Geanimeerde GIF's gebruiken op Facebook

Inhoudsopgave:

Geanimeerde GIF's gebruiken op Facebook
Geanimeerde GIF's gebruiken op Facebook
Anonim

GIF-delen wordt net zo populair op Facebook als op andere sociale netwerken (zoals Twitter en Tumblr). Mensen die berichten op sociale netwerken plaatsen, gebruiken GIF's vaak als een manier om een reactie over te brengen of om een bericht samen te vatten.

De ingebouwde GIF-tool van Facebook gebruiken

GIF-bestanden zijn korte, herhalende afbeeldingen die vaak uit videoclips worden genomen. Het kunnen ook zelfgemaakte animaties zijn of gewoon sprankelende bewegende beelden. Facebook heeft zijn eigen ingebouwde GIF-tool die je kunt gebruiken om GIF's te zoeken en eenvoudig in te voegen in zowel je statusupdates als commentaarsecties.

De volgende instructies zijn van toepassing op zowel Facebook.com in een webbrowser als de officiële Facebook-app.

  1. Zoek het veld Maak bericht bovenaan je nieuwsoverzicht of in je profiel.
  2. Tik op internet op de drie horizontale stippen onder het veld en selecteer GIF.

    Image
    Image

    Tik in de app op Waar denk je aan (in het veld) en selecteer vervolgens GIF.

  3. Typ een zoekwoord of zin in het GIF-zoekveld dat verschijnt. U kunt ook door de trending GIF's bladeren die in het raster onder het zoekveld verschijnen.

  4. Als je een-g.webp

    klik of tik erop om deze in je bericht in te voegen. Houd er rekening mee dat je slechts één-g.webp" />.

    Image
    Image

    Je kunt nog steeds een optioneel bericht toevoegen voordat je de-g.webp

Gif's invoegen in reacties op de berichten van je vrienden is net zo eenvoudig als ze in je eigen statusupdates invoegen - en je kunt het zowel via internet als via de app doen. Het enige dat u hoeft te doen, is naar het GIF-pictogram naast het opmerkingenveld zoeken en vervolgens stap drie en vier hierboven volgen.

Image
Image

Waar vind je meer GIF's om handmatig op Facebook te posten

Facebook staat ook GIF-posting toe door handmatig te delen of te uploaden. Dit kan handig zijn als je een specifieke-g.webp

Er zijn veel plaatsen om naar GIF's te zoeken. Het downloaden (en soms maken) ervan is eenvoudig.

GIPHY is een van de beste plaatsen waar je kunt zoeken naar trending GIF's en GIF's in categorieën zoals entertainment, sport, vakanties, memes, enz. Het staat momenteel bekend als de grootste en populairste GIG-zoekmachine van het web.

Image
Image

Imgur staat ook bekend om hun GIF-afbeeldingen, en er zijn er veel die je rechtstreeks vanuit hun app of website kunt downloaden. Je kunt naar afbeeldingen zoeken op tags als grappig, zomer, opbeurend, eten, virtual reality, memes en nog veel meer.

Zodra je een-g.webp

Houd er rekening mee dat sommige online GIF's op de webpagina kunnen worden weergegeven, maar technisch niet beschikbaar zijn om te downloaden in de GIF-indeling. In dat geval zal het plaatsen van de link via Facebook uw vrienden niet de-g.webp

Maak je eigen GIF

Een andere manier om een geweldige-g.webp

Geïnteresseerd in het maken van je eigen GIF's? Bekijk de beste gratis apps voor GIF-makers.

Upload je GIF

Zodra je een-g.webp

camera-pictogram te selecteren in een statusupdate of commentaarveld, net alsof je waren een normaal afbeeldingsbestand aan het uploaden.

Als alles wat je hebt de URL naar een-g.webp

Afhankelijk van de site waarop het wordt gehost, moet Facebook herkennen dat het een GIF-afbeelding is en deze automatisch invoegen in je statusupdate of opmerking. Je kunt dan je status normaal opbouwen en zelfs de GIF-link wissen, en de afbeelding wordt nog steeds geplaatst.

Als het je niet lukt om de-g.webp

Online opslagsites zijn ook erg handig als je wilt kiezen uit tientallen (of honderden) van je favoriete GIF's. In plaats van ze allemaal op je apparaat op te slaan, upload je ze online en heb je ze overal beschikbaar.

Aanbevolen: