Werkt uw Xbox 360 draadloze adapter op een computer?

Inhoudsopgave:

Werkt uw Xbox 360 draadloze adapter op een computer?
Werkt uw Xbox 360 draadloze adapter op een computer?
Anonim

Je kunt de officiële Microsoft Xbox 360 Wireless Network N Adapter niet op een gewone computer gebruiken om dezelfde reden dat gewone USB-adapters niet werken op de Xbox: de hardware heeft niet de stuurprogramma's om de apparaat. Hoewel het mogelijk is om een generieke Wi-Fi-netwerkadapter op de Xbox aan te sluiten, zal deze niet goed werken.

Als je een generieke USB draadloze game-adapter of Ethernet-naar-draadloze bridge gebruikt, dan kun je de adapter probleemloos tussen je Xbox en computer wisselen.

Image
Image

Bottom Line

De Xbox 360 draadloze netwerkadapter is compatibel met de originele Xbox 360-console en de Xbox 360 S-console. Wanneer u de adapter op de Xbox 360 S-console aansluit, wordt de draadloze N-functie in de console uitgeschakeld. Misschien wilt u de ingebouwde draadloze functionaliteit van de console overschrijven als uw toegangspunt zich op een afstand van de console bevindt. De externe adapter kan de signaalsterkte en bandbreedte verbeteren.

Veelvoorkomende problemen met Xbox 360 draadloze netwerken

Als je netwerkproblemen hebt met de Xbox 360, controleer dan deze mogelijke oorzaken:

  • Xbox is te ver weg van de router, of er staan te veel muren en meubels tussen de router en de router. Plaats de Xbox dichter bij de router.
  • Als de wifi-beveiligingsinstellingen niet overeenkomen, weigert de draadloze verbinding op de Xbox het wifi-wachtwoord te accepteren. Controleer of de wachtwoorden identiek zijn en let erop dat ze hoofdlettergevoelig zijn.
  • Andere draadloze apparaten werken ook op het netwerk en veroorzaken storing. Bestrijd dit door het wifi-kanaalnummer te wijzigen of door draadloze apparatuur verder van de console te plaatsen.

Aanbevolen: