Een e-mailhandtekening instellen op Outlook.com

Inhoudsopgave:

Een e-mailhandtekening instellen op Outlook.com
Een e-mailhandtekening instellen op Outlook.com
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Outlook.com in een webbrowser en log in op uw account. Selecteer Instellingen (tandwielpictogram) en kies Bekijk alle Outlook-instellingen.
  • In het Instellingen venster, selecteer Mail > Opstellen en beantwoorden. Stel in het gedeelte E-mailhandtekening uw handtekening op en formatteer deze.
  • Kies ervoor om uw handtekening automatisch toe te voegen aan berichten die u opstelt of aan antwoorden en doorsturen. Selecteer Opslaan.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een handtekening maakt op Outlook.com die kan worden toegevoegd aan uw nieuwe berichten, antwoorden en doorgestuurde e-mails.

Maak een e-mailhandtekening op Outlook.com

Een handtekening aan het einde van een e-mailbericht vertelt de ontvanger uw naam, uw functietitel, bedrijf, website en andere belangrijke informatie, allemaal op één gemakkelijk te vinden plaats. Nadat u uw handtekening hebt ingesteld, wordt deze automatisch toegevoegd aan nieuwe berichten en antwoorden die worden verzonden vanaf Outlook.com.

Het proces voor het instellen van een handtekening voor uw e-mails op Outlook.com verschilt van de methode die wordt gebruikt met Outlook e-mailsoftware.

  1. Ga naar Outlook.com in een webbrowser en log in op uw account.
  2. Selecteer in de rechterbovenhoek van het Outlook-scherm Instellingen (het tandwielpictogram) en kies Bekijk alle Outlook-instellingen in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  3. In het Settings venster, selecteer Mail gevolgd door Compose en reply.

    Image
    Image
  4. In de sectie E-mailhandtekening stelt u uw handtekening op en gebruikt u de werkbalkopties om de tekst op te maken. U kunt uw handtekening het beste onder vijf regels tekst houden. Voeg desgewenst het handtekeningscheidingsteken in uw handtekening in.

    Image
    Image
  5. Geef aan wanneer je de handtekening wilt toevoegen aan een bericht door een vinkje te plaatsen in het vakje naast een of beide van de twee opties. De opties zijn: Mijn handtekening automatisch toevoegen aan nieuwe berichten die ik opstel en Mijn handtekening automatisch toevoegen aan berichten die ik doorstuur of beantwoord

    Image
    Image
  6. Selecteer Save als je klaar bent.

Uw e-mailhandtekening wordt toegepast op berichten volgens uw geselecteerde instellingen.

U kunt slechts één e-mailhandtekening maken op Outlook.com. Zie Een handtekening toevoegen aan Outlook voor de desktopsoftwareversies van Outlook.

Aanbevolen: