Verbind de Xbox 360-gameconsole met een draadloze router

Inhoudsopgave:

Verbind de Xbox 360-gameconsole met een draadloze router
Verbind de Xbox 360-gameconsole met een draadloze router
Anonim

Wat te weten

  • Sluit de juiste draadloze netwerkadapter aan op de console.
  • Zet uw Xbox 360 aan en selecteer het Instellingen paneel op de startpagina. Kies Systeem > Netwerkinstellingen.
  • Selecteer uw draadloze netwerk, voer uw wachtwoord in en selecteer Done. Je Xbox zal de verbinding testen. Selecteer Doorgaan om de installatie te voltooien.

Dit artikel legt uit hoe je je Xbox 360 kunt verbinden met een draadloos thuisnetwerk als je een draadloze router in je huis hebt geïnstalleerd. Instructies hebben betrekking op alle versies van de Xbox 360.

Hoe u uw Xbox 360 aansluit op een draadloze router

Je krijgt toegang tot een draadloos netwerk via de systeeminstellingen op je Xbox 360. Hier vind je de relevante instellingen.

  1. Sluit de juiste draadloze netwerkadapter aan op de console. (De Xbox 360 kan ook rechtstreeks op uw router worden aangesloten met een Ethernet-kabel.)
  2. Zet uw Xbox 360 aan en selecteer het Instellingen paneel op de startpagina.

    Image
    Image
  3. Kies Systeem.
  4. Selecteer Netwerkinstellingen.

    Image
    Image
  5. Kies in het volgende scherm de naam van uw draadloze netwerk uit de beschikbare opties.

    Als je 360 al een bekabelde verbinding gebruikt met een Ethernet-kabel, kun je hem niet verbinden met een draadloos netwerk. Koppel de Ethernet-kabel los voordat u configureert.

    Image
    Image
  6. Voer het wachtwoord van uw netwerk in en selecteer Done of druk op de Start-knop op uw controller.

    Image
    Image
  7. Je Xbox 360 krijgt toegang tot je netwerk en test de verbinding. Het eindrapport geeft niet alleen uw verbindingsstatus, maar ook die van Xbox Network en zijn services.

    Image
    Image
  8. Selecteer Doorgaan om de installatie te voltooien.

    Image
    Image

Tips voor het instellen van uw Xbox 360

Zelfs als de draadloze verbinding tussen de Xbox en de router perfect werkt, kun je nog steeds problemen ondervinden om verbinding te maken met Xbox Network. Deze problemen kunnen worden veroorzaakt door de kwaliteit van uw internetverbinding of de instellingen van de firewall en Network Address Translation (NAT) van uw draadloze router.

Aanvullende probleemoplossing kan in deze gebieden nodig zijn om een betrouwbare Xbox-netwerkverbinding tot stand te brengen. Als u uw Xbox niet kunt netwerken met de draadloze router, raadpleegt u Xbox 360-netwerkproblemen oplossen.

Aanbevolen: