Dell Inspiron 7370 Laptop Review: verouderd, maar houdt nog steeds stand

Inhoudsopgave:

Dell Inspiron 7370 Laptop Review: verouderd, maar houdt nog steeds stand
Dell Inspiron 7370 Laptop Review: verouderd, maar houdt nog steeds stand
Anonim

Dell Inspiron 7000 7370-laptop

De Dell Inspiron 7370-laptop is duidelijk ontworpen om te concurreren met de Apple MacBook Air van de eerste generatie. Ondanks zijn leeftijd is de Dell nog steeds een zeer aangename machine, zeker gezien het prijskaartje.

Dell Inspiron 7000 7370-laptop

Image
Image

We hebben de Dell Inspiron 7370 gekocht zodat onze deskundige reviewer hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Toen de Dell Inspiron 7370 in 2017 werd gelanceerd, liep hij voor op het gebied van verwerkingskracht, grootte, gewicht en algemeen ontwerp. De afgelopen twee jaar is er echter wel het een en ander veranderd. Dat betekent niet dat de 7370 geen sterke concurrent is. Ik heb meer dan 40 uur besteed aan het testen van de Dell Inspiron 7370 om te zien of deze standhoudt in de laptopmarkt van 2019.

Ontwerp: Verouderd maar solide

Toen de laptop in 2017 op de markt kwam, concurreerde hij met onder meer MacBook Air. Het toetsenbord van de Inspiron 7370-laptop bootst de ruimte en lay-out van de eerste generatie MacBook Air na, en de platina-behuizing is ook van Apple. Dit was destijds geen slechte keuze, aangezien de Air een van de beste keuzes was in het lichtgewicht laptopsegment.

Image
Image

Snel vooruit naar vandaag, en dat ontwerp ziet er gedateerd uit. De MacBook Air is, samen met al het andere, van dat ontwerp afgestapt en is overgestapt op donkere kleurenschema's en bredere toetsen. Dat gezegd hebbende, het ontwerp van de Inspiron 7370 is goed. Het heeft een groot touchpad, een breed scherm met kleine randen en een dunne maar stevige behuizing. Ik heb genoten van het uiterlijk van het 13,3-inch scherm en ik juich Dell toe voor het opnemen van zoveel poorten.

Configuratieproces: snel, als je wifi hebt

In tegenstelling tot nieuwere Dell-modellen, die worden geleverd in mooi ontworpen en zorgvuldig vervaardigde dozen, wordt de Inspiron 7370 geleverd in een goedkope doos vol goedkope verpakkingsmaterialen. Het is een ware zee van plastic tassen en karton. Haal de Inspiron 7370 uit alle spullen, sluit hem aan, zet hem aan en je vergeet snel de goedkope verpakking.

Het is gebouwd voor meer informele gebruikers, in plaats daarvan gericht op surfen, videostreaming en tekstverwerking.

Een virtuele assistent leidt u mondeling door het installatieproces, dat binnen enkele minuten wordt verzonden … ervan uitgaande dat u over snelle wifi beschikt. Als je dat niet doet, is het een langzamer proces. Gelukkig kun je met het installatieproces van de Inspiron 7370 de meeste schermen en opties overslaan, zoals het instellen van een Microsoft-account, als je er nog niet klaar voor bent. Binnen vijf tot zeven minuten na het openbreken van de Inspiron 7370 (met twee handen, let wel - de Dell scharnieren zijn notoir stijf), was ik aan het surfen op het web.

Display: heldere, diepe kleuren, maar reflecterend

Nog niet zo lang geleden gaf ik de voorkeur aan reflecterende displays. Toen ging de industrie op de schop en produceerde ze displays die niet sterk reflecteerden, maar levendige en rijke beelden produceerden. Ondertussen sloeg mijn mening over reflecterende schermen ook om: ik zag ze nu als lage huur en plakkerig. Ik verwachtte hetzelfde te voelen over het reflecterende scherm van de Dell Inspiron 7370.

Image
Image

Zeker, in het verkeerde licht of in vreemde hoeken, zag ik meer van mezelf weerspiegeld in het scherm dan op het bureaublad, wat vervelend is. Buiten die lichtomgevingen heb ik echt genoten van de scherpte van het beeld van het 13,3-inch scherm. Het reflecterende karakter zorgt ervoor dat afbeeldingen er echt scherp uitzien, wat leuk is gezien het magere prijskaartje van de laptop.

Met een reflecterend scherm komen ook uitgesproken vingerafdrukken. Als je deze computer vaak voor een kind gaat plaatsen, zorg er dan voor dat je klaar bent om hem vaak schoon te maken.

Prestaties: niet geweldig voor gamen

In overeenstemming met de testnormen van Lifewire heb ik een PCMark-test uitgevoerd op de Inspiron 7370-laptop. Over het algemeen scoorde het 4, 107. Het hoogste resultaat was voor essentials, waarvoor de Dell een 8, 472 scoorde. Productiviteit had een matige score van 3, 317. Het deed het het slechtst van allemaal bij Digital Content Creation en ontving een score van 2, 019. De PCMark-resultaten benadrukken het feit dat gebruikers die er meer om vragen dan webconferenties en browsen, teleurgesteld kunnen zijn door de algehele prestaties.

Het uitvoeren van de GFXBench-test op de Inspiron 7370-laptop, leverde een score van 5.906 frames per seconde (fps) op bij de T-Rex-simulatie en 1.598 fps op de Car Chase-simulatie. Dit zijn geen geweldige scores in vergelijking met laptops die zijn gebouwd om te gamen, maar deze machine was nooit bedoeld om te vergelijken met die gamemonsters. Het is gebouwd voor meer informele gebruikers en richt zich in plaats daarvan op surfen, videostreaming en tekstverwerking. Gezien de bedoeling van deze machine zijn deze scores sterk.

Image
Image

Audio: kies voor een koptelefoon

Ingebouwde luidsprekergeluidsuitvoer is een ondergang van deze dunne laptop. De twee speakers produceren een blikkerig geluid en ze projecteren naar beneden in je bureau of schoot, wat verre van ideaal is. Om het nog erger te maken, missen ze vrijwel alle bas en worden ze niet bijzonder luid.

Dat gezegd hebbende, de ingebouwde hoofdtelefoonuitgang is geweldig. Het kan bijna angstaanjagend luid worden in een bedrade hoofdtelefoon. Dus sla het proberen om audio af te spelen met de Dell Inspiron 7370 zelf over en kies wanneer je kunt voor een koptelefoon.

Netwerk: snel en gestroomlijnd

Bij de online internetsnelheidstest, verbonden met mijn 5GHz Wi-Fi-netwerk, leverde de Dell Inspiron 7370 een download van 78,21 Mbps en een upload van 25,65 Mbps. Op mijn 2,4 GHz wifi-netwerk daalden de snelheden tot 67,8 Mbps download, maar de upload bleef redelijk consistent op 25,05 Mbps upload. Gezien mijn gebied en ISP is dit een zeer sterk resultaat.

Image
Image

Bottom Line

De 720p-webcam van de Dell Inspiron 7370 is een goede. Het is niet het meest scherpe beeld, maar het doet het goed in scenario's met weinig licht en beeldruis blijft minimaal. Ik vond het niet in het minst zenuwachtig en er was ook geen merkbare vertraging. Het is zeker geen filmische kwaliteit of komt zelfs maar in de buurt van wat de meeste moderne smartphones bieden, maar gezien de leeftijd en prijs van de laptop is het een goed beeld.

Batterij: slechts een paar uur

Gezien de leeftijd van de Inspiron 7370, wordt een beperkte levensduur van de batterij verwacht. En het presteerde zoals verwacht. Kortom, de batterijduur van de 38 Wattuur driecellige batterij was vrij laag en eerlijk gezegd een beetje teleurstellend. Bij het streamen van Full HD Netflix kreeg ik maar 5 uur en 19 minuten batterijduur. Als u ijverig bent met uw gebruik, kunt u mogelijk een volledige werkdag volbrengen zonder dat u hoeft op te laden. Ik heb er echter nooit een volledige dag van gemaakt zonder in te pluggen.

Voor deze prijs, als je voorbij het gedateerde ontwerp kunt kijken, is het een grote waarde.

Bottom Line

Als het gaat om persoonlijke voorkeur, geef ik over het algemeen de voorkeur aan Mac boven pc, dus ik ben het meest gewend aan OS X. Deze recensie was een van mijn eerste echte uitstapjes naar Windows 10 Home. Ik was vooral onder de indruk. Het was snel en veel intuïtiever dan eerdere Windows-iteraties. Aangezien Windows 10 Home niet nieuw is, net als deze laptop, zal ik het besturingssysteem niet uitweiden. Het volstaat te zeggen dat als je gewend bent aan Windows-pc's, dit weer een prima uitvoering is.

Prijs: goed geprijsd voor een oudere machine

De Inspiron 7370 is nu oud. Dell vermeldt niet langer de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs (MSRP), maar u kunt deze vinden voor ongeveer $ 600. Voor deze prijs, als je voorbij het gedateerde ontwerp kunt kijken, is het een grote waarde. Andere 13-inch laptops met Quad-Core-processors verkopen routinematig rond de $ 1.000. Met ongeveer $ 600 is dit een enorme waarde zolang het duurt.

Image
Image

Dell Inspiron 7370 versus Dell XPS 13 2-in-1

De Inspiron 7370 is goed te vergelijken met de XPS 13 2-in-1 (zicht op Dell), die we ook hebben getest.

Zoals we zojuist hebben besproken, is de Inspiron 7370 te vinden voor ongeveer $ 600. Het heeft een 13,3-inch scherm, een quad-core 1,6 GHz Intel Core i5-processor en een gewicht van 3,09 pond.

De XPS 13 2-in-1 is geprijsd vanaf $ 1.000. Daarvoor krijgen kopers een 13,4-inch 1920 x 1200 resolutie 19:10-touchscreen met een beeldverhouding. De levensduur van de batterij is maximaal 16 uur, maar veel minder in mijn praktijktests. Hij weegt 2,9 kilo en wordt standaard geleverd met een 1,3 GHz Intel Core i3-processor. En laten we natuurlijk niet vergeten dat het een 2-in-1 is.

De XPS is net verlegen van het dubbele van de prijs. Maar het is een 2-in-1 en heeft een langere bruikbare batterijduur. Als u de extra batterij of een touchscreen-display echter niet nodig hebt, is de Inspiron 7370 een sterke waarde.

Geïnteresseerd in het lezen van meer reviews? Bekijk onze verzameling van de beste Dell-laptops.

Kijk voorbij het verouderde ontwerp

Als je een goedkope laptop wilt bemachtigen die qua uiterlijk, gevoel en productiviteit goed te vergelijken is met de eerste generatie MacBook Air van je vriend, zoek dan niet verder dan de Dell Inspiron 7370. wow iedereen die het voor je ziet geparkeerd in een coffeeshop, maar het zal je bankrekening ook niet breken. Bovendien kun je met deze laptop het geld dat je bespaart gebruiken voor een geweldige nieuwe hoofdtelefoon.

Specs

  • Productnaam Inspiron 7000 7370 Laptop
  • Productmerk Dell
  • UPC 884116276937
  • Prijs $599.99
  • Releasedatum december 2017
  • Gewicht 3.09 lbs.
  • Productafmetingen 8,49 x 12,12 x 0,61 inch.
  • Kleur platina zilver
  • Toon 13,3-inch. 16:9 1920 x 1080 pixelweergave
  • Processor Quad Core 1,6GHz Intel Core i5 (8e generatie) 825OU
  • Graphics Intel UHD Graphics 620 GPU
  • RAM 8GB
  • Opslag 256GB SSD
  • Verbinding Bluetooth 4.2
  • Besturingssysteem Windows 10 Home (64-bit)
  • Batterijcapaciteit 8 uur
  • Poorten 3 USB 3.0-poorten; HDMI; hoofdtelefoon/microfoon combo-aansluiting; 3-in-1 poort: SD-kaart, SDHC-kaart, SDXC-kaart
  • Garantie 1 jaar

Aanbevolen: