10 manieren om Yahoo! E-mailinstellingen

Inhoudsopgave:

10 manieren om Yahoo! E-mailinstellingen
10 manieren om Yahoo! E-mailinstellingen
Anonim

Uw Yahoo Mail-account gaat over meer dan alleen het verzenden en ontvangen van e-mails. U kunt het ook aanpassen aan uw behoeften en er zelfs precies zo uitzien als u wilt. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, zijn hier enkele leuke en handige manieren om je Yahoo Mail-instellingen aan te passen om ze precies te krijgen zoals je ze wilt hebben.

Stel je 'Van'-naam in

Image
Image

Om uw e-mailontvangers op de hoogte te stellen van wie hen berichten stuurt, of om uw correspondentie aan te passen aan de naam van uw bedrijf, kunt u de 'Van'-naam van uw e-mail wijzigen. Deze instelling plaatst de "Van"-naam die u selecteert voor uw e-mailadres.

Misschien vindt u deze optie vooral handig als uw e-mailadres iets anders is dan uw naam.

Maak een e-mailhandtekening

Image
Image

Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om uw Yahoo Mail-account te personaliseren, is door een handtekening toe te voegen aan de berichten die u verzendt. Naast een persoonlijk tintje aan uw berichten, bespaart het u ook tijd.

Door een standaard tekstblok te maken dat Yahoo automatisch aan al je uitgaande berichten toevoegt, hoef je het niet elke keer opnieuw te typen. Uw handtekening kan uw contactgegevens, website of andere informatie bevatten waarvan u wilt dat uw afzenders deze hebben. U kunt ook meerdere afmeldingen maken en deze gebruiken voor verschillende soorten e-mails. U kunt er bijvoorbeeld een maken voor persoonlijke e-mails en een andere voor zakelijke.

Pas het uiterlijk van uw Yahoo Mail-interface aan

Image
Image

Yahoo Mail bevat verschillende instellingen waarmee je kunt kiezen hoe je inbox eruitziet. In het menu Instellingen selecteert u vooraf ingestelde thema's waarmee u de primaire kleur van de interface kunt bepalen. Je kunt ook achtergrondafbeeldingen weergeven, waaronder een woestijn en een sterrenhemel.

Samen met de kleuren kun je een thema kiezen - Licht, Medium of Donker - dat het algehele contrast van het scherm bepa alt. Licht stelt een witte achtergrond in met zwarte tekst, terwijl Donker witte tekst op een zwarte achtergrond geeft.

Verander de taal van Yahoo Mail

Image
Image

Yahoo Mail heeft tientallen opties voor de taal die je gebruikt om ermee te communiceren. Het ha alt de standaard uit op basis van uw locatie, maar u kunt snel een andere instellen op basis van wat u verkiest.

Terwijl je toch bezig bent, kun je ook aangeven welke taal Yahoo's spellingcontrole gebruikt. Deze optie is handig om ervoor te zorgen dat het platform het juiste woordenboek gebruikt bij het controleren van uw berichten op typefouten.

Wijzig uw standaardlettertype

Image
Image

Samen met de Yahoo Mail-interface kunt u ook het uiterlijk van uw e-mails wijzigen. De instellingen bevatten tientallen combinaties van zowel lettertype als tekstgrootte die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat de berichten die u verzendt er precies zo uitzien als u wilt.

Je kunt formaten kiezen van "Tiny" tot "Enorm". U kunt echter het beste iets tussen deze kiezen om ervoor te zorgen dat uw e-mails gemakkelijk te lezen zijn voor hun ontvangers.

Beveilig uw account met authenticatie in twee stappen

Image
Image

Twee-factor-authenticatie inschakelen is een van de beste dingen die u kunt doen om elk account veilig te houden. Als de optie beschikbaar is, moet u er altijd van profiteren. De extra stap van het bevestigen van uw aanmeldingen met een code of andere autorisatie via uw telefoon biedt zelfs meer bescherming dan een sterk wachtwoord op zich.

Yahoo Mail ondersteunt authenticatie in twee stappen met behulp van unieke codes voor eenmalig gebruik. Om nog meer veiligheid aan uw account toe te voegen, kunt u uw wachtwoord helemaal omzeilen met een Yahoo Access Key.

Maak een vakantieantwoord

Image
Image

De gebruikelijke reden waarom je een automatisch antwoord wilt instellen, is als je voor een langere periode niet bij je e-mail bent. Zodra je het bericht hebt gemaakt en het tijdsbestek hebt ingesteld dat je wilt dat het actief is, stuurt het een bericht terug naar iedereen die je e-mailt met de details over waar je bent en wanneer ze een persoonlijker antwoord kunnen verwachten.

Groep op gesprek om uw inbox op te ruimen

Image
Image

Yahoo Mail bevat een functie die de afzonderlijke berichten in een e-mailthread consolideert op één regel in uw inbox. Groeperen op conversatie is een snelle manier om uw e-mail leesbaarder en sneller te navigeren. U hoeft niet zoveel tijd te besteden aan het zoeken naar een enkel bericht, zolang u de onderwerpregel kent.

Voeg meer accounts toe om tijd te besparen

Image
Image

Uw Yahoo-account is mogelijk niet uw eerste of enige e-mailadres. Je hebt misschien extra voor werk, persoonlijke zaken of een bijzaak. Je kunt ze allemaal toevoegen aan Yahoo om elke inbox die je op dezelfde plek hebt te controleren. Yahoo laat je e-mailadressen van AOL, Gmail, Outlook, Microsoft Office en natuurlijk andere Yahoo-accounts opnemen.

Je hebt toegang tot maximaal 50 e-mailadressen met een eenmalige aanmelding bij Yahoo. Ze verschijnen allemaal in de linkerbovenhoek van je inbox, waar je met een enkele klik tussen ze kunt schakelen.

Maak een e-mailfilter

Image
Image

Het is belangrijk om je inbox georganiseerd te houden, en Yahoo Mail heeft tools om je te helpen. Een van de handigste is de filteroptie, waarmee u berichten kunt specificeren en verplaatsen wanneer u ze ontvangt. U kunt criteria instellen op basis van de afzender, het onderwerp of zelfs de inhoud van het bericht en deze naar speciale mappen sturen.

Een voorbeeld is als u al uw nieuwsbrieven gescheiden wilt houden. Stel een filter in dat inkomende berichten controleert op het woord "nieuwsbrief", en je kunt snel zien wanneer je nieuwe updates ontvangt en voorkomen dat ze de rest van je inbox verdringen.

Aanbevolen: