > Privacy > Je Facebook-gegevens > Deactiveren en verwijderen > Account verwijderen > Doorgaan naar accountverwijdering Bevestig en voer je wachtwoord in om je account te verwijderen.

    Hoe deactiveer ik mijn Facebook-account?

    Het deactiveren van een account verbergt je berichten (maar geen berichten) en voorkomt dat mensen je pagina kunnen vinden, maar het houdt je gegevens vast voor het geval je later terugkomt. Open hiervoor Facebook in een desktopbrowser en ga naar uw profielafbeelding > Instellingen & privacy > Instellingen > Privacy > Uw Facebook-gegevens > Deactiveren en verwijderen > Deactiveren account > Doorgaan naar account deactiveren Je moet een paar dingen bevestigen en je wachtwoord invoeren voordat de deactivering plaatsvindt.

Aanbevolen: